Fikri olan var mı?

nellybon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
262
38
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar.. Önümüzdeki hafta bir sunum yapmam gerekiyor, kendi belirleyeceğimiz bir konuda ve yaklaşık 10 dakika sürecek bir sunum olacak. Alışılmışın dışında ve ilginç bir konu hakkında sunum yapmak ve akılda kalmak, öne çıkmak istiyorum. Hitap edeceğim grup 30-40 yaşları arasında. Konu önerisi olan var mı?

Mesleğiniz nedir ?
Sunu genel anlamda hangi alanda olacak?
Hitap edeceğiniz grubun çalışma alanı ne? Tıp, müzik, spor, astroloji, sinema tarihi?
Biraz daha bilgi verirseniz daha sağlıklı öneriler gelir.

Mesleğiniz nedir ?
Sunu genel anlamda hangi alanda olacak?
Hitap edeceğiniz grubun çalışma alanı ne? Tıp, müzik, spor, astroloji, sinema tarihi?
Biraz daha bilgi verirseniz daha sağlıklı öneriler gelir.

Endüstri mühendisliği öğrencisiyim, şu anda staj yapıyorum. Sunum yapacağım insanlar çalıştığım tekstil fabrikasındaki yöneticiler olacak.

ben olsam şu son teknoloji akıllı kıyafet mi diyrlar ne diyorlar onlarla ilgili yaparım:p

Elli sene sonra tekstilde teknolojinin geleceği noktalar nelerdir? O günler için şimdiden ne tür hazırlıklar yapılmalı? Üniversitelerde verilen eğitim bizleri o yıllara hazırlıyor mu? Eski yıllarda eğitim almış ve şimdi yönetici olmuş kişiler yeni gelecek nesile ve teknolojiye hazırlar mı? Aynı dili konuşuyorlar mı?

Endüstri mühendisliği öğrencisiyim, şu anda staj yapıyorum. Sunum yapacağım insanlar çalıştığım tekstil fabrikasındaki yöneticiler olacak.
3B yazıcılar hakkında bir sunum yapmanızı öneririm. Yakın gelecekte yeni bir endüstri devrimi sağlayacağına inanılıyor 3B yazıcıların.

Not: Meslektaşız.

Astronotların giydiği kıyafetleirn özellikleri hakkında olabilir :)

Tekstil ve gelişen teknoloji yönündeki öneriler gerçekten ilginç. Ben bile sunumunu merak ettim.

Teknoloji tekstil alanında nereye gidiyor ve hatta nereye gitse güzel şeyler üretilir diye kafa yorabilirsin. Üzerindeki tişört terinden hastalık teşhisi yapabilir mi? Sütyenin kalp atış hızını kaydedebilir mi? Palton vücut ısın düşünce seni otomatik olarak ısıtabilir mi?

Bak fikirlerimi çalarsan telif hakkı isterim ona göre. :KK5:

3B yazıcılar hakkında bir sunum yapmanızı öneririm. Yakın gelecekte yeni bir endüstri devrimi sağlayacağına inanılıyor 3B yazıcıların.

Not: Meslektaşız.

Benim de düşündüğüm bir konuydu bu ama başkası yapacakmış malesef..

Tekstil ve gelişen teknoloji yönündeki öneriler gerçekten ilginç. Ben bile sunumunu merak ettim.

Teknoloji tekstil alanında nereye gidiyor ve hatta nereye gitse güzel şeyler üretilir diye kafa yorabilirsin. Üzerindeki tişört terinden hastalık teşhisi yapabilir mi? Sütyenin kalp atış hızını kaydedebilir mi? Palton vücut ısın düşünce seni otomatik olarak ısıtabilir mi?

Çok teşekkürler, bunlar çok ilgimi çekti galiba sunum konumu buldum :)

Hay maşallah. Aramızda mucit var da haberimiz yok ahahhaa süper fikirler

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar.. Önümüzdeki hafta bir sunum yapmam gerekiyor, kendi belirleyeceğimiz bir konuda ve yaklaşık 10 dakika sürecek bir sunum olacak. Alışılmışın dışında ve ilginç bir konu hakkında sunum yapmak ve akılda kalmak, öne çıkmak istiyorum. Hitap edeceğim grup 30-40 yaşları arasında. Konu önerisi olan var mı?

Time Traveler'ın fikirleri süpppper ama bunlar gerçek mi kaynak bulabilir misin? Sunumda tamamen teorik konuşmak uygun kaçmazsa diye şu geldi aklıma. Bir sprey çıktı yeni, ayakkabılara kıyafetlere her şeye kullanılan. Çamura bile girseniz gram leke kalmıyor, üzerinize su Sıksalar kumaş ıslanmıyor. Süper bir şey. Hakkında makaleler falan da çok. Belki bu sprey ve olası kullanım alanlarıyla ilgili de düşünebilirsin. Hatta zamanın varsa sipariş verip (kaç para bilmiyorum gerçi) orada güzel bir deney Bile yapabilirsin.

X