- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi mellifluous
-
Benim okuduğum cevaplarınız onu alamam bunu yiyememkalorili başka neler yiyebilirim internette yazanları yiyorum ama nedense bana etki etmiyo. kırmızı eti artırıcam sağolun
yok ederim
Manti soslu makarnalar cıkolatalı pastalar ye bol bol herkesin derdi başka iste brnde hamillkte ye ye ye 27 kilo aldım 7 si gitti hadi ödem ve 1 ay oldu 20 kilo hala masallah tosun gibiyim cokta dikkat ediyorum hala duruyor bakalım siz bana verin ben size en iyisimerhaba kilo almak hakkında bir forum göremedim buraya yazıyorum. dış görünüşümden nefret etmeye başladım çünkü aşırı cılızım. size durumumu şöyle özetleyim az yiyorum + yediklerim yaramıyo sanırım metebolizmam hızlı + var olan kilomu da göstermiyorum. boyum 164 kilom 48. eskiden 42 kilo falandım ve insanlar 42 olduğuma bile inanmıyolardı daha düşük duruyosun diyolardı düşünün. normalde minyon denilebilecek bir yapım olmasına rağmen kafam büyük gözüküyo vücudum o kadar küçük ki. okullar açılmadan benim hemen kilo almam lazım insanlar beni böyle görsün istemiyorum. bir sürü cici bebe yiyorum iştahımın el verdiği kadar yemek yiyorum ama hala kilo alamıyorum yemediğim an direkt düşüyo kilom.
bacaklarım çok ince ve çarpık gözüküyo, kollarım kopacakmış gibi dar bişey giyemiyorum asla. bacaklarım ve kollarım düz normal gözüksün istiyorum o kadar.
aslında karantinada 4 5 kilo aldım ve beni sonradan görenler görünce aa kilo almışsın dediler çok motive oldum ama bugün nasil durcak diye dar kıyafetler giyip fotoğraf çektirdim ablama. ya bacaklarım o kadar çarpık ki ablam nasıl dalga geçti benle. kollarım çok ince ya kopucak bildiğiniz. bu benim kilo almış halimse yazik bana. kendimden soğudumİşte bu bi hata.
Yediğiniz günün akşamı tartılmanın mantığı yok. Ertesi sabah tartıldığınızda yine eski kilonuzla döndüğünüzü görüp motivasyon kaybına uğrayacaksınız. En sağlıklısı 1 hafta 10 gün sonra yapılacak tartı günü.
Dediğimi yapabilirsin, önce sağlık ocağına gidip yediğin halde kilo alamadığını anlat doktor zaten gerekli görürse parazit ilacı verir. Mutlaka 2 ana 3 ara öğün yap, saatleri belli olsun. Düzenli uykunu aksatma. Öğünlerin dışında, mesela ders çalışırken ya da dizi/tv izlerken elinde mutlaka kuru incir kuru kayısı badem ceviz fındık falan olsun. Zaten izlerken farketmeden yiyorsun. Sağlıksız şeyler yememeye çalış, spor olarak yürüyüş yapsan bile yeter. Sen dengeli bir şekilde karbonhidrat yağ protein alırsan vücudunun bir köşesinde toplanmaz kilolar. Çok zayıf olduğun için 1 2 kilo bile alsan bacakların farketmeye, kolların çelimsiz olmaktan çıkmaya başlar. Bu da senin için en güzel motivasyon kaynağı. Aslında kilo vermeye çalışan insanlardan daha şanslıyız.
alamam ama ne diyim ki yalan mı söyliyimBenim okuduğum cevaplarınız onu alamam bunu yiyemem
Umarım kilo alırsınız en kısa zamanda
Bak dediğim yere geldikalamam ama ne diyim ki yalan mı söyliyim
Yani ablanız densizlik etmiş. Normal kilonuzla göre fazlaca zayıf olduğunuz için elbise bir mankende durduğu gibi durmaz sizde de, bende de. Bunun için moral bozmaya gerek yok, aksine daha çok kilo almaya çalışmalı, kolları çalıştıracak egzersiz yapmalısınız.aslında karantinada 4 5 kilo aldım ve beni sonradan görenler görünce aa kilo almışsın dediler çok motive oldum ama bugün nasil durcak diye dar kıyafetler giyip fotoğraf çektirdim ablama. ya bacaklarım o kadar çarpık ki ablam nasıl dalga geçti benle. kollarım çok ince ya kopucak bildiğiniz. bu benim kilo almış halimse yazik bana. kendimden soğudum
yediklerimin kalorisi mi yok anlamiyorum. yiyorum yiyorum tartida da bende de bir degisiklik yok. ya bi de sonuc degismeyince iyice saldım. demek ki hep böyle sıska kalıcam yapıcak bisey yok moduna geçiyorumManti soslu makarnalar cıkolatalı pastalar ye bol bol herkesin derdi başka iste brnde hamillkte ye ye ye 27 kilo aldım 7 si gitti hadi ödem ve 1 ay oldu 20 kilo hala masallah tosun gibiyim cokta dikkat ediyorum hala duruyor bakalım siz bana verin ben size en iyisi
Bi arkadasim vardı o da bizim gibi çok zayıftı, o da kat kat giyinirdi ama çok belli olurdu , o günler geldi aklima vay be dedim ....Ben de aynı şekilde göbek eritmeye çalışıyorum :) eskiden göbeğim çıksın diye uğraşırdim deli gibi. Kilo alınca da orantılı almıyorum pek hemen göbeğe gidiyor ama eski zamanlarımı düşününce çok şükür diyorum kat kat çorap giyerdim bacaklarım kalın dursun diye
beni şimdiye kadar gören herkes de bunu düşündü muhtemelen. geçen zayıf bir kızın videosuna denk geldim ölçüleri bana yakın gibiydi,yorumlarda herkes çöp stick, çubuk kraker, bune ya falan yazmışYani ablanız densizlik etmiş. Normal kilonuzla göre fazlaca zayıf olduğunuz için elbise bir mankende durduğu gibi durmaz sizde de, bende de. Bunun için moral bozmaya gerek yok, aksine daha çok kilo almaya çalışmalı, kolları çalıştıracak egzersiz yapmalısınız.
