merhaba.
ben ikisini de kullanmıyorum. onun yerine solgar'ın folic asid tabletlerini kullanıyorum. hem kimyasal değil, bitkisel bana daha güvenilir geliyor. size de tavsiye ederim.
Canım onun bir yan etkisi var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba.
ben ikisini de kullanmıyorum. onun yerine solgar'ın folic asid tabletlerini kullanıyorum. hem kimyasal değil, bitkisel bana daha güvenilir geliyor. size de tavsiye ederim.
içim o kadar dolu ki temmuz ayında adetım gecikti doktora gittim idrar testi yaptı sonuç negatif çıktı bende hamile değilim diye evi dip köşe temizledim konyaya aılemı ziyaret gıttım o sırada hamile oldugumu ögrendim 2 gün sonra düşük yaptım kürtaj yaptı doktor özel hastaneye gıttım folic plus verdi kutusunda bebek resmi olan içinde 90 tane var 2tane günde alacaksın dedı aldım 8 eylülde düşükten sonra ilk adetimi oldum folic plus bitti doktora gittim tekrar yazdırayım belki başka ilac verır dıye folbiol verdi ve bir ilacı 4 günde atacaksın dedı 8 inde adet olacagımı hesaplayarak adetım 6 gün gectı doktora izah ettım kan testı 1,9 cıktı doktora sarı akıntım var hamile degılsem neden adet olmadım dıyorum bılmem dıyor ıllede özel muayenesıne mı gıtmek gerekl
folbiol kullananlar doktor bana gunde 2 tane sabah akşam dedi.
burda okuduklarım gunde bır tane
gunde 2 tane folbıol kullanan varmı yardım pleaseee
Ben de bugün folik plus aldım.Hamile olmayı düşünüyorum yani 1 ay sonra denemeye başlamak istiyordum.Sizce 1 ay kullansam hamile kalsam bir zararı olur mu?İlla ki 3 ay mı kullanmam lazım?Bir de REGL GÜNLERİNDE de kullanıyor muyuz?Yemeklerle birlikte yazıyor,anlayamadım nasıl yemekle aynı anda alacağız?Bir de bu forum konusunda herkes folbiolle hazırlık yapıp hamıle kalınca folık plus'a geçmiş.Ben doktora danışmadan başlamak istiyorum.Çünki kendime uygun bir jinekolog bulamıyorum.