fiziğimden nefret etmeye başladım

O zaman kilolu bayanlara söylenenlerin tersini size önereceğiz. ( yani benim yemek isteyip de yiyemediğim yiyecekleri. Hayallerimi!) Sabahları tereyağı, bal, reçel, kaymak, çikolata eksik etme sofradan yine krep, pankek, pişi gibi alternatifleri de bulundur e mi? Etin yağını ayırmayın yanına bol ekmekle yiyin. İştah açmak için bol limon, sarımsak, soğan tüketin. Hertürlü kuruyemişi ve kek, poça, baklava gibi hamur işlerini çay saatinde tüketin. 8 den sonra özgürce yiyin. Sık sık ve gönlünüzce yiyin. Mantı, kebap, döner, pizza, hamburger, patates kızartması gibi şeyleri de arada menünüze ekleyin. Çiğ köfte, kısır olmazsa olmazınız olsun içerde bir güzel şişip bolca yer kaplıyorlar. Az hareket çok yemek diyor ve burada yazımı sonlandırıyorum. Umarım gönlünüzce kilo alırsınız. Böyle bir temenni de bulunacağım 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi

normalde de uykusu çok ağır olan bir insanım o yüzden onu almaya korkuyorum. kısa bir dönem kullanmıştım pek açtığını hissetmedim. bi de seçiciyim zaten görüntüsünü bile beğenmediysem yemem

Ben de aynı şekilde göbek eritmeye çalışıyorum :) eskiden göbeğim çıksın diye uğraşırdim deli gibi. Kilo alınca da orantılı almıyorum pek hemen göbeğe gidiyor ama eski zamanlarımı düşününce çok şükür diyorum kat kat çorap giyerdim bacaklarım kalın dursun diye

Ay yanlış yazdım evet hızlı :)) metabolizmani yavaşlatman lazım yazacaktım karıştı b12 ya da balık yağı bir tanesi yavaşlatıyordu o topikte öğrenmiştim ben de. O haplardan birini metabolizma yavaşlasin diye içiyorduk

şimdi ben bunların hepsini hayatta bulamam eve sınırlı şeyler giriyor zaten (aile bireylerim zayıflamaya çalışırken ben kilo almaya çalışıyorum) onlar kilo yapacak şeyleri azaltıyorlar. bi de ben bu dediklerinizi yesem bile enn fazla 49 olurum sonra sabah tekrar bakarım 48e inmiş olurum.ya bi insan yemediği her an kilo mu verir. aldığım kilo yerinde durmuyo ki zaten zırt pırt tartılıyorum.

bi de orantısız kilo almaktan korkuyorum. milletin ne dediği hadi neyse de kendim de hiç beğenmiyorum. kafam kocaman gibi sanki cüce gibi hissediyorum nerdeyse. kollarım bacaklarım çok biçimsiz.
Yani bende öyleydim. Senden daha uzun bir boyla 42 43 kilo falandım. 3 4 kilo aldım şuan bile toparladım kendimi. Mesela benim üst bacaklarım birleşiyor, bacaklarımın arasındaki boşluk daha fazlaydı önceden şuan daha iyi. Zaten o motive ediyor beni. İştahını bir arttırsan gerisi gelir aslında. Gün gün yaz ne yediğini, haftalık tartıl. Televizyon izlerken elinde kuru incir kuru kayısı olsun. Bunlar kalorisi çok yüksek şeyler. Eğer dengeli bir şekilde beslenirsen birazda spor yaparsan kilonu dengeli alırsın. Bunlara dikkat et yeter.
öf ( o zaman bunu asla bilemem ki. şu aralar test yaptıramam çünkü. kurt varsa ven hep böyle mi kalıcam ya
Test yaptırsan bile ilk testte çıkmayabiliyor. Küçükken benim 2 testimde çıkmamıştı, 3.testimde çıkmıştı. Daha önce aynı sorun olduğu için yeniden ilaç kullanmak istedim. Sağlık ocağındaki doktora sorsan söyler sana. Zaten en büyük belirtisi yediğin halde kilo alamamak.

Bence metabolizman yavaş çalışıyor kurt olsa anlarsın
Aslında alakasız. Bazı kurtlar dışkıda görünmeyebiliyor. Bazen belirti de olmayabiliyor. Kurtlar illaki popo kaşıntısı ya da ağız akması yapmıyor. Kendimden biliyorum yani.

demir eksikliğim var ama öncesinde de zayıftım

Kebap ye ciddiyim

Kırmızı et yemezsen demir eksikliğini asla kapatamazsın. İştahsızsan her öğlen yarım porsiyon iskender, beyti artık ne varsa onlarla başla.

İkinci tavsiyem spor. Çık hızlı hızlı yürü 1 saat iştahın delice açılır eve gelip ne varsa yersin.

kuruyemiş çok yiyorum ama pek bir faydası yok. zaten ailem zayıflamak istediği eve çok az giriyor gidip kendim kalorisi yüksek şeyler seçip onları yiyorum. ya diyorum ki bugün baya yedim tartılıyım bakıyorum iyi almışım diyorum yarım saate eski kiloma düşüyor. 48de kaldım resmen. bacaklarım falan çok kötü. sanki bedenim kafamı taşıyamıyo gibi. aslında kafam da küçük ama büyük duruyo kol yok bacak yok bildiğiniz.

Keşke bende zayıf olsam .Şu an dıyetısyene gıdıorum.Diyetısyene gitmelısınınız bence .

İşte bu bi hata.
Yediğiniz günün akşamı tartılmanın mantığı yok. Ertesi sabah tartıldığınızda yine eski kilonuzla döndüğünüzü görüp motivasyon kaybına uğrayacaksınız. En sağlıklısı 1 hafta 10 gün sonra yapılacak tartı günü.
Dediğimi yapabilirsin, önce sağlık ocağına gidip yediğin halde kilo alamadığını anlat doktor zaten gerekli görürse parazit ilacı verir. Mutlaka 2 ana 3 ara öğün yap, saatleri belli olsun. Düzenli uykunu aksatma. Öğünlerin dışında, mesela ders çalışırken ya da dizi/tv izlerken elinde mutlaka kuru incir kuru kayısı badem ceviz fındık falan olsun. Zaten izlerken farketmeden yiyorsun. Sağlıksız şeyler yememeye çalış, spor olarak yürüyüş yapsan bile yeter. Sen dengeli bir şekilde karbonhidrat yağ protein alırsan vücudunun bir köşesinde toplanmaz kilolar. Çok zayıf olduğun için 1 2 kilo bile alsan bacakların farketmeye, kolların çelimsiz olmaktan çıkmaya başlar. Bu da senin için en güzel motivasyon kaynağı. Aslında kilo vermeye çalışan insanlardan daha şanslıyız.

kalorili başka neler yiyebilirim internette yazanları yiyorum ama nedense bana etki etmiyo. kırmızı eti artırıcam sağolun
Bir tahminde bulunacağım
Yine konu sahibi hiçbir öneriyi kabul etmeyecek
yok ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…