Troid hormonu cok çalışıyordur belki oda hızlı olunca kilo alınmıyor bı hormonlara baktırin kan verip bir ara.yediklerimin kalorisi mi yok anlamiyorum. yiyorum yiyorum tartida da bende de bir degisiklik yok. ya bi de sonuc degismeyince iyice saldım. demek ki hep böyle sıska kalıcam yapıcak bisey yok moduna geçiyorum
özelden yazar misinizBen lisede aynı anlattığın gibiydim cici bebeydi pekmezdi tahindi hiç yaramadı bana.
18-19 yaşlarımda bi toz kullandım reklama girer diye paylaşamıyorum adını istersen özelden vereyim.
5 kutuda çok ciddi kilo aldırdı bana. İştahımı acayip açtı, sadece kahvaltıda 2 ekmek yediğimi bilirim. Gün içinde de sürekli acıkıp ağzına bir şeyler atıyordum.
Bıraktıktan sonra da kilolarımı kaybetmedim. İçeriğinde çeşitli bitki meyve tozları varmış üstünde yazana göre
kan verdim o konuda sıkıntı çıkmadıTroid hormonu cok çalışıyordur belki oda hızlı olunca kilo alınmıyor bı hormonlara baktırin kan verip bir ara.
Adını bana da atabilir misin? Teşekkür ederim :)Ben lisede aynı anlattığın gibiydim cici bebeydi pekmezdi tahindi hiç yaramadı bana.
18-19 yaşlarımda bi toz kullandım reklama girer diye paylaşamıyorum adını istersen özelden vereyim.
5 kutuda çok ciddi kilo aldırdı bana. İştahımı acayip açtı, sadece kahvaltıda 2 ekmek yediğimi bilirim. Gün içinde de sürekli acıkıp ağzına bir şeyler atıyordum.
Bıraktıktan sonra da kilolarımı kaybetmedim. İçeriğinde çeşitli bitki meyve tozları varmış üstünde yazana göre
Bana mesaj atar mısınız ben size atamıyorumAdını bana da atabilir misin? Teşekkür ederim :)
Selamün Aleyküm canım. Öncelikle (kendimde yıllardır kilo almakla ilgili araştırmalar yaptım uyguladım gitmedigim doktr bölümde kalmadı) 1. Bazı arkadaşlar şunu ye bunu ye kilo alırsın demişler ama iştahı olan insan zaten herseyde yer kiloda alır. Senin ilk başta iştahını actiracak ilaç vs. kullanman lazım. Evet prakten iştah açar ama sersemletir uykuda yapar. (Şimdi benim kilo iştah yasadiklarim) Bi keresinde sağlık ocağı dokruna yalvarmistim kilo almak istiyorum. bana demiştiki bunu her doktor yazmaz sporcuların kullandığı bi iğne yazdı 2ay kullandım 45den 55olmustum, yaninada prakten şurup kullandım)merhaba kilo almak hakkında bir forum göremedim buraya yazıyorum. dış görünüşümden nefret etmeye başladım çünkü aşırı cılızım. size durumumu şöyle özetleyim az yiyorum + yediklerim yaramıyo sanırım metebolizmam hızlı + var olan kilomu da göstermiyorum. boyum 164 kilom 48. eskiden 42 kilo falandım ve insanlar 42 olduğuma bile inanmıyolardı daha düşük duruyosun diyolardı düşünün. normalde minyon denilebilecek bir yapım olmasına rağmen kafam büyük gözüküyo vücudum o kadar küçük ki. okullar açılmadan benim hemen kilo almam lazım insanlar beni böyle görsün istemiyorum. bir sürü cici bebe yiyorum iştahımın el verdiği kadar yemek yiyorum ama hala kilo alamıyorum yemediğim an direkt düşüyo kilom.
bacaklarım çok ince ve çarpık gözüküyo, kollarım kopacakmış gibi dar bişey giyemiyorum asla. bacaklarım ve kollarım düz normal gözüksün istiyorum o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?