Folbiol mü,Folic Plus mı?

Genel kontrol amaçlı ve Allah nasip ederse bebek sahibi olmaya karar verdiğimiz için doktora gittik eşimle. Doktorum banada Folbiol yazdı. Yararı nedir zararı nedir? Kullanmamın faydasını görürmüyüm? Kilo aldırıyor mu?

hayırlı olsun bebeğine beklemeden kavuşursun umarım..
aynen banada dr. ilk olarak folbiol verdi oda ben istemiştim ama 1 ay bile kullanmadan bıraktım içmekten sıkıldım ortada bişeyde olmayınca..
şimdi araştırılıyor kullanılması gerçekten gerekli mi diye,
bence sağlığın yerindeyse,sebze meyve,ve özellikle folic asit içeren gıdalarla bunu yerine koyabilirsin.
yani zararı yok ama bence (yararıda yok eğer sağlıklıysak) :34:

Be solgar kullanıyorum.Benim gebelikte 7/24 mide bulantim çok oluyor. Ayrıca aşırı gaz var. Acaba folic asitten yana bu tür şikayetleri olan var mı?Aç karna ya da tok karna fark ayırdeden oldu mu? Ben mide şikayetlerimi arttırdığını düşünüyorum ama zaten çok kötü olduğum için emin olamıyorum. Bu gidişle 2 gün hastaneye yatma ihtimalim var kusma ve bulantı tedavisi için. Şayet siz de de bu tip belirtiler varsa paylaşırsanız sevinirim.
Ama kullanılması gerektiği en büyük gerçek. MArkalara göre mg ı değiştiği için adetler değişiyor.Tereddüte düşenler olmuş.Doktorlar bize bakıp en doğrusunu veriyordur zaten.

Mrh. kızlar ben hamile kalmadan 1 ay kullandım folik asit yanı 3 ay değil ve hamileyim hala kullanıyorum yanlız dedıgım gıbı 3 ay kullanmadan kalmadan once birşey olurmu acaba gerci değerlerime baktırdım gayet saglıklı cıktım hıc bır eksıgım yok umarım bebegım de birşey çıkmaz

5 aydır folbiol isimli folik asit kullanıyorum. hiç bir yan etkisini görmedim

bende folik plus kullanıyorum benedede bir değişiklik olamdı..biri yazmıştı folbiol hamile kalmadan önce folik plusta kaldıktan sonra kullanılıyormuş acaba başka bilgisi olan varmı?

bana doktorum herhangi bir 400 mg folik asit al dedi... marka model farketmez dedi:1: ben de folic plus aldım günde 1 tane içiyorum içinde kalsiyum ve d vitamini de var ekstra olarak...

bana da ilk hamişliğimde folbiol yareım iç bir tane de elevit iç demişti ilki düşük oldu şimdi yine gebeyim
aynı şekilde içiyom:49:

Geçenlerde doktora gittim, 2-3 ay sonra gebelik düşündüğümü söyledim, Folbiol verdi. 2 ay kullanacakmışım. Gebelikte değiştiriliyor mu bilmiyorum.

Bir önceki mesajımda yazdığım üzere, Folbiol kullanıyorum ancak birşeyi merak ettim. Hemen hemen başladığım zamanlardan sonra her sabah 1 yeni kırmızı kabarcıkla karşılaşıyorum. Özellikle sabahları çok kaşınıyor. Kol içinde çıktı en çok, parmak üstü ve ayak üstümde de var. Bu ilaçtan böyle birşey yaşayan oldu mu?

Back
X