Fikirlerinizi merak ediyorum..Sizce?

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
esimin is arkadasinin esi arkadasim...1 yil once tanistik 6 aydir sik sik gidip geliyoruz ikimizinde bebekleri yasit..
aslinda onu severDim..ama artik kararsizim...
kizim dis cikartti hatta konu bile acmistim cok istahsiz bir bebek ve cok hareketli onun bebegi massallah gayet istahli gipta ediyorum ahhh benim bebegimde hatta tum bebekler boyle yese..ne zorluk cikariyor ne oyunla yiyor...
gayet normal yiyor dogustan istahliymis annesi ekstra bisey yapmamis...
bu kadinla zaman zaman bulusup konusur sohbet ederiz.gecenlerde esimin is yerinde karsilastik derken sozlestik sik sik gorusmeye basladik son uc aydir yedigimiz ayri gitmiyordu...
son gunlerde bebi rahatsiz eden seyler yapiyor misal kizimin eline yesin dite bisey veriyorum kizim ya istemiyor yahut basini hayir seklinde salliyor arkadas da yemiyorsa ver benim ki yesin diyor.
benim ki simdiye dek ikincisini dee yemisti cooktaaan diyor.
benimki cekilecek cile degilmis cidden isim zormus gercektende gunde bazen onbes ayri ayri mama hazirladigim oluyo yeterki yesin diye.. :'(
gecen kizimin elinde yine bisey vardi arkadasin bebegi agliyordu versin diye bende cantama davrandim vereyim mi dedim yok cnm az once bir simit bir elma yarim muz yedi biraz sonra ver dedi bunu sik sik yapiyor...
az once ceyrek ekmek yedi arasina sunu koydum biliyomusin sabah benim yumurtamida yedi vs...
amaci beni uzmekse basardi!
artik kizim yemedikce gozume batiyor daha daha huzursum oldum bence beni kiskirtiyor.
esime anlattim senin sahip oldugun onun olamadigi bisey olmali ondan hirsini aliyor eskisi gibi sik gorusme mesafe koy dedi...
sizce neden boyle yapiyor ben kizima bisey yedireyim diye cirpindikca neden yediklerini anlatir bi insan.
daha anlatmadigim seylerde cabasi.

DURUM GUNCELLEMESİ;
Bugun parkta karsilastik...
bir ortak arkadasimizla cikmislar beni gorunce el salladilar gittim oturduk cay iciyorduk bugun benim kizin makyaj masami karistirdigindan bahsetttim ortak arkadasimiza laf lafi acti o arkadasta bana ayelinerin yakistigini soyledi gozlerin koyu renkli ve yuvarlak oldugu icin dedi bu arkadasimizda ya ne diyorsun bizim oralarda boyle gozlere portlek derler dedi...
sok oldum sok boyle baktim kaldim ki gozlerim birak portlek olmayi iri bile degil sadece yuvarlak ve koyu...
bugunde bu oldu iste

Son düzenleme:
Sizi üzüyorsa, bu şekilde dertleniyorsanız mesafe koyun bitsin..
Milletin kahrını neden çekmek isteyesiniz ki?

Sizi üzüyorsa, bu şekilde dertleniyorsanız mesafe koyun bitsin..
Milletin kahrını neden çekmek isteyesiniz ki?

Nedeni basit yeni farkina variyorum cunki daha oncede yapiyordu aaa massallah massallah benim kizim hic yemiyor diyordum gecenlerde art niyetli davrandigini hissettim acaba dogru mu diye merak edip konu actim

Nedeni basit yeni farkina variyorum cunki daha oncede yapiyordu aaa massallah massallah benim kizim hic yemiyor diyordum gecenlerde art niyetli davramdigini hissettim acaba dogru mu diye merak edip konu actim
Art niyetli olsun yada olmasın, siz problem haline gitirmişsiniz.. ya duymazdan geleceksiniz yada mesafe

ben okurken nisbet yaptğı kanısına vardım. siz yaşarken neler hissediyorsunuz kimbilir.. bir iki kere bilmeden yaptı desek, hep yapıyormuş.
eşinizin dediğini yapın. en iyisi.

Sıkıntınızı anladım, beni çok rahatsız etmezdi .
"Aaa bak benim çocuğum bunu yedi senin ki yiyemiyor " diye kıskandırmak için söylediğini sanmıyorum.
Madem rahatsizsiniz gorusmezsiniz olur biter..

Cok ayip ve cirkin davranislari.
Gayriihtiyari yapiyorsa bilmem ama bilerek yapiyorsa ki sen bunu hissedersin gorusme bence...

Onun cocugunun yemesi beni hic rahatsiz etmez...
bilakis memnun olurum yol gosterir bana diye.
ama ben nispet yaptigini dusundugum belkide hissettigim icin rahatsiz oldum yoksa onceden de yapiyordu ben aaa massallah massallah deyip sonuna kadar dinliyordum.
taki bikac gun oncesine kadar...
simdi size sordugum acaba yanlis mi dusunuyorum.
kadi ki benim kizim yuruyor arkadasin bebegi yurumedi her bebegin ozelligi farkli farkli bunun bilincindeyim

aman bırak yesin yesin obez olsun çocukları böyle mahvediyolar işte sende çok zorlama çocuğunu beni hiç zorlamamışlar acıkınca kendim istemişim gayette büyüdüm yani :KK53:

zorlamadim bende belkide bu yuzden yemiyor.
zorlasaydim yine kendimi suclardim zorladim yemiyor diye.
bir bebek sahibi olmak boyle bisey..
icim aciyor benim bebegim de yese ne olur lutfen dua edin kimin kime duasi tutar belli olmaz lutfen benim bebegimde hayirlisiyla yesin.tum istahsiz bebeklerde yesin :KK43:

