fikrinize ihtiyacım var...

leydimley

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
31
14
Merhaba herkese
Benim bir sene önce 2 yıllık ilişkim bitti.Çok üzüldüm ama atlattım çok şükür. Unutmadan yeni bir ilişkiye başlamak istemiyorum.Bu yüzden gelen teklifleri kabul etmedim.Ama bir ay önce eski bir arkadaşımla konuşmaya başladık.Bu çocuk eskiden sevdiğim çocuğun en yakın arkadaşı.Sürekli evlenmek istediğinden benim gibi birini bulursa evleneceğinden bahsediyor.Yaşadığım sorunları dinledi ve onu unutmam gerektiğini nefret bile olmaması gerektiğini söyledi.Sevgili anlamında yaklaşan biri olursa bana sor konuşalım diyor. Ben sanki ona karşı birşeyler hissetmeye başladım düzgün bir insan.Yaklaşımı çok arkadaşça her gün konuşmak istiyor mesaj atıyor.Benim evlilik düşünmeyen biriyle olmak istemeyeceğimin farkında kullanmak gibi bir amacı olamaz. Sizce oda bir seyler hissediyor mu?Arkadaşının eski sevdiğine o gözle bakabilir mi ?

böyle bir şeyi sizin eski erkek arkadaşınız en yakın kız arkadaşınızla yaşasa ne düşünürdünüz? yargılamak için sormuyorum, sadece empati kurmanızı istiyorum. olmaz olmaz diye bişey yok, her şey olabilir.

Kullanmaktan kasıtın nedir ? Yakın arkadaşının eski kız arkadaşa bakacağını sanmıyorum ama özel şeyler yaşadıysan eski sevgilin bunu dillendirdiyse bunun için yanaşabilir dikkat et ölç tart iyice

Kendisine açıkça sorabilirsiniz bunu, hazır bahaneniz de varmış. "Bi çocukla tanıştım ama arkadaşımın eski sevgilisi, hani bana sor konuşalım demiştin ya" gibi.

Aslında yanlış anlatmışım eskiden sevdiğim çocukla tam anlamıyla sevgili olmadık.Üniversite hazırlık dönemiydi seviyorduk birbirimizi ama özel bişey yaşamadık,uzaktandı. Bu arkadaşım birşey yaşamadığımızı biliyor.

böyle bir şeyi sizin eski erkek arkadaşınız en yakın kız arkadaşınızla yaşasa ne düşünürdünüz? yargılamak için sormuyorum, sadece empati kurmanızı istiyorum. olmaz olmaz diye bişey yok, her şey olabilir.
İçimde tamamen bitirmişsem sorun olmaz ama en yakın arkadaşımın seçim yapması demek bu, artık en yakın arkadaşım olmaz o kişi...

bu hayatta neler olmaz ki.....
gayet tabi olabilir..
ama ileride bir gün eski ilişkini yüzüne vurur mu düşünmelisin

Yakında belli olur ztn hergün konuşuyorsanız. Ama ne kadar dogru bi ilişki olur onu bilemedim ..

Yakında belli olur ztn hergün konuşuyorsanız. Ama ne kadar dogru bi ilişki olur onu bilemedim ..
Sanırım o doğru olduğunu şu şekilde düşünüyor bir konuşmasında seven insan fedakarlık yapar demişti.Geçmişteki tavırlarını düşününce sanırım oda seviyordu ama geri planda kalmak zorunda kaldı arkadaşı yüzünden:KK43:

Sanmıyorumki hiç bir erkek eskiden arkadaşı ile çıkıp sonra sevgilisinin yakın arkadaşıyla evlenen bi kadına güvensin.Ben olsam arkadaşımın eski sevgilisi benimle görüşse evlense bile kendi arkadaşlarımla onu tanıştırmam valla.Başka adammı yok kendinizi rezil etmeyin.

Sanmıyorumki hiç bir erkek eskiden arkadaşı ile çıkıp sonra sevgilisinin yakın arkadaşıyla evlenen bi kadına güvensin.Ben olsam arkadaşımın eski sevgilisi benimle görüşse evlense bile kendi arkadaşlarımla onu tanıştırmam valla.Başka adammı yok kendinizi rezil etmeyin.
Cıkma olayı olmadı belirttim bunu zaten.

X