Fikirlerinizi bekliyorum..

begonvilxx

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
120
19
Merhaba arkadaşlar,
Derdimi biliyorsunuz artık :)

Sevdiğimin en yakın arkadaşı (erkek) aynı zamanda benim de arkadaşım.
Geçenlerde buluştuk ancak yanında bir erkek arkadaşını daha getirmişti.
Yaklaşık bir ay oluyor ve üçümüz whatsap grubumuzda sohbet etmeye devam ediyoruz.

Bana ortak arkadaşımız olan çocuk dedi ki, artık hayatına bak, takma sen geride kalanı.
Ve buluştuğumuzda getirdiği arkadaşıyla aramızı yapmak istedi.

Sizce gerçekten niyeti sadece tanıştırmak vs mi?Yoksa bu işin içinde eski sevgilimin parmağı var mı?
Denemek amaçlı..

Şimdiden teşekkür ederim,

Sevgiler :)

Ben olsam sevdiğim ve ayrıldığım kişinin kankisiyle görüşmezdim

Arkadaşının arkadaşının arkadaşı. Çok yorumsuz kaldım. İşin içinde kesin başka başka işler var. Anlayamadım...

Eski sevgilinizle ortak arkadaşınız, başka bir arkadaşıyla aranızı mı yapmak istedi ??? :KK57:
Siz neden böyle bir duruma ortam sağlıyorsunuz, izin veriyorsunuz ki?
Yaşlar kaç ?

Arkadaşının arkadaşının arkadaşı. Çok yorumsuz kaldım. İşin içinde kesin başka başka işler var. Anlayamadım...

Şöyle de bir ayrıntı var ; üçümüz fotoğraf çekildik.
Sosyal hesabımıza attık.
Ardından ortak erkek arkadaşımız dedi ki , varya kesin seninki yarın arar, hayırdır diye sorar.
Hadi yaa, hakkımda konultu mu hiç seninle dedim.
Yook, bir ya da iki kez konuştu , çok konuşmadık dedi.

Çelişince bir , düşündüm açıkcası.

Eski sevgilinizle ortak arkadaşınız, başka bir arkadaşıyla aranızı mı yapmak istedi ??? :KK57:
Siz neden böyle bir duruma ortam sağlıyorsunuz, izin veriyorsunuz ki?
Yaşlar kaç ?

23 ben,eski sevgilim 25, ortak arkadaşımız da 26.

Evet bana garip geldi, hatta yanlış bir hareket.
Ama hep şımarık yetişmişler,çevresi ve aile yapıları rahat biraz.
Tabii ki bu bir sebep değil.
Konumları ne olursa olsun karakter önemli..

Cevabınız için teşekkürler :)

Benim de arkadaşım diye konuşmaya devam ettim açıkcası..
Ancak görüşmemeyi tercih etsem sebebi ne olmalı sizce?
Sevgilinizden ayrılır ayrılmaz onla da aranıza mesafe koyabilirdiniz,sebep ortada olurdu ama bu saatten sonra ne denir bilemedim

Sebebe ne ihtiyacınız var ki?
"İstemiyorum" yeterli değil mi?

23 ben,eski sevgilim 25, ortak arkadaşımız da 26.

Evet bana garip geldi, hatta yanlış bir hareket.
Ama hep şımarık yetişmişler,çevresi ve aile yapıları rahat biraz.
Tabii ki bu bir sebep değil.
Konumları ne olursa olsun karakter önemli..

Canım bak konunu okuduğumda aklıma ilk gelen sey eski sevgilinin senin hakkında ne düşündüğü yada düşünebileceği oldu.
İlişkini kes o 'arkadaşlarınla'.
Eski sevgilinden umudun olsun yada Olmasın, konun açıldığında senin Hakkında ortak Arkadaşının ne konuştuğunu bilemezsin. Izin verme böyle şeylere.
Kendi kendine zarar veriyorsun hissine kapıldım kusura bakma lütfen.

Merhaba arkadaşlar,
Derdimi biliyorsunuz artık :)

Sevdiğimin en yakın arkadaşı (erkek) aynı zamanda benim de arkadaşım.
Geçenlerde buluştuk ancak yanında bir erkek arkadaşını daha getirmişti.
Yaklaşık bir ay oluyor ve üçümüz whatsap grubumuzda sohbet etmeye devam ediyoruz.

Bana ortak arkadaşımız olan çocuk dedi ki, artık hayatına bak, takma sen geride kalanı.
Ve buluştuğumuzda getirdiği arkadaşıyla aramızı yapmak istedi.

Sizce gerçekten niyeti sadece tanıştırmak vs mi?Yoksa bu işin içinde eski sevgilimin parmağı var mı?
Denemek amaçlı..

Şimdiden teşekkür ederim,

Sevgiler :)

daha iyi anlayım diye önceki konunu da okudum.
bence o gruptan kimseyle görüşme, bitmiş bir ilişkinin ardından konuşmak istemiyorum, biz istemesek de birşekilde konu açılıyor, o yüzden anlayış göster artık görüşmek istemiyorum gibi bişileri bahane et.
eski sevgilinin sana kindar yaklaşımından sonra ben olsam hiçbiriyle görüşmezdim.
karşı taraftan hiçbiri bana masum gelmedi.

Canım bak konunu okuduğumda aklıma ilk gelen sey eski sevgilinin senin hakkında ne düşündüğü yada düşünebileceği oldu.
İlişkini kes o 'arkadaşlarınla'.
Eski sevgilinden umudun olsun yada Olmasın, konun açıldığında senin Hakkında ortak Arkadaşının ne konuştuğunu bilemezsin. Izin verme böyle şeylere.
Kendi kendine zarar veriyorsun hissine kapıldım kusura bakma lütfen.

Teşekkür ederim..

Seni çok iyi tanıyorum derdi hep.
Koluma taktığımda başım dik gezerim seninle, ortamdaki basit kızlardan değilsin derdi..
Ailesine de öyle tanıtmıştı beni.
Ki bizim ailemizden birbirini tanıyanlar da var.
Ordan geliyor tanışıklığımız.

Sevdiginiz en yakin arkadasi olduguna eminmisiniz arkadasinizi? Öyle olsa böyle bisey yapmaz ayrica sizin hakkinizda a-z ye konusurlar... Arkadasinizla iletimi kesmeyin ama mesafe koyun... Yeni tanistiginiz o kisiyide istemiyorsaniz direk söyleyin, bu kadar zormu...:KK14:

Sevdiginiz en yakin arkadasi olduguna eminmisiniz arkadasinizi? Öyle olsa böyle bisey yapmaz ayrica sizin hakkinizda a-z ye konusurlar... Arkadasinizla iletimi kesmeyin ama mesafe koyun... Yeni tanistiginiz o kisiyide istemiyorsaniz direk söyleyin, bu kadar zormu...:KK14:

Aa afedersiniz söylemeyi unuttum :)

Ben hem benimle tanıştırılan kişiye hem ortak arkadaşımıza dedim ki açıkca;
Hiç kimseyi düşünmüyorum bir süre.

Babaları aynı okulda okudu, o zamandan beri tanışıyorlar..

Her gün rüyamda görüyorum O'nu :'(
Hatta hep ağlıyorum gizli gizli..
Dün mesaj atmak istedim, olmuyor yapamıyorum demek istedim.

X