- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımsınn
kız seni yiyerimBen forumda @Duka Teslavargasabreu O okypete @27.01 @Sephoraa bu uyelerin yorumlarinin yuzde 99una katilmakla beraber nancy disinda hepsi benden buyuk hepsini ornek aliyorum diyebilirim fikir anlaminda.
Nancymin yeri ayridir cok sey paylastik :)
Dionee popimi seviyorum @Margarikotin i seviyorum
tatlibikiz a ayri bi sempati besliyorum onu da seviyorum :)
@Queen Bee cok yardimsever ayri bi severim @bogurtlenkusu nun her yorumununa istisnasiz bayilirim :)
Bunun disinda da cok sevdigin uyeler var tabiki ilk seferde aklima gelenleri yazdim unuttuklarim varsa affola...
Bir de reelde de kankitom olmus isim @2KediAnnesi ni apayri severim canimcim arkadasim balim <3
Mune
cimcimegfb
@Bilgece
Acizane kul
A amberin (eski nickini ozluyorumm)
@sare_sare
@Dioone
O okypete
@Margarikotin
Y yasakhayal
@-Mahperi-
hepinizi tek tek çozeceğim, peşinizdeyimm![]()
Amberinin eski nicki neydi?Mune
cimcimegfb
@Bilgece
Acizane kul
@sare_sare
Dionee
O okypete
@Margarikotin
Y yasakhayal
@-Mahperi-
hepinizi tek tek çozeceğim, peşinizdeyimm![]()
tabissiiiAnemmmm ben en bastayimkiskananlar catlasin
![]()
Hiç kimse beğenmedi zatenMune
cimcimegfb
@Bilgece
Acizane kul
@sare_sare
Dionee
O okypete
@Margarikotin
Y yasakhayal
@-Mahperi-
hepinizi tek tek çozeceğim, peşinizdeyimm
oww tabiki de @yamuprenses![]()
Hiç kimse beğenmedi zatenBende pişmanım adımı degistirdigime ama yapacak bişeyim yok malesef artik bununla idare edecem
![]()
black_women siyah kadın di![]()
Yine iyi hatirlamissin degistirdigimi ben hatirlayamazdim o kadar uye arasindan teşekkür ederim hayatimoff iyiki yazdın, tıkandım kaldım fersceli sorunca
![]()
tam hatrlamadımm
çunku çok dikkatimi çekiodunYine iyi hatirlamissin degistirdigimi ben hatirlayamazdim o kadar uye arasindan teşekkür ederim hayatim![]()
Hiç kimse beğenmedi zatenBende pişmanım adımı degistirdigime ama yapacak bişeyim yok malesef artik bununla idare edecem
![]()
Profilmi nickimmi geyikli yorumlarimmi hangisi acepçunku çok dikkatimi çekiodun![]()
Yine iyi hatirlamissin degistirdigimi ben hatirlayamazdim o kadar uye arasindan teşekkür ederim hayatim![]()