Fikrinize ve bilginize ihtiyacım var:(

ordankizinbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
17
3
28
Benim bi sevgilim vaardi annem hep ayirmak icin ugrasti hep birbirimize tutunduk ama en sonunda ayrildik baska bi sebepten twitter hesabimda fotograflarimiz vardi o hesap kaldi oyle sabah babam gormus birisi gostermis daha dogrusu bu insanlarin isi gucu yok mu anlamiyorum Ben de hesabi sildim Ama hala google a yazinca ismimi footograflar cikiyorbunu nasil silebilirim bi Fikri olan var mi ? Ailem senden utaniyoruz diyor agiza alinmiycak seyler soylediler var mi benzer bi durum yasayan Benim yerimde olsaniz napardiniz cok kotuyum :KK43:((((

Bildiğim kadarıyla bir süre daha görünür sonra yok olur eğer hesabı aktif hale getirmezseniz. Bu arada hesabınızda resimleri sildikten sonra kapatın...

Nasıl fotoğrafların varda utanıyorlar anlamadım.Google listeden silinmesi için 1 ay fln beklersin bildiğim kadarıyla

Aile

Ailemin sorun cikarcagi bu kadar aklima gelmezdi daha sonra babam teknnolojik biri degil birinin gidip gostercegini nerden bilebilirim

Düşünmek lazım böyle şeyleri. Daha yaşın küçük, ne gerek vardı ki fotoğrafa falan? Neyse olan olmuş, bu ders olsun sana. Bundan sonra ailenin tepkilerini düşünerek hareket et. Fotoğraflarda silinir bir süre sonra.

X