Elektrikli Mutfak Aletleri Fissler duduklu tencereden memnunmusunuz

Deeniz yildizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
99
103
Fissler düdüklü tencere alicam cabuk pisirme ozelliginden dolayi ama sikayet forumlarında cok memnun olmayan var ne yapsam alsammi almasammi

Ben çeyizim için arkadaşımın gazına gelip 8 litrelik esse nin cookplus düdüklüsünü almıştım ama evlenince büyüklüğünden dolayı kullanamadım. Yakın zamanda 3,5 litrelik fissler aldım, toplamda 7-8 kere falan kullandım, memnun kaldım ama uzun vadede ne olur bilemiyorum, gerçekten pişirme süresi kısa bu arada, ben mısırı diğer düdüklüde yarım saatten önce ateşten indirmezdim, fisslerde 15 dakikada süper olmuş.

2.5 yillik evliyim canim aldigimdan beri boyle çok ekstrasi yok benzerlerinden baska marka araştır bence

2.5 yillik evliyim canim aldigimdan beri boyle çok ekstrasi yok benzerlerinden baska marka araştır bence

Ben alalı 1 ay kadar oldu, kısa sürede pişiriyor da acaba sonradan benim de pişirme süresi uzar mı diye merak etmiştim. Umarım öyle olmaz ya

Valla suan bende internetten arastiriyorum sorun benimkindemiydi belki sorun vardi keşke aldigim yere goturseydim aksama esimle bakicaz klavuzuna olmazsa lastik degistiricem ki lastigi bile 50 tl internette

Valla suan bende internetten arastiriyorum sorun benimkindemiydi belki sorun vardi keşke aldigim yere goturseydim aksama esimle bakicaz klavuzuna olmazsa lastik degistiricem ki lastigi bile 50 tl internette

Lastikten olabilir gerçekten de, umarım sorununuz hallolur, geçmiş olsun

Ben de 2.5 yıldır fissler kullanıyorum. Çok memnunum. Kuru fasülyeyi 5-6 dk da nohutu en fazla 10 dkda pişiriyor. Ben kesinlikle tavsiye ederim.

İlk başlarda kısa sürede pişirip sonradan süre uzuyorsa, lastiğin değiştirme vakti gelmiştir. Markası fark etmez, her düdüklü için geçerli bu; aklınızda bulunsun.
takino takino bazı fasulyelerin cinsinden de oluyor, başka bir şeyi daha deneyin, onu da uzun sürede pişirmiyorsa düdüklüde sorun var demektir.

Suan soklardayim dun aksam 1.5 saatte pisirdim kuru fasulyeyi ve onceden haşlanmışti
Haşlamamıştım sadece bir gece önce ıslattım. Lastikte sorun olabilir. Ya da bazı modellerinde kapağı kapattığınız yerin yan kısmından kaçak yapıyo, o siyah yer gevşek oluyo. Annemin ki öyleydi. Servisine götürdü,sıkıladılar.

bizi ailecek çok memnunuz. 3 generasyon kullanıyoruz. taa almanyadan beri.ilk defa bende görenler hayran kalıyor. eşlerini almaları için ikna etmek için evlerine götüren de oldu.
tek geçerim yani.

X