folik asit kosununda fikri olan???

arkadaslar merhaa ben 3 . 5aylık oldum kalmadan 6 7 ay once folık asıt kullanmaya basladım bunu bana oneren dr pek cok konuda onemlı teşhıslerıyle kendını ıspatlamış o kadar ıyı ve bılgılı deneyımlı kı bu konuda onerısını tartısmasız kabul ettım allah onadan razı olsun tabı hemen hamıle kalamadım cok duzenlı olmasada 6 7 ay kullandım ayrıca folık asıt gerektıgınıde artık pratısyenler bıle soyluyo o dr a yerınde olsam kapısından ıcerı gırmem ssk nın verdıgı 5 10 lıra odenen ılacın tuzagımı olur sempatık gorunmek ısteyen gafıl bır adam yada kadın neyse artık ınsanı nasıl boyle etkıler sastım dogrusu hamıle kaldıktan bır sure daha devam bıle edılıyo benm fıkrım bunlar sen daha ıyı bılırsın hakkımızda hayırlısı allah yanımızda olsun:::

ben şimdiden başlasam geç kalmış sayılır mıyım peki kızlar. gidip eczaneden alayım bari

ben bebeğinde folik asit eksikliği yüzünden spina bifası ve hidrosefalisi olan ve bebeğini aldırmak zorunda kalan biri olarak hemen hemennnn folik asite başlamanı tavsiye ederim...ha evet herkesin bünyesi birbirinden farklıdır..benimde kuzenlerim kullanmadı vitamin felan ama ne için riske atasın kiiii? sana hiç bi zararı yok...kilo aldırıyo felan diyolar yaa şuan çok kilo almış olsaydım da keşke kullanmış olsaydım...şunu da özetleyeyim ben çoookkk yemek seçeeennn çocukuğumdan beriii çok seçici beslenen biriydim...hamile olduğumu öğrenir öğrenmez folik asite başlamıştım zaten ama aslında öncesinde kullanmam gerekirmiş..planlamaya başladıktan sonra...ha ama benim sağlıksız beslenen et,tavuk süt biçok sebzeyii yememiş olmamdan kaynaklanıyordu...şuda var nasıl her sigara içen kanser olmuyorsa..her folik asit kullananın bebeği sağlıklı olcak yada her folik asit kullanmayanın bebeği hasta olacak diye bişey yok tabiki de herşey allahtan...

folik asit olması için bol kuru fasülye,nohut ,barbunya yemek gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…