Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çook tatlı bir oda Allah saglıkla sıhhatle büyümeyi nasip etsin fakat biraz büyüyünce tırmanır o beşikten yandaki konsolaNASIL OLMUŞ
NELER EKLEYİP ÇIKARABİLİRİZ ANNELER
ALLAH DAHA İYİSİNİ SİZE NASİP ETSİN CANIM.çook tatlı bir oda Allah saglıkla sıhhatle büyümeyi nasip etsin fakat biraz büyüyünce tırmanır o beşikten yandaki konsola
çok güzel :)
o zmn harika olmuş cnm sağlıkla büyüsün kuzucukALLAH DAHA İYİSİNİ SİZE NASİP ETSİN CANIM.
BÜYÜYÜNCE ODASI DA BÜYÜR HAYATIM
HEP BÖYLE KALMIYCAK YAA
AMİN CANIMMMo zmn harika olmuş cnm sağlıkla büyüsün kuzucuk
benim kız canım artık ben genç o dası gibi yaptım küçük hanım kendi beğendi ama seninkine bayldım eğer bir gün oğlum olursa göz önünde bulundurcam :)AMİN CANIMMM
SENİNKİ KIZ MIYDI ERKEK MİYDİ
DOĞDU MU YOLDA MI KÜÇÜK HANIM :)benim kız canım artık ben genç o dası gibi yaptım küçük hanım kendi beğendi ama seninkine bayldım eğer bir gün oğlum olursa göz önünde bulundurcam :)
yok cnm benim kızım 2.5 yasında koca hanım oldu :)) senin doğmadı galiba daha ne kadar varDOĞDU MU YOLDA MI KÜÇÜK HANIM :)
BİZ DAHA 31+4DEYİZyok cnm benim kızım 2.5 yasında koca hanım oldu :)) senin doğmadı galiba daha ne kadar var
ÇOK SAOL TEYZESİCanım cok begendım saglıkla buyusun kucuk pasa:)
CANIM BENİM ÇOK SAOLmaviş maviş çok hoş
Benım prensesımÇOK SAOL TEYZESİ
SENDE VAR DİMİ
MAŞALLAHB
Benım prensesım
de karnımda teyzesı 24 haftalıgız allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsınn ınss:)
6 7 kılo flan aldm canım henuz bakalım.. Kıloyu dert etme canım bı tanıdıgım 30 kılo almıs gebelık resımlerı var sımdı tıg gıbı emzırınce gıdıyomus butun kılolar uykusuz geceler flan kılodan korkma:) zaten 10 kılo dogumda gıdıyor bebek suyu esı. saglıkla alalım da kucagımıza kıloları verırız.MAŞALLAH
KİLO DURUMLARI NE ALEMDE
DOĞUMDAN SONRA KİLO ALMA DA6 7 kılo flan aldm canım henuz bakalım.. Kıloyu dert etme canım bı tanıdıgım 30 kılo almıs gebelık resımlerı var sımdı tıg gıbı emzırınce gıdıyomus butun kılolar uykusuz geceler flan kılodan korkma:) zaten 10 kılo dogumda gıdıyor bebek suyu esı. saglıkla alalım da kucagımıza kıloları verırız.
Inan saglıkla dogurayımda kılo almak vermek en son aklıma takacagm sey:)DOĞUMDAN SONRA KİLO ALMA DA