• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar 🧿tebrikler eksilere bende güzel haber vereyim ..!
Diyete disiplinli düzenli olarak başlayışımın 2 inci haftasındayım en son tartıda 67 yi gördüm :KK43: bugün reglime 2 gün var ödemim var ama gelenekse bende tartılayım dedim :)))) veeeee 65.4 harikaaa değilmi ? Bu sefer başarıcam 💪🏼🧿
Bence de çok güzel :9:

Bilemiyorum canım. Ben ayda 1 kiloya bile razıyım aslında. Ama arada sırada böyle geliyolar bana :KK43:
14 kasımda 73,4 ile gelmişsin buraya bu gün 72 sin. 1,4 gitmiş. Yediklerine göre ve hafta sonu yaptığın kaçamaklara rağmen eksidesin. Belki biraz fazla sıksan 1 ayda daha çok gider.

Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 72.0
Fark: +0.2 kg
Motivasyonumu kaybettim. Oturup patlayıncaya kadar ekmek arası çikolata yiyesim geliyor.
Diyet uzun sürünce hepimizde bıkkınlık oluyor maalesef. Bugün ye at enerjini yarın sıfırdan başla bence 🤗
Ben de dayanamadım tartıldım 75,6 geldim. Salı 77 ile başlamıştım.
Onun çoğu ödemdir zaten gider kolayca. Sen yaparsın canım 💪

Gecen cuma: 69.7
Bugün: 69.3
Fark: 400 gram

(Regl Dönemi)

Geçen hafta 71.4
Bu hafta 70.9
Fark 0.5
Yüzde 0.70
Ödemim hala geçmemiş bence yarın belli olur.

Günaydın herkese 🥰

geçen hafta 82,90
Bugün 81,30
Fark 1,600
☺️☺️☺️☺️☺️

Diyete disiplinli düzenli olarak başlayışımın 2 inci haftasındayım en son tartıda 67 yi gördüm :KK43: bugün reglime 2 gün var ödemim var ama gelenekse bende tartılayım dedim :)))) veeeee 65.4 harikaaa değilmi ? Bu sefer başarıcam 💪🏼🧿

Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 72.0
Motivasyonumu kaybettim. Oturup patlayıncaya kadar ekmek arası çikolata yiyesim geliyor.
Bazen öyle oluyor canım. Moralini bozma kendine dikkat et.
Hepinizi alkışlıyorum kızlar harikasınız :KK9::KK9:

Vaaaavvvvv 🤩 tebriklerrr👏👏👏
Saol canım benim 🥰🥰🥰
Bravo cnm. Ins yakinda 7 leri görüceksin.
İnşallah canım 🥰🥰🥰
Yaa muhteşemmmm olmuş ama buuuu tebrik ederim :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Çok teşekkür ederim canım 🥰🥰
🥰🥰🥰harikaaaa tebrikler canım 🎊🎊🎊
Günaydınnn kızlarr :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Günaydın canım 🤗🤗🤗
Ben korkmuyom da fark açılıyor sen kork ki gaza gel :KK39:

Bu hafta da herkesin regline denk geldi heralde bende öyleyim 😅 eksi gelmişsin yine de tebrikler canım :KK9:

Maşallah 🧿 gayet iyi canım tebrikler :KK9:

Wuhuuu :KK73::KK73::KK73:
Harikasın canım tebrikler :KK9::KK9::KK9:

Çok iyi canım sen bu işi başaracaksın :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Tşk canım 🥰🥰🥰
Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 72.0
Moral bozmak yok canım Sen Başarabilirsin bunu yapacak güçtesin 💪💪💪 😉😉😉
Harika 👏👏👏🥰🥰🥰

Vaaaavvvvv 🤩 tebriklerrr👏👏👏
Saol canım benim 🥰🥰🥰
Bravo cnm. Ins yakinda 7 leri görüceksin.
İnşallah canım 🥰🥰🥰
Yaa muhteşemmmm olmuş ama buuuu tebrik ederim :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Çok teşekkür ederim canım 🥰🥰
🥰🥰🥰harikaaaa tebrikler canım 🎊🎊🎊
Günaydınnn kızlarr :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Günaydın canım 🤗🤗🤗
Ben korkmuyom da fark açılıyor sen kork ki gaza gel :KK39:

Bu hafta da herkesin regline denk geldi heralde bende öyleyim 😅 eksi gelmişsin yine de tebrikler canım :KK9:

Maşallah 🧿 gayet iyi canım tebrikler :KK9:

Wuhuuu :KK73::KK73::KK73:
Harikasın canım tebrikler :KK9::KK9::KK9:

Çok iyi canım sen bu işi başaracaksın :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Tşk canım 🥰🥰🥰
Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 72.0
Moral bozmak yok canım Sen Başarabilirsin bunu yapacak güçtesin 💪💪💪 😉😉😉
Harika 👏👏👏🥰🥰🥰

Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 72.0
Kaybetme motivasyonunu :( beynin istemesse vücut buna hazır zaten ! Bende senin gibi defalarca yaşdım bu durumu ama bu sefer hiç karamsarlığa düşmedim beynimi bu yönde telkin ettim bu defa başarıcam ..! 💪🏼 Zaman zaman olabilir durabilir kilo vermemiz sonuçta robot değiliz ama istikrarla olacak ben inanıyorum sende inan kendine vazgeçme lütfen , zten o çukulataları bolca yedik böyle olduk 🤪 artık yemesekde olur , bugün 2 olan eksi haftaya 5 olur sonra 1 derken sen fıstıksın böyle düşünsene bide 😍

Kaybetme motivasyonunu :KK43: beynin istemesse vücut buna hazır zaten ! Bende senin gibi defalarca yaşdım bu durumu ama bu sefer hiç karamsarlığa düşmedim beynimi bu yönde telkin ettim bu defa başarıcam ..! 💪🏼 Zaman zaman olabilir durabilir kilo vermemiz sonuçta robot değiliz ama istikrarla olacak ben inanıyorum sende inan kendine vazgeçme lütfen , zten o çukulataları bolca yedik böyle olduk 🤪 artık yemesekde olur , bugün 2 olan eksi haftaya 5 olur sonra 1 derken sen fıstıksın böyle düşünsene bide 😍
Sen ne oldun bi de onu anlasak 🤭🤭

Back
X