gecmiş olsun canım cevval kızsın sen ameliyat sana bişi yapmaz geçer inşallah ağrıların3 hafta oldu canım, hala duruyor dikişler.. Doktor kendi düşecek dedi ama daha düşmedi. Tam yutkundugum yerde..
Ben mi cevval?gecmiş olsun canım cevval kızsın sen ameliyat sana bişi yapmaz geçer inşallah ağrıların
Laura London 10 min abs var YouTube a yazarsan çıkar. Bir ayda karnı süper şekillendiriyor.BİLDİRİM
8 dk lık kol videosu
8 dklık karın videosu
10 dk lık bacak videosu
50 squat
La Lune ablam ya bana şu karın bölgesi için ne önerebilirsin? En tecrübeli sensin heralde. Ve ne kadar sürede sonuç alırım. Düzenli gidiyorum 20 gündür. Bacak, popo, duruşum iyileşti. Ama şu karın çok inatçı çıktı
Kol ve bacak videoları hangileri oluyor?BİLDİRİM
8 dk lık kol videosu
8 dklık karın videosu
10 dk lık bacak videosu
50 squat
La Lune ablam ya bana şu karın bölgesi için ne önerebilirsin? En tecrübeli sensin heralde. Ve ne kadar sürede sonuç alırım. Düzenli gidiyorum 20 gündür. Bacak, popo, duruşum iyileşti. Ama şu karın çok inatçı çıktı
Laura London 10 min abs var YouTube a yazarsan çıkar. Bir ayda karnı süper şekillendiriyor.
Doğru yoldasın canım. Bırakmazsın harika bir vücudun olur.Selam arkadaslar,
Gruba ilk kez yazıyorum yeni katılıcam aranıza inş..
Bundan bıkac sene once kadınlar kulubu sayesınde 20 kılo fazlamı verdım ama hedefıme ulastık sonra 4-5 kılo hep oynadı aldım verdım aldım verdım sımdıyse yıne 4-5 kılo fazlam var benım sorunum gobek bolgem ve yanlar yaklasık 10 gundur shred 30 day yapıyorum ıkı gundur 40 dakkalık tempolu yuruyuslere cıkıyorum ve 2 haftadır yedıklerıme dıkkat edıyorum benım amacım gobek bolgemın sıkılasması yanlarımın gıtmesı genel anlamda sekıllı ve sıkı bır vucud bu anlamda tecrubelı arkadaslara soruyorum dogru yolda mıyım nasıl devam etmelıyım hangı sporları onerıyorsunuz sımdılık hoscakalın arkadaslar...
Ver ama biz özlüyoruz seni.ben sporumu hala yapıyorum cici kızlarbildirim vermesem de
Ay çok sevindim. Süper bir haber bu.Ben mi cevval?
Ya iki gündür felaket iştahım var. Akşam yemeğinden sonra 2 öğün daha yemek yedim dün.. Bademcik ameliyatından sonra kilo alınıyor demişlerdi, doğru galiba..
Kilo alacaksam düzenli almak istiyorum canım, sence şu aşamada ne gibi bir spor uygulamam gerekir? Aldığım kilo yine direkt göbekte toplansın istemiyorum. Ama spor yaparsam da yine kilo veririm diye korkuyorum.Doğru yoldasın canım. Bırakmazsın harika bir vücudun olur.
Ver ama biz özlüyoruz seni.
Ay çok sevindim. Süper bir haber bu.
Saol ablacım ya ben en iyisi ona geçeyim. Emeğimin karşılığıını görmek istiyorummmLaura London 10 min abs var YouTube a yazarsan çıkar. Bir ayda karnı süper şekillendiriyor.
Bir süre al canim ideal kilonun 2-3 kilo üstüne çıkınca problemli bölgelerine göre bir program ayarlayalım. Kaç kilosun şu an?Kilo alacaksam düzenli almak istiyorum canım, sence şu aşamada ne gibi bir spor uygulamam gerekir? Aldığım kilo yine direkt göbekte toplansın istemiyorum. Ama spor yaparsam da yine kilo veririm diye korkuyorum.
Hiçbir fikrim yok. Baskülün pili bitmiş, gidip yanlış pil almışım, pazartesi halledeceğim inşallah.. Ben de merak ediyorum. Ameliyatın 3. günü 49.5tan 47ye düşmüştüm bile..Bir süre al canim ideal kilonun 2-3 kilo üstüne çıkınca problemli bölgelerine göre bir program ayarlayalım. Kaç kilosun şu an?
Hele bir 53 55 ol. Sonra şekillendirme kolay kuzum.Hiçbir fikrim yok. Baskülün pili bitmiş, gidip yanlış pil almışım, pazartesi halledeceğim inşallah.. Ben de merak ediyorum. Ameliyatın 3. günü 49.5tan 47ye düşmüştüm bile..
Kız ben nerde 53 nerdeeeeHele bir 53 55 ol. Sonra şekillendirme kolay kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?