zorlamadim bende belkide bu yuzden yemiyor.
zorlasaydim yine kendimi suclardim zorladim yemiyor diye.
bir bebek sahibi olmak boyle bisey..
icim aciyor benim bebegim de yese ne olur lutfen dua edin kimin kime duasi tutar belli olmaz lutfen benim bebegimde hayirlisiyla yesin.tum istahsiz bebeklerde yesin :KK43:

esimin is arkadasinin esi arkadasim...1 yil once tanistik 6 aydir sik sik gidip geliyoruz ikimizinde bebekleri yasit..
kizim dis cikartti hatta konu bile acmistim cok istahsiz bir bebek ve cok hareketli onun bebegi massallah gayet istahli gipta ediyorum ahhh benim bebegimde hatta tum bebekler boyle yese..ne zorluk cikariyor ne oyunla yiyor...
bu kadinla zaman zaman bulusup konusur sohbet ederiz.gecenlerde esimin is yerinde karsilastik derken sozlestik sik sik gorusmeye basladik son uc aydir yedigimiz ayri gitmiyordu...
son gunlerde bebi rahatsiz eden seyler yapiyor misal kizimin eline yesin dite bisey veriyorum kizim ya istemiyor yahut basini hayir seklinde salliyor arkadas da yemiyorsa ver benim ki yesin diyor.
benimki cekilecek cile degilmis cidden isim zormus gercektende gunde bazen onbes ayri ayri mama hazirladigim oluyo yeterki yesin diye.. :'(
gecen kizimin elinde yine bisey vardi arkadasin bebegi agliyordu versin diye bende cantama davrandim vereyim mi dedim yok cnm az once bir simit bir elma yarim muz yedi biraz sonra ver dedi bunu sik sik yapiyor...
az once ceyrek ekmek yedi arasina sunu koydum biliyomusin sabah benim yumurtamida yedi vs...
artik kizim yemedikce gozume batiyor daha daha huzursum oldum bence beni kiskirtiyor.
esime anlattim senin sahip oldugun onun olamadigi bisey olmali ondan hirsini aliyor eskisi gibi sik gorusme mesafe koy dedi...
sizce neden boyle yapiyor ben kizima bisey yedireyim diye cirpindikca neden yediklerini anlatir bi insan.

her anne için çocuğu elbette çok özeldir
ancak bazen ilk çocuklarda annerde şöyle bir algı gelişir
benim bebeğim herkesinden özel;!!!!!!
birkere daha akıllı herşeye dah net tepkiler veriyor
gelişimi yaşıtlarının üzerinde
bakbak benim bebğim nasıl sert basıyor ayağını yaşıtları daha sendeleyerek yürüyebiliyor....vs
bu tamamen annenin egosudur
burdaki amaç seni üzmek değil
sadece kendi bebeğinin daha özel olduğunu ispat çabasıdır
emin ol artniyetli olarak ta yapmıyordur,
muhtemelen egosu çok yüksek biri
fazla takma kafana
yada al karşına üzüldüğünü alındığını açık açık belirt kendini frenlesin

simdi aradi beni esiyle kavga etmis cani sikkinmis bende gel demedim....a pyle mi bosver filan dedim.
ne olur insan gibi gecinsek!
ne olur dert alip dert versek yukumuzu hafifletsek birbirimizin.
yok illa fitne fucura ne gerek var?
bak bir haftadir yaptigi bu asiri ovunmeleri hem beni uzdu yaraladi hem dar gununde onu yalniz koydu ki her isine yardim ediyordum alti aydir beraber yedigimiz ayri gitmiyordu yeri geldi cocugunu emanet etti yeri geldi eksigimizi istedik birbirimizden :KK43:

Çocuğu obez olsun da görsün 5 sene sonra seninki sülün gibi dolaşır onunki g.tünü cekemez

• Beğen
Reactions: nio
her anne için çocuğu elbette çok özeldir
ancak bazen ilk çocuklarda annerde şöyle bir algı gelişir
benim bebeğim herkesinden özel;!!!!!!
birkere daha akıllı herşeye dah net tepkiler veriyor
gelişimi yaşıtlarının üzerinde
bakbak benim bebğim nasıl sert basıyor ayağını yaşıtları daha sendeleyerek yürüyebiliyor....vs
bu tamamen annenin egosudur
burdaki amaç seni üzmek değil
sadece kendi bebeğinin daha özel olduğunu ispat çabasıdır
emin ol artniyetli olarak ta yapmıyordur,
muhtemelen egosu çok yüksek biri
fazla takma kafana
yada al karşına üzüldüğünü alındığını açık açık belirt kendini frenlesin

oyle mi dersiniz?

aynen eşinize katılıyorum sizde bence o oyle soylemeye devam ederse ayyy!!!! tvde gördüm obez çocuklar küçükken kendini belli ediyomuş ilerde şeker hastası oluyolarmışş öyle kötü şeyler oluyorki diyin Allahtan bizim bebiş fazla yemio evet biraz zor yemek yiyo ama olsun SAĞLIKLI OLSUNDA ÖNEMLİ OLAN BU DİYİN...

• Beğen
nedenini kurcalama bile çekemediği bişey vardır mesafeyi hemen koy kafan rahat etsin ugrasmaya degmez

• Beğen
siz sürekli çocuğum yemiyor diye dert yanıyorsanız eğer, o da bilinçli ya da bilinçsiz söylüyordur

• Beğen
X