fitim fitsin fit (squat)

Bildirim zamanii
●25 er den 3 çeşit twist hareketi
●25 duvara karşı şinav haraketi
●25 kolları aç kapa göğüs için (2kilo.ağlkla)
●30 ayakta arkaya tekme
●30 köpek işeme hareketi
●50 selülit savar hareketi
●60 full sumo squat

BİLDİRİM

8 dk lık kol videosu
8 dklık karın videosu
10 dk lık bacak videosu
50 squat

La Lune ablam ya bana şu karın bölgesi için ne önerebilirsin? En tecrübeli sensin heralde. Ve ne kadar sürede sonuç alırım. Düzenli gidiyorum 20 gündür. Bacak, popo, duruşum iyileşti. Ama şu karın çok inatçı çıktı

Laura London 10 min abs var YouTube a yazarsan çıkar. Bir ayda karnı süper şekillendiriyor.

Kol ve bacak videoları hangileri oluyor?

Doğru yoldasın canım. Bırakmazsın harika bir vücudun olur.
ben sporumu hala yapıyorum cici kızlar bildirim vermesem de
Ver ama biz özlüyoruz seni.
Ben mi cevval?

Ya iki gündür felaket iştahım var. Akşam yemeğinden sonra 2 öğün daha yemek yedim dün.. Bademcik ameliyatından sonra kilo alınıyor demişlerdi, doğru galiba..
Ay çok sevindim. Süper bir haber bu.

Doğru yoldasın canım. Bırakmazsın harika bir vücudun olur.

Ver ama biz özlüyoruz seni.

Ay çok sevindim. Süper bir haber bu.
Kilo alacaksam düzenli almak istiyorum canım, sence şu aşamada ne gibi bir spor uygulamam gerekir? Aldığım kilo yine direkt göbekte toplansın istemiyorum. Ama spor yaparsam da yine kilo veririm diye korkuyorum.

Kilo alacaksam düzenli almak istiyorum canım, sence şu aşamada ne gibi bir spor uygulamam gerekir? Aldığım kilo yine direkt göbekte toplansın istemiyorum. Ama spor yaparsam da yine kilo veririm diye korkuyorum.
Bir süre al canim ideal kilonun 2-3 kilo üstüne çıkınca problemli bölgelerine göre bir program ayarlayalım. Kaç kilosun şu an?

Bir süre al canim ideal kilonun 2-3 kilo üstüne çıkınca problemli bölgelerine göre bir program ayarlayalım. Kaç kilosun şu an?
Hiçbir fikrim yok. Baskülün pili bitmiş, gidip yanlış pil almışım, pazartesi halledeceğim inşallah.. Ben de merak ediyorum. Ameliyatın 3. günü 49.5tan 47ye düşmüştüm bile..

Sporumu yaptiimm
●25 erden 3 çeşit twist hareketi
●25 duvara karşı şinav haraketi
●25 kolları aç kapa göğüs için(2kilo.ağlkla)
●30 ayakta arkaya tekme
●30 köpek işeme hareketi
●50 selülit savar hareketi
●65 full sumo squat ( 2 set)
●20 tam mekik
●12 dk stand up abs 2 kilo ağırlıkla
Ve soğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…