Selam kizlar basligi ihmal ettigim icin cok özür hepinizden :/ bayadir tatildi is falan derken giremedim yaklasik iki aydir istedigimi yiyip ictigim ve sporada ara verdigim halde(ara derken sol dizimde agri var bu nedenle agirlik calismiyorum ama hergun bi saat yuruyorum) sadece bir kilo aldim ama hicbi sekilde gevseme yok :) acikcasi sitede gelisimini benim kadar iyi belli eden bir baslik goremedim cok guzel zayiflayan arkadaslarimiz var ancak benim icin cilt guzelligi(selulitsiz catlaksiz varissiz) ve sıkılık kilomdan cok daha onemli oldugu icin bikinili fotolarimi paylastimki basari sadece zayiflamak degildi benim icin sagligim cok cok önemli bu nedenle kizlar hep aynada kendinizi gözlemleyin ve her gördügünüz zayif insaninda vücudunun guzel oldugunu sanip kendinize eziyet etmeyin sunu diyebilirmki yazin cesme ayayorgi koyunda mukemmel fizikli kizlarin bile hepsi arkasini döndügünde sarkik popo ve selulitle doluydu! Yedigimiz hersey cilt guzelligimizi bile cok etkiliyor o yuzden vucudunuzu dinleyin saglikli kalin hanimlar