FİLM ÖNERİSİ

Hachiko(bir köpeğin hikayesi), 3 idiots, my name is khan, akıl oyunları, taare zamaan par, umudunu kaybetme, the blind side,anestezi, adalet peşinde, P.K , Hücre 7 mucizesi.. Daha yazarım ama şimdilik bukadar yeter sanırım.Hangi türden hoşlanıyorsunuz bilemem ama dram, komedi, suç, gizem,romantik,biyografi... her türden bir şeyler var yazdıklarımda.Bunlar benim bugüne kadar izleyipte en beğendiğim bende iz bırakan filmler...İyi seyirler:KK66:

Hachiko(bir köpeğin hikayesi), 3 idiots, my name is khan, akıl oyunları, taare zamaan par, umudunu kaybetme, the blind side,anestezi, adalet peşinde, P.K , Hücre 7 mucizesi.. Daha yazarım ama şimdilik bukadar yeter sanırım.Hangi türden hoşlanıyorsunuz bilemem ama dram, komedi, suç, gizem,romantik,biyografi... her türden bir şeyler var yazdıklarımda.Bunlar benim bugüne kadar izleyipte en beğendiğim bende iz bırakan filmler...İyi seyirler:KK66:

2 Sİ HARİÇ HEPSNİ İZLEDİM :)

Hücre 7 mucizesi ve hachiko izlemediklerim. fantastik , Mitoloji filmleri, macera , bilm kurgu çok severim.. Gerçi yapımı kaliteli olan her filmi seviyorum.. Sana önerebileceğim güzel filmler var ama sende muhtemelen izlemişsindir..:)) mesela piyanist ... ya da jab tak hai jaan... izlemeni tavsiye ederim.

Evet canım izledim onları çok güzeldi.Hachiko ve hücre 7 mucizesi en sevdiğim ilk 5 film arasındadır.En kısa zamanda izlemeni tavsiye ederim sıkılmayacağına garanti verebilirim:KK66:

Temple Grandin. Aydınlık bir beynin gelişimini hiçbir şey durduramaz.

The lıfe of david gale. Sonu şaşırtıcı ve dokunaklı bir film.

American History X. Nefret yüktür.

X