Folbiol mü,Folic Plus mı?

kzılar yaklaşık 4 ay folic plus kullandım 3 hap almak işkence gerçi üzerinde yazıyo ister günde 3 kere ister hepsii tek seferde alın diye.doktoruma söyledim folik aitlerin hepsi aynıdır dedi boşu boşuna para verme folbiol al dedi 1ytl imiş.eczanelerin çoğu kar edemedikleri için folbiol getirtmiyolarmış.boşa para vermeyin hem folbiolü günde yarım hap alıyosunuz

doktoruna sor ama folik asit hamilelikten önceki 3 ay ve hamileliğin ilk 3 ayında kullanılıyor.yani 3 ayın bittiyse kullanma bence gereksiz işe yaramaz çünkü

cınım bende folıc plus kullanıyorum çok ta memnunum ama tekrar alsammı bilmiyorum doktor
ilk 3 aydan sonra bir yararı yok dedi ama ben alsam mı yine de

doktoruna sor ama folik asit hamilelikten önceki 3 ay ve hamileliğin ilk 3 ayında kullanılıyor.yani 3 ayın bittiyse kullanma bence gereksiz işe yaramaz çünkü

hiç farketmez
benim doktorum da farketmz dediii

Ben hamile kalmadan çnce başlamıştım almaya folic plus da kullanmıştım
o bitti,folbiol almaya başlayınca hamile kaldım..
folbiol 1 ytl hem Türk sermayesi dimi ama...

hiç farketmez
benim doktorum da farketmz dediii

Ben hamile kalmadan çnce başlamıştım almaya folic plus da kullanmıştım
o bitti,folbiol almaya başlayınca hamile kaldım..
folbiol 1 ytl hem Türk sermayesi dimi ama...
Slm arkadaşlar ben de hamile kalmak istediğimi dr a ilettiğimde ilk 3 ay folbiolü önerdi ve günde 1 tane kullanıyorum. Şuana kadar bir yan etki görmedim.

bana da doktorum gebelik öncesi olarak folik plus verdi gerçekten kilo aldırıyormu bir arkadaş iştahım açıldı demiş aman gebelik öncesi kilo almayayımda zaten yeterince var 65 te kalayım en azından

kızlar bu etkilerin hepsi psikolojik prostektüsüne de bakarsanız hiçbir yan etkisi yoktur diyor.ben ikisini de kullandım hep aynıyım bişey olmuyo kafanızı çok takıp ona yormayın herşeyi.çünkü bu aldığınız şey sadece bebeğe yarıyor sizinle bir alakası yok asla da bir zararı yok bukadar evhamlı olmayın ya.ben 1000lik antibiyotik kullanmak zorunda kaldım bukadar evhamlanmadım.bukadar pimpirikli olursanız olmıycak şeyler de olur emin olun

arkadaşlar ilk defa folik asit kullanıcam önümüzdeki ayda bebk düşünüyoruz ben folbiol aldım bugün ama 5 mg yazıyor ama sitelkerde hep hamile kalmadan önce 0,4 yada 0,5 mg alınması gerektigi yazıyor yani 5 mg ile 0,5 mg arasındaki fark nedir kafam karıştı Folik Asit Kullanma Bilinci!!! adlı topikte soru sordum arkadaşlarada ama henüz cvp yazan yok ve merak ediyorum lütfen orada biraz daha ayrıntılı yazdım 2 hafta önce rahimdeki yarayı yaktırdım yenide kullandıgım antibiyotik biti ve doktorla randevum temmuz sonunda.lütfen yardım edin folik asit kullanımı olarak zamanım az çünkü..

bende hamıle deyılım daha ama folacın folıc acıd kullanıyorum 400 g gunde 1 tane ıcıyorum
asılama yapıldı bana test gunumu beklıyorum

ben bu ay aşılama yaptırıcam,doktorum bana folbiol verdi..hamilelik olursa değiştirir mi bilmiyorum..doktorun tavsiyesine uymakta yarar var..fiat olarak folik plus pahalı ama bu fiat farkı neden acaba?

folik plus kullanıyorum..
günde 3 kez tok karnınaaa...
rabbim hepimizin yavrularımızı sağsağlim kucağımıza almamızı nasip etsin...

bence bu memnunluk kişiden kişiye değişebilir arkadaşlar.banada dr um folbiol verdi.folikplustan 3 tane içerken folbioldan 1 tane içmek yeterli olabiliyo.ben memnunum.

benim merak ettiğim bir şey var..
folik asiti alıyorsunuz ama hangisini?
ben hamileliğimde folic plusı kullandım.
şu an folbiolü.
ikisi arasında fark yok deniyor ama genede kafam karışıyor..
en basiti folbiolü kullandığım dönemde kabızlık çok çektim.
ama dün bıraktım ve tekrar folic plusa döndüm.ilacı içer içmez bağırsaklarım çalışmaya başladı.
bunu bir kaç kişiden daha duydum ben.sınadım.doğru.
sizce peki?
siz ne kullanıyorsunuz?
canım ben folbiol kullandım,kabızlık falan olmadı bende..folik asit için hamileliğimde işyerinde her öğle yemeğinde bulgur pilavı yiyordum.

Kızlar merhaba,
Bende bebek istediğim için doktor sölemeden folic plus'a başladım, günde 3 tane alıyorum. Şu an 3. kutunun ortalarındayım. Yanlız kafama takılan bişey var. Genelde 3 adet alıyorum ama son 10 gündür falan çok hastaydım başka bürsürü ilaç kullandım. Bu dönemde de 1 tane aldım her gün ilaç manyağı oldum resmen. Dünden bu yana grip için ilaçları bırakınca tekrar 3e çıkardım ama genede tiroitle ilgili hergün bi hap kullanıyorum.
Bu kadar ilacı bi arada kullanmanın bi zararı olur mu acaba bilgisi olan var mı:uhm:
Sevgiyle kalın:1hug:

Back
X