Fikirlerinizi bekliyorum

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
Oldum olası kocasına sözü geçen ve parmağında oynatan kadınlar a hayran olmuşum dur benim sorunlarımı biliyorsunuz uzun uzadiya yazmaya gerek yok esim beni dinlemek şöyle dursun benim beyaz dediğime kara der o derecede yani ilk 1 1,5 yil ne desem yapardı yada yapıyor gözükür dü ama sonra puf herşey bitti simdi ben bu adami bosayamiyorum kendimce sebeblerim var kv de ben tutuyorum yoksa çoktan bosamisti falan dedi son kavgamizda bende bosasin annemden onunla dogmadim dedim neyse kv cadisi teli kapatti şimdi bunlar bizi bosatmak için çok ugrasti ama olmadı ben de inata bindirmeye karar verdim bosayacaksam kv de istiyor diye olnayacak ben kocami kendime Nasıl baglarim böyle ağır ağır urkutmeden aglamak kavga etmek cilve vs.ise yaramadı bunun anasını sev yeter bide ayrı uyuyor yanina gittim cagirdim olmuyor ne yapsam da benim kini kendime baglasam annesine degil bana itimat etse

Ah Anacım o işler öyle sonradan olmuyor

Kocasını parmağında oynatan kadınlar? ??
Çok çirkin bir düşünce,itici....
Hayat arkadaşına saygı duyan eşler diyelim biz ona :KK66:
Temsil i söyledim niyetim kotu lemek değildi yada cirkinlesmek neyse kusura bakmayın itici olmak istemezdim

Ben anlamiom bu kv neden hep ogullarinin hayatini mahvediyor biraksana kardesim mutlu mutlu yasasinlar -.-

Diger konularini daha okumadim ama basta bi yil yapdigsa aklina girmisler o yüzden degismis demekdir benim esimde öyne ipin ucunu biraksam herkez bi laf der etkiler benimkini
Mutlu zamanlarinizda ne yapardiniz? Onlari yapmaya calis en cok nasil severdi sacini? Hangi giysini cok severdi?
Cok güzel anilarin oldugu resimler varmi? Bunlari kullan baslangic icin.. Sana yumusamasini sagla seni nasi sevdigini niye sevdigini hatirlat..
Yumusarsa amca o zaman etkiliyebilir kendine baglayabilirsin hep kibar bi sekilde( laf sokar gibi degil ) rahatsiz oldugun konulara degin iyi mi kötümü bunu demem ama hürrem sultan gibi ol kocana olan sevecenligini bozmadan ispiyonla.. Benden örnek veriyim: kaynanam milletin icinde beni kücük düsürecek bi laf etti ben napdim?esime en dogru sekilde duyurdum
Gülerek : ay annen bana bugün laf soktu biliomusun? Hahaha bana bugün böyle böyle dedi hemde milletin icinde ahhahaha yine sekeri firladi sanirim dedim oda güldü komik anlattigim icin ama kafasina girdi o davranisi

Böyle seyler dene
Bide erkekler zit seyleri yapmaya bayilir o yüzden biseyi yapmasini istemiosan ona direk söyleme ters tepio cogu zaman
Misal baslarda hep anasina gidiodu ben gitme dedikce daha cok gidiodu
Bu sefer ben hep gidelim demeye basladim simdi ne gerek var iki gün önce gittik diyo :KK70: insallah bunlar sendeye ise yarar yuvayi yapmasi zor bozmasi kolay is zor olani basarmakda insallah senin icinde hayirlisi olur yuvani koruyabilirsin cadilardan

Ben anlamiom bu kv neden hep ogullarinin hayatini mahvediyor biraksana kardesim mutlu mutlu yasasinlar -.-

Diger konularini daha okumadim ama basta bi yil yapdigsa aklina girmisler o yüzden degismis demekdir benim esimde öyne ipin ucunu biraksam herkez bi laf der etkiler benimkini
Mutlu zamanlarinizda ne yapardiniz? Onlari yapmaya calis en cok nasil severdi sacini? Hangi giysini cok severdi?
Cok güzel anilarin oldugu resimler varmi? Bunlari kullan baslangic icin.. Sana yumusamasini sagla seni nasi sevdigini niye sevdigini hatirlat..
Yumusarsa amca o zaman etkiliyebilir kendine baglayabilirsin hep kibar bi sekilde( laf sokar gibi degil ) rahatsiz oldugun konulara degin iyi mi kötümü bunu demem ama hürrem sultan gibi ol kocana olan sevecenligini bozmadan ispiyonla.. Benden örnek veriyim: kaynanam milletin icinde beni kücük düsürecek bi laf etti ben napdim?esime en dogru sekilde duyurdum
Gülerek : ay annen bana bugün laf soktu biliomusun? Hahaha bana bugün böyle böyle dedi hemde milletin icinde ahhahaha yine sekeri firladi sanirim dedim oda güldü komik anlattigim icin ama kafasina girdi o davranisi

