senin kilo fazlan yok diye biliyorum yanlış mı biliyorum bende severim ama fazlalıklarım gitmeden onlarla küsmeye karra verdik canım çok isterse az olmak koşuluyla yiyorum bazen

kaslar spor yaptıkça kısalıp yana doğru genişliyor yani streching soğuma egzersizleri yapılması bu nedenle gerekli kasların spordan sonra yana genişlemiş halini boyuna uzatmaya yarıyor özellikle pilates kasların uzaması ve güçlenmesi üzerine dayalı bir spor pilates yapanlara dikkat edersen naif bir incelikleri var ama fitlerde arada pilates strech hareketleri yapıyorum ben o nedenle hatta normal strech hareketleri de aynı streching videolarına bakarsan görürsün kas ağrılarına da iyi geliyor

bak alt bacak kasları bu şekilde normalde spor yapınca yukardaki kırmızı yerler yana doğru genişliyor kaslar kalınlaşıyor yani pilates yapanlarda ve spordan sonra streching yapanlarda kaslar tekrar boyuna doğru uzamış oluyor yani kalınlaşmamış oluyor bacaklar özet olarak bu şekilde aynısı üst bacak için kol için tüm kaslar için geçerli