Folbiol mü,Folic Plus mı?

canım bence folacın folıc acıd al gunde 1 tane alıyorsun ben folıc plusu kullanırken hep unutuyordum :)

Esracım benim endişem unutmaktan değilde, çok fazla ilacı bi arada almak. Bu ilaçların birleşiminden dolayı ters etki olurmu endişesi:uhm:
Bekleme sürecin nasıl geçiyor, diğer topiklerde gördüğüm kadarıyla kendini çok fazla dinliyosun, unutmaya çalış aşılama olduğunu, kendini dinleme, sadece hızlı hareket etme, ağır kaldırma. Umarım senden de güzel haberler alırız.:enbuyukkk:

hamile kalmak isteyen bayanların 3 ay öncesinden folic asit alması lazım demişti doktorum ve folbiol vermişti bana tabii ben 8 ayda anca bitirdim, doğru dürüst içmiyorum ilaç
hamile değilim yarın halsizliğim için doktora gidicem folbiol mu yazdırsam yoksa folic plus mu?
sağlık ocağına yazdırcağım için bilirlermi bilmem

ben solagarın folık asıdını kullanıyorum sımdı
gordugum kadarıyla folbıol yada folıkplus kullanıyor herkes
selgarın golık asıdını kullanna yokmu arkadaslar

Ben de folic plus kullanıyorum. Hamilelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanıyormuş. o 3 ay gelmedi gitti :roflol: 1 senedir kullanıyorum. Depoladım vücutta..

Ağzımda aft çıkmıştı geçen gün doktora gittim. Son zamanlarda çok çıkıyordu , söyledim. Bana ne dese beğenirsiniz. Folis Asit eksikliğinden olur dedi. :roflol::roflol::roflol: Bu bana söylenir mi şimdi. laelaelaelaelae

Bende folik plus kullaniyorum 2. Ayimdi hamile kaldim 3. Aya kadar içiliyormuş heralde.bu arada ferrosanal kan ilaci aliyorum demirim düşük.günde 3 kez folik plus aliyorum sabah öğle akşam.ayni anda 3 ünü alma demişti doktor.

Ben de folic plus kullanıyorum. Hamilelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanıyormuş. o 3 ay gelmedi gitti :roflol: 1 senedir kullanıyorum. Depoladım vücutta..

Ağzımda aft çıkmıştı geçen gün doktora gittim. Son zamanlarda çok çıkıyordu , söyledim. Bana ne dese beğenirsiniz. Folis Asit eksikliğinden olur dedi. :roflol::roflol::roflol: Bu bana söylenir mi şimdi. laelaelaelaelae

Çok doğru diyosun cnm küfreder gibi :)))))
Bende üçüncü kutumdayım bu bitince hamile kalmam lazımsırnaşık şey

Yaaa kızlar siz bu folik plusları kullanırken başka ilaçlarda kullanıyomusunuz:uhm:. Ben soğuk algınlığı için birsürü ilaç kullandım. ozaman folik plusı günde 1 tane aldım.tatlicadiarzu

ben solagarın folık asıdını kullanıyorum sımdı
gordugum kadarıyla folbıol yada folıkplus kullanıyor herkes
selgarın golık asıdını kullanna yokmu arkadaslar

ben solgarın folik asidini kullanıyordum hamile kalmadan önce ama hamile kalıp foktora gittiğimde doktorum onu bırak folbiol kullan dedi.sebep olarak da sağlık bakanlığından onaylı olmamasını gösterdi.ama solgara kötü diyemem bence de daha iyi demişti.

kızlar bi sorum var .folıc plus (folıc asit) kullananlar yardım edin.bu ilacın yan etkilerinde şişkinlik .gaz.mide rahatsızlığı varmı.benim bu şikayetlerim var.midem hep rahatsız şişkin .ne yesem şişiyorum .su bile iiçsem dokunuyor .sizdede böyle problemi olanlar varmı?acaba doktora sorupta ilacı kesseemmi ne dersiniz. zaten benim midemde gastrit vardı.şimdi daha kötü oldum.hem açım hem tokum .ikisinide bir arada yaşıyorum.ama kullanmak zorunda oldum bir ilaç.nepıyım sizce kızlar......:1no2:cokacimcoook

kızlar ben hamileyim ama dr bana bu ilaçdan vermedi??? off off kafam karışdı kullandırmayacak sanırım yada unuttuuuuuuuuu

Bence folik plus hamilelikten sonra kullanılmalı içinde d vit-kalsiyum olduğu için bebeğin kemik gelişimine yardımcı ama hamilelik öncesi folbiol kullanmak yeterli benim doktorum ikisinide içmene gerek yok demişti dengeli beslendiğin sürece gıdalardan alıyorsun o vitamini fazlası atılıyo vücuttan zaten depolanmıyo demişti ama ben yinede hamilelik öncesi folbiol kullanmayı tercih ettim

ben günde 1 tane elevit ve 1 tane folic plus içiyorum..aslında dr folic plus u 2 tane iç dedi ama mideme ağır geldi o yüzden 1 elevit 1 f.plus içiyorum..

bence folıc plus ben henüz hamile değilim hamilelik öncesinden başlamam gerekiyormuş 3 aydır kullanıyorum ama akşamları bir adet sadece hamile kalıncamı 3 adet alınıyor

bence folıc plus ben henüz hamile değilim hamilelik öncesinden başlamam gerekiyormuş 3 aydır kullanıyorum ama akşamları bir adet sadece hamile kalıncamı 3 adet alınıyor

canım bende hamıle deılım daha once dusuk yaptım ama dr um 3 tane kullanacaksın dedı

ben doktoruma sormuştum folic plus günde 3 tane alınıyor...
folbiol günde 1 tane alman yeterli aslında aynı..........şey. ikiside.....
doktorunuz hangisini verirse onu kullanın bence.. ama ben folic plus kullanıyorum.

Back
X