Çamaşır ve Kurutma Makineleri fiyatı uygun ve güzel kir çıkaran çamaşır deterjanı?

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı uzere fıyatı uygun,çamaşırları da temiz yıkayan bı deterjan arıyorum..
daha yenı evlı olmam nedenıyle fazla deterjan değiştirmedim ve deterjanım bıtmek uzere
boşuna çok para vermeye gerek yok değil mi:KK48:
herkese teşekkürler..

marketlerde eminim bir sürü marka var ama ben ace matik kullanıyorum. aldığımda en hesaplısı oydu vede beyazlarda özellikle cok güzel yıkıyor. renkliler içinde su anda persil matik kullanıyorum temizliğinden memnunum.persilide yine indirim kampanyası olduğu bir zamanda almıştım.

marketlerde eminim bir sürü marka var ama ben ace matik kullanıyorum. aldığımda en hesaplısı oydu vede beyazlarda özellikle cok güzel yıkıyor. renkliler içinde su anda persil matik kullanıyorum temizliğinden memnunum.persilide yine indirim kampanyası olduğu bir zamanda almıştım.
teşekkür ederim cvp için:KK25:

ya şu persili(aynı paket) renklıler olanını hem renklılere hem beyazlara kullansak ne olur kı?:KK51:

X