Böyle seyler dene
Bide erkekler zit seyleri yapmaya bayilir o yüzden biseyi yapmasini istemiosan ona direk söyleme ters tepio cogu zaman
Misal baslarda hep anasina gidiodu ben gitme dedikce daha cok gidiodu
Bu sefer ben hep gidelim demeye basladim simdi ne gerek var iki gün önce gittik diyo :KK70: insallah bunlar sendeye ise yarar yuvayi yapmasi zor bozmasi kolay is zor olani basarmakda insallah senin icinde hayirlisi olur yuvani koruyabilirsin cadilardan
Amin esimle hiç resmimiz yok resim çekinmeyi sevmiyorum dedi sonra farkettim benimle cekinmek istemiyor ilk 1 yil cok sıkıntılı günler yaşadik ama cok bagliydik sonra esimin ailesiyle baristik zor günler drvam etti ama esimdrn oldu m annesi huzur vermedi ama dediklerini yapabilirsem deneyeceğim

Cok Sabırlı olman Lazım önce saygıyı tekrar sağlamalısınız sana saygi duymuyorsa sözüne de itibar etmez
Dediğim gibi SAYGI çabuk tüketilen ama cok zor tekrar kazanılabilen birsey
Saygı duyuyor mu seviyor mu sevmiyor mu artık çözemez oldum bigün cok iyi bigün tam tersi annesi nden iyi veya kötü bahsrtmedigin sürece

Kusura bakmayın ben anlamadım. Siz normalde boşanmak istiyorsunuz, çünkü anlaşamıyorsunuz. Ama kv'ye inat olsun diye mi eşinizi kendinize yavaş yavaş geri bağlamak istiyorsunuz?

Saygı duyuyor mu seviyor mu sevmiyor mu artık çözemez oldum bigün cok iyi bigün tam tersi annesi nden iyi veya kötü bahsrtmedigin sürece
Benimde eşim annesiyle ilgili olumsuz bişey desem çıldırır
Sen söyleme onun farketmesini sağla
Yoksa annesiyle ilgili ne dersen de daha kötü olur
Ahh bu kaynanalar neden insan gibi olamıyorsunuz su gelinlere

Amin esimle hiç resmimiz yok resim çekinmeyi sevmiyorum dedi sonra farkettim benimle cekinmek istemiyor ilk 1 yil cok sıkıntılı günler yaşadik ama cok bagliydik sonra esimin ailesiyle baristik zor günler drvam etti ama esimdrn oldu m annesi huzur vermedi ama dediklerini yapabilirsem deneyeceğim
Allah sabir versin gülüm burda herkez sana iyi kötü bi akil bi fikir verebilir ama durumun icinde olan sensin ceken yasayan sensin allah en dogru karari verdirsin sana

Diger arkadas gec oldugunu yazmis
Evet agac yasken egilir derler bastan kontrolü eline almali insan ama hic bisey icin gec degil eger sen bi umut bi isik görüyorsan sonuna kadar mücadele et
Insallah mutlu olursun

Benim eşim bir dediğimi iki etmez. Annesinden çok sevdiğini de Söyler ... Ammmaa yine de problem oluyor. Bir şekilde oluyor yani. Arada kalıyorum karışmıyorum artık diyor vs.
Yani demem o ki kaynanan gerçekten yapıyorsa kaynanalık ,eşin en çok seni sevse dahi sıkıntı her şekilde çekeceksin.

Kusura bakmayın ben anlamadım. Siz normalde boşanmak istiyorsunuz, çünkü anlaşamıyorsunuz. Aa kv'ye inat olsun diye mi eşinizi kendinize yavaş yavaş geri bağlamak istiyorsunuz?[/QUOTE
Eşimle iyi anlasiyoruz normalde ama bugun düşündüm vesimin ailesi baştan beri ezdiler ayırmaya çalıştılar iste eski kız arkadaşının resmini gostermeler eski nisanlisindan bahsetmeler ben seni hic begenmemistim oglum begendi vs. Gibi laflar say say bitmez simdide baska bi havadalar aman oglum cocugin var yuva mi yıkılır azcik idare et dik dur temsili vur kafasina bi cocuk daha yapin idare ediver vs. Amac belli yani neden onlarin istedigini yapayım teslim olayim ki

Eşimle iyi anlasiyoruz normalde ama bugun düşündüm ve esimin ailesi baştan beri ezdiler beni bizi ayırmaya çalıştılar iste eski kız arkadaşının resmini gostermeler eski nisanlisindan bahsetmeler ben seni hic begenmemistim oglum begendi vs. Gibi laflar say say bitmez simdide baska bi havadalar aman oglum cocugin var yuva mi yıkılır azcik idare et dik dur temsili vur kafasina bi cocuk daha yapin idare ediver vs. Amac belli yani neden onlarin istedigini yapayım teslim olayim ki

Şimdi daha iyi anladım. Kendi ruh sağlığınız için bu tarz itibar edilmemesi gereken konuşmalardan sıyrılmanız gerekir, ama nasıl mümkün olur. :KK64:Yani kv'nin kendi konuşup kendi dinlese hiç fena olmaz.

