• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen seni hiç yakalayamıcam ben. Sen kilo alırsan beni yakalayabilirsin. Onu da hiç birimiz istemeyiz 😍😍
Akşamları 69 çıkıyorum hala 😅.
Bu hafta dikkat edicem bende..
Kendime özel kahvaltı tabağı hazırlayarak başladım bugün ve tarçınlı türk kahvesine yeniden baslicam . O kilo bu vücuttan gidecek 💪😅😅🤪

Akşamları 69 çıkıyorum hala 😅.
Bu hafta dikkat edicem bende..
Kendime özel kahvaltı tabağı hazırlayarak başladım bugün ve tarçınlı türk kahvesine yeniden baslicam . O kilo bu vücuttan gidecek 💪😅😅🤪
Kesinlikleeee. Yapamayacağımız şey yok. Önce kafamızda nasıl bir vücut istediğimizi hayal edicez. Ben 1 yıldır hayal ediyorum. Ve bikaç aydır o vücuda çok yakınım. Resmen mucize içimizde. 😍

Ne kadar sürede oldu bu canim? helal olsun 👏
Evet canım geçen sene Ekim.
Ekim 2019 da elinde çikolatalı gofret gizli gizli bizi izlerken yakaladım tuttum çektim kolundan o zayıfladı ben hala aynıyım :KK70: :KK70: galiba o gofreti ben yedim elinden alıp :KK70: :KK70:
Ay doğru valla. Ama gofreti hatırlayamadım 🙈🙈 gerçekten sen aldın galiba.
şaka maka gerçekten sadece grubu izlemeye gelmiştim. Sonra yavaş yavaş menü yazdım sonra takıma girdim. Sonra bi baktım grupta en çok yazan kişilerden biri olmuşum 🤣🤣🤣
Ayyy çok havalı değil mi ya 😍😍😍
Yaaa öyle oldu dimi? Boy uzun olunca 65de kemiklerim sayılır. Diyetisyenim 69 dedi aslında. Ama ben bide 2 kilo güvenlik kilom olsun diye 67leri görücem inşallah

şaka maka gerçekten sadece grubu izlemeye gelmiştim. Sonra yavaş yavaş menü yazdım sonra takıma girdim. Sonra bi baktım grupta en çok yazan kişilerden biri olmuşum 🤣🤣🤣
Yani gofret yoksa kek varmıştır börek varmıştır :D :D bişey varmıştır yani boş değilmiştir :D

iyi ki geldin çok sevdik seni 😍😍😍😍

Evet canım geçen sene Ekim.

Yaaa öyle oldu dimi? Boy uzun olunca 65de kemiklerim sayılır. Diyetisyenim 69 dedi aslında. Ama ben bide 2 kilo güvenlik kilom olsun diye 67leri görücem inşallah
Ee senin ideal kilon gelmiş gitcek misin gitme:KK42::cry:
Ben grubun en minnakiyim sanirim ben o kiloda hala yuvarlanan bi panda gibi görünüyorum:D

Back
X