folikasit sorunu

Abzekh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
136
92
35
kızlar merhaba ben folik asitin kanser yaptığına dair birşeyler duyduğum için kullanmadım hiç şimdi 11 haftalık hamileyim kullanmadığım için pişman oldum bundan sonra kullansam etki edermi çok kafam karışık ve çok pişmanım bütün değerlerim normal bebeğim maşaallah çok sağlıklı herşeyi güzel dedi doktor bundan sonra başlasam faydası olurmu bilenler lütfen yazabilirmi

Etki etmez canim doktor hamileligin ilk 3 ayinda veriyo. Ben kullaniyorum. 3 aydan fazla kullanirsan meme kanseri yapiyomuş. Bende araştirdim.

Kanser yapıp yapmadıgı hakkında bılgım yok 12haftadayım dr bu haftadan sonra demır ılacı yazcagını artık folık asıde gerek kalmdıgını soyledı belkı zararı olur ıcmeyın bence faydası olacak haftayı zaten gecmıssınız saglıklı gunler

kızlar merhaba ben folik asitin kanser yaptığına dair birşeyler duyduğum için kullanmadım hiç şimdi 11 haftalık hamileyim kullanmadığım için pişman oldum bundan sonra kullansam etki edermi çok kafam karışık ve çok pişmanım bütün değerlerim normal bebeğim maşaallah çok sağlıklı herşeyi güzel dedi doktor bundan sonra başlasam faydası olurmu bilenler lütfen yazabilirmi
mutlakaa baslaman lazimm .. Biran once baslaa folik asit eksikligi bebek icin cok tehlikeli bel acikligi olur omurgalari gelismez allah korusun cok skntilar yasarsinn mtlaka kullanmaya baslaa daha cok gec kalmis degilsin .

kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için ama içmeye karar verdim yarında doktor randevum var doktorada sorucam bakalım inşaallah sağ salim kucağıma almayı nasip eder Allah ım yanı sıra sizinde tabikii

kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için ama içmeye karar verdim yarında doktor randevum var doktorada sorucam bakalım inşaallah sağ salim kucağıma almayı nasip eder Allah ım yanı sıra sizinde tabikii
kusura bakma ama bunun kararini nasil kendin veriyorsun arkadasim.cevremdeki butun arkadaslarim folik asit kullandi bende kulladim.bebegin ilk gelisimlerinde folik asit cok etkili.bence simdi kullanmaya karar vermeden oncede dr.una sor boyle seylere kendi kendine karar verme.belki bu durum buyuk bir risk arz etmez ama Allah korusun artik bebeklerimiz var her konuda hassas olmaliyiz!

Ben ilk gebeligimde kullanmadim şükürler olsun bi sorun olmadi .şuan 2.ye hamileyim doktorum folikasit verdi ama hic içim rahat değil kullandigimda söylenemez düzenli almiyorum yinede karar sizin tabi

folik asit gebeliğin ilk 3 ayında gerekli . . ondan sonra vitamin kullanıyorsun ..vitaminin içindede zaten folik asit var yani gerek kalmıyor.

tamam sorun yok şükür ki doktora gittim ve vitamin verdi ve dediki folikasit hamile kalmaya karar verdikten sonra kullanmaya başlanmalı ve bebeğe etkisi sadece ilk 5 haftadır yani kadın gebeliği anladıktan sonra kullanması bebeğin gelişimi için etkili değil sadece vücuttaki folikasit eksikliği yaşandığı için veriyoruz dedi..içim çok rahatladı vitamin kullanıyorum zaten bebeğimde çok şükür ki çok hareketli ve kıpır kıpır maşaallah

Ben hamileligin basinda birkaç tanecik hap içtim sadece. Sonra doktoruma kullanmak istemedigimi soyledim. O da beslenmene cok dikkat etmelisin o zaman dedi. Bulgur yesil sebze bazi kuruyemisler balik ve cilekte var. Bol bol yedim ve benim bebegim maşallah gayet saglikliydi hic problem olmadi folik asitle ilgili. Her seyin dogali güzel . Belki eksik değil vücudumuzda. Bunun tahlili yapilmiyor ezbere veriliyor her hamileye garanti olsun diye. Kullanana saygi duyuyorum yine ama Allah zaten vermiş dogalini..

mutlakaa baslaman lazimm .. Biran once baslaa folik asit eksikligi bebek icin cok tehlikeli bel acikligi olur omurgalari gelismez allah korusun cok skntilar yasarsinn mtlaka kullanmaya baslaa daha cok gec kalmis degilsin .
kesinlikle doğru kanser yapsaydı dünyadaki tüm annelerin kanser olması gerekirdi.folik asit eksikliği ciddi sorunlara neden olur mutlaka drunla konuş özellikle folik eksikliğin varsa dr zaten kullan der.

-bende hamileliğimin ilk 3 ayı folik asit kullandım sonraki 3 ayda demir ilacı ve vitamine başladım bunlara ek olarakta omega 3 yani balık hapı kullanıyorum...doktor yazıyor bana da kullanmak kalıyor bir bildiği vardır elbet...

kızlar merhaba ben 4 haftalık hamileyim dün doktora gittiğimde günde 3tane folik asit kullanmam gerektiğini söyledi bende tamam dedim bilmiyorum ki ilk hamileliğim bugünden beri kim görse beni aaa 3 tanemi falan diyor

kızlar merhaba ben 4 haftalık hamileyim dün doktora gittiğimde günde 3tane folik asit kullanmam gerektiğini söyledi bende tamam dedim bilmiyorum ki ilk hamileliğim bugünden beri kim görse beni aaa 3 tanemi falan diyor
İlacın adı nr cnm

X