fiziğimden nefret etmeye başladım

Manti soslu makarnalar cıkolatalı pastalar ye bol bol herkesin derdi başka iste brnde hamillkte ye ye ye 27 kilo aldım 7 si gitti hadi ödem ve 1 ay oldu 20 kilo hala masallah tosun gibiyim cokta dikkat ediyorum hala duruyor bakalım siz bana verin ben size en iyisi

aslında karantinada 4 5 kilo aldım ve beni sonradan görenler görünce aa kilo almışsın dediler çok motive oldum ama bugün nasil durcak diye dar kıyafetler giyip fotoğraf çektirdim ablama. ya bacaklarım o kadar çarpık ki ablam nasıl dalga geçti benle. kollarım çok ince ya kopucak bildiğiniz. bu benim kilo almış halimse yazik bana. kendimden soğudum

Yani ablanız densizlik etmiş. Normal kilonuzla göre fazlaca zayıf olduğunuz için elbise bir mankende durduğu gibi durmaz sizde de, bende de. Bunun için moral bozmaya gerek yok, aksine daha çok kilo almaya çalışmalı, kolları çalıştıracak egzersiz yapmalısınız.

yediklerimin kalorisi mi yok anlamiyorum. yiyorum yiyorum tartida da bende de bir degisiklik yok. ya bi de sonuc degismeyince iyice saldım. demek ki hep böyle sıska kalıcam yapıcak bisey yok moduna geçiyorum

Bi arkadasim vardı o da bizim gibi çok zayıftı, o da kat kat giyinirdi ama çok belli olurdu , o günler geldi aklima vay be dedim ....

beni şimdiye kadar gören herkes de bunu düşündü muhtemelen. geçen zayıf bir kızın videosuna denk geldim ölçüleri bana yakın gibiydi,yorumlarda herkes çöp stick, çubuk kraker, bune ya falan yazmış

yediklerimin kalorisi mi yok anlamiyorum. yiyorum yiyorum tartida da bende de bir degisiklik yok. ya bi de sonuc degismeyince iyice saldım. demek ki hep böyle sıska kalıcam yapıcak bisey yok moduna geçiyorum
Troid hormonu cok çalışıyordur belki oda hızlı olunca kilo alınmıyor bı hormonlara baktırin kan verip bir ara.

Ben lisede aynı anlattığın gibiydim cici bebeydi pekmezdi tahindi hiç yaramadı bana.
18-19 yaşlarımda bi toz kullandım reklama girer diye paylaşamıyorum adını istersen özelden vereyim.
5 kutuda çok ciddi kilo aldırdı bana. İştahımı acayip açtı, sadece kahvaltıda 2 ekmek yediğimi bilirim. Gün içinde de sürekli acıkıp ağzıma bir şeyler atıyordum.
Bıraktıktan sonra da kilolarımı kaybetmedim. İçeriğinde çeşitli bitki meyve tozları varmış üstünde yazana göre

Son düzenleme:
özelden yazar misiniz

Adını bana da atabilir misin? Teşekkür ederim :)

Kurt parazit icin kekik suyu kaynat ic cnm . Hafif spor ve hareket etmeye calis bu da istahini acar. Benim oglum da cok zayif surekli pilav yedigi halde. pilavi oneririm sana da.

Selamün Aleyküm canım. Öncelikle (kendimde yıllardır kilo almakla ilgili araştırmalar yaptım uyguladım gitmedigim doktr bölümde kalmadı) 1. Bazı arkadaşlar şunu ye bunu ye kilo alırsın demişler ama iştahı olan insan zaten herseyde yer kiloda alır. Senin ilk başta iştahını actiracak ilaç vs. kullanman lazım. Evet prakten iştah açar ama sersemletir uykuda yapar. (Şimdi benim kilo iştah yasadiklarim) Bi keresinde sağlık ocağı dokruna yalvarmistim kilo almak istiyorum. bana demiştiki bunu her doktor yazmaz sporcuların kullandığı bi iğne yazdı 2ay kullandım 45den 55olmustum, yaninada prakten şurup kullandım)
Demirim düşük demişsin demir düşüklüğü iştahsızlık halsizlik saç dökülmesi ve depresyonada sokar. Demir hapı kullanman lazım (acil) öncelikle uzun süre(Ferro sanol) kullandim kendim inan baya toparladım ve kullanan tanıdıklarımda acayip almışlardı. B12 benoxol yanına balık kapsül (marincap) bunlarda hem vitamin hapları hemde iştah açıp toparlıyor. Dvitamini var (eksikliği herkeste var. Güneş alamamak kemikleri güçsüzlestiriyor) kullanıyorum memnunum. (Sigara kullanıyorsan) C vitamini suda eriyen mutlaka kullanmalısın (sağlığım ve cildim diyorsan)kullanıyorum ve inan cildim bile aydınlandı güzelleşti (eşim bile durup durup yüzüme bakıp ) yani kuzum bilmiyorum evlimisin evli olsan hormanlarina baktır dicem. Doğum kontrol hapı kullandım kalça göğüs acayip büyütüyor. Bekarlarda adet düzensizliği için kullanabiliyor. Bi ara iştah açmak için depresyon hapı kullandım oda acayip iştah açtı ama uykuda yaptı psikiyatri doktorları bunu depresyonda olup yemek yemeyen iştahsızlara yazıyor. Son olarak yatmadan bir bardak süte bıldırcın yumurtası kır iç kalorisi yüksek aldırır. İstahin açıldığında sporcuların içtiği karışım iç acayipp kilo (süt bıldırcın yumurtası bebe bisküvisi bal üzüm çekirdeği, karışım gece iç yat) Diyceklerim bu kadar canım inşallah işine yarayan bisey olur uzun yazdım (belki başkalarının da işine yarar) son olarak sunuda eklemek istiyorum. Evet okadar zayıf olup kilo almak isteyen insan varki kadın olsun erkek olsun. (Tıpkı kilolu olup zayıflamak isteyenler gibi) VE zayıf kilo almak isteyen kişi kilo aldığında toparlandığında yada istediği hedefe ulaştığında bi ÖZGÜVEN MUTLULUK ve daha hayattan herşeyden zevk alıyor. Bunuda hiç bi zaman unutmayın

İştahla alakalı bir durum mu bu yoksa metabolizma olarak mı yakıyorsunuz?
Yani yiyip yiyip alamıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…