• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

iyi akşamlar kızlarr. 3 gibi dışarı çıktım 5te geldim yemek yedim daha spor yapamadım yerimden kalkasım da yok :KK43: üşüyorum karnım ağrıyor bu akşam kalcak galiba benim spor :KK43:
Kaldı mı yoksa?:KK12::KK67:
İyi akşamlar kızlar ben spor salonuna gidiyorum akşam 18:30-19:45 arası step aerobik..
Evde de 50 squat yaptım,50 mekik nasıl?
168 cm 55 kg
Amaaa sıkılaşmam lazım göbise baklava yapcam
Ooo harika.:KK49:
Ay La Lune ben de 161 im ama şuan 56 kiloyum 50 kilo olmayı çok istiyorumm. Bir ara 52 kiloya indim ama bıraktığım anda kilo alan bir yapıya sahibiym maalesef :KK12:Şimdi yine sıkıştırmaya başladım kendimi 50 kilo olmayı çok istiyorumm :KK17: Ben de şuan regl olduğum için yapamadım ama sadece 50 squat yapsam diyorum. Yan etkisi olur mu acaba?
Merhaba tatlım. Reglken squat önerilmiyor tatlım yapma bence. Başka daha hafif Leslie yapabilirsin.:KK50:

Az kaldı göndericem resimleri birazcık eriyim de :KK49:
Söz vermiştin.:KK61:
Selam sekerleeerr sabah sporumu yaptiimmm bitirdim
Leslie 1 mil 15 dk
160 squat
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
50 mekik
50 selülit savar hareketi
50 üçgen
100 sağa sola dönme bel için
15 yarım şınav

P90x i yapmaktan vazgectim kizlar sıkılaşmak icin bu yaptiklarim yetmez mi sizce dün p90x i yaptktan sonra sağ el ve ayak bilegim agridi yine sakatlamadan biraktim bide sıkmadan yapmak lazim sporu dimi yaaa önemli olan devamlilik:KK66:
Harikasın tatlım:KK74: programın çok iyi sana zarar veren sporu hemen bırak. Her spor her bünye için uygun değil.:KK20:

kızlarr sabahtan beri tvnin başında oturdum kaldım ya sporun s si yok daha :KK43: kaç gündür üstüme bir üşengeçlik geldi neden böyle oldu ya :mad:
Kalk sana ceza 100 squat.:KK12: Hani nerede bizim enerjik, fit chatlaxımız?
Selamlarrr :) biraz önce sporumu yaptım. 8 dklık karın egzersizlerini yaptıktan sonra ağırlıklarımla bacak çalıştım, squat yaptım. Dambılla da kol çalıştım geldim :KK49:
:KK9::KK9::KK9:

Ben ağırdan almaya karar verdim. 10 dk ısınma, 30 squat, 10 mekik, 10 da şu popo sıkılaştırma hareketini yaptım. Çok ağırdan almışım sanırım :KK70:

Yoo gayet güzel. :KK76: Bende yemeğimi koyup sporumu yapacağım. Yoğunum, soğuk, yorgunum bahane bunlar.:KK67:

fft18_mf5566824.Jpeg

155510-popolar--10.jpg

Seçim sizin hanımlar.

Back
X