Yarın her zamankinden farklı bir sofra kursanız. Küs değilmiş, ayrı yatmıyormuş gibi davranıp bi şaşırtsanız. Eşşek değilse sorar sanırım. Hanım hayırdır bugün noldu sana diye :) Konuyu açarsınız bu vesileyle. Eşinizi ve evliliğinizi sevdiğinizi, sorunları bu şekilde çözemeyeceğinizi, baş başa daha fazla zaman geçirmeniz gerektiğini falan filan :)) alttan alttan kv ile daha az görüşeceğinizin mesajını ilk konuşmadan vermiş olabilirsiniz bence.

Şimdi daha iyi anladım. Kendi ruh sağlığınız için bu tarz itibar edilmemesi gereken konuşmalardan sıyrılmanız gerekir, ama nasıl mümkün olur. :KK64:Yani kv'nin kendi konuşup kendi dinlese hiç fena olmaz.

Yarın her zamankinden farklı bir sofra kursanız. Küs değilmiş, ayrı yatmıyormuş gibi davranıp bi şaşırtsanız. Eşşek değilse sorar sanırım. Hanım hayırdır bugün noldu sana diye :) Konuyu açarsınız bu vesileyle. Eşinizi ve evliliğinizi sevdiğinizi, sorunları bu şekilde çözemeyeceğinizi, baş başa daha fazla zaman geçirmeniz gerektiğini falan filan :)) alttan alttan kv ile daha az görüşeceğinizin mesajını ilk konuşmadan vermiş olabilirsiniz bence.
denemek lazım buna benzerseyleri denedim ama bi kere daha denemekten bişey olmaz galiba

Cidden yapılacak en mantıklı şey konuşmak gibi geliyor bana. Ama sunuş şekli, üslübunuz tamamen size ait tabiki de. Alttan mı girersiniz, üstten mi çıkarsınız :KK14:
eşim nasıl anlatsam önceleri mesela tartışıyoruz diyelim ben sakin sakin konuşrum önce benimki sus dinlemek istemiyorum vs.baslar müzik dinler baska şeylerle oyalanır vb. şeyler yapar ben bagırıp çagırmaya başları gülmeye baslar sonra yine dinlemez sonra aglarım istem dışı el hareketi yaparım konusurken yani normal böyle ellerini birleştirmek havaya kaldırmak vs. gibi o zamanda kolumu kavrar ve baslar sen nasıl el kol hareketini yaparsın kadınsan kadınlıgını bil falan bi sürü hakaret şimdilerde ise dahaagzımı acarken hakaret vs. eve gelmemeler evden gitmeler sonra hop bişey olmamış gibi geri döner şaşırdım yani benim konuşmamasesime bile ifrit oluyor neden oldu nasıl oldu anlayamadım biz evlendik evleneli sürtüşür tartışır sonra çocuklar gibi sarılır barışırdık

eşim nasıl anlatsam önceleri mesela tartışıyoruz diyelim ben sakin sakin konuşrum önce benimki sus dinlemek istemiyorum vs.baslar müzik dinler baska şeylerle oyalanır vb. şeyler yapar ben bagırıp çagırmaya başları gülmeye baslar sonra yine dinlemez sonra aglarım istem dışı el hareketi yaparım konusurken yani normal böyle ellerini birleştirmek havaya kaldırmak vs. gibi o zamanda kolumu kavrar ve baslar sen nasıl el kol hareketini yaparsın kadınsan kadınlıgını bil falan bi sürü hakaret şimdilerde ise dahaagzımı acarken hakaret vs. eve gelmemeler evden gitmeler sonra hop bişey olmamış gibi geri döner şaşırdım yani benim konuşmamasesime bile ifrit oluyor neden oldu nasıl oldu anlayamadım biz evlendik evleneli sürtüşür tartışır sonra çocuklar gibi sarılır barışırdık

Ay yaa :110: sanki biraz daha zorlarsak size şiddet bile uygulayabilir gibi duruyor. Ama kadınlığınızı bilmenizi istiyorsa önce adamlığı bilmek zorunda. Annesinin ağzına bakıcaktı niye o zaman boyundan büyük işlere girişti de kalkıp evlendi. Çok sinir oldum şu an. Otel mi zannediyor yaşadığınız evinizi? Canı istediğinde çarpıp kapıyı çıkıp gidecek, canı isteyince gelecek. Yediği önünde yemediği ardında. Ama konuşmaksa, hayır konuşmak istemiyorum. Başta nasıldık şimdi nasıl olduk diyorsunuz. Madem bu sizin ağlamalarınızdan üzülmelerinizden anlamamış, üzerine hakaretler vs. biraz da siz sert çıkın. Açık açık söylüyorum, benim başıma bu anlattıklarınız gelse, defol git ananın kapısına, benimle konuşmak zorunda da kalmazsın derdim. Defol git demezdim onun daha bi güzelini söylerim :KK12:

X