• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyyy ne güzel topik olmuş burası böyle..
Bizi bizden başkası anlamaz sloganım ile geldim kızlar.. hayırlı olsun.. bol pozitifli hamişli olsun topigimiz 😍😍😍😍
İnşallah canm issiz :KK200:
Bana da yer var mı acaba😍
Tabiki hosgeldin😘
merve merve beni etiketlemiş sağolsun, okudum yazını amanita. Topiğin hayırlı olsun 🥳💐🤗

Beni bilenler var yine yazayım, derdimizi birbirimizle paylaşalım 🙏🏻 Dua edelim.

2 yıldır evliyim, geçen haziranda çocuk istedik 1-2 ay denedim ovulasyon şu bu baktım olmuyor sıkıldım bıraktım. Sonra allahın hikmeti ağustos ayı boyunca ev dışında olduğum halde tek seferlik ilişki ile hamile kaldım. Biraz beklemediğim için afalladım gitgellerim oldu idrak edemedim. Zaten etmeye de kalmadı bebeğimin kalbi durdu. Sonra 3 gün içinde kürtaj oldum ne oldu ne bitti doğru düzgün anlayamadan bebeğim gitti. Herşey allahtan dedim toparladım çabucak kendimi. Ya da toparladığımı sandım.... Çünkü ara ara kalbime saplanan bıçak ağrıları ağlama krizleri ile anladım neyin ne olduğunu. Elden ne gelir yine şükrettim oturdum yerime. Sonra muayene için gittim insülin direncim çıktı idrar yolumda da enfeksiyon, şimdi bunlar için kullanıyorum ilaçları. Toparlanınca anne olmayı çok istiyorum. Kimse yanlış anlamasın ama kaybedince evlat daha değerli olur diyenler öyle haklıymış ki. 50 çocuğum olsa ilk bebeğimin acısı asla geçmeyecek. Kanayan yara oldu içimde. Bazen kendimi suçluyorum sen bebeğini istemedin yürekten ondan gitti diye. Allah kimseye yaşatmasın. Büyük acıymış....

Ve inşallah dileyen, isteyen, layıkıyla annelik yapacak herkese rabbim sağlıklı evlatlar versin ♥️🙏🏻 İnşallah bu topik de uğur getirir sırayla alırız haberleri.
Rabbimjn imtihani elden bisey gelmez canm insallah hersey düzelecek inaniyorm asla kotu düşünme ❤
Bende varım umutla anne olmayı bekliyorum 😍
Hoşgeldin 😍
Bende varım kızlar bu ay yüz felci geçiriyorum o yüzden ağır ilaçlar kullandım biraz zaten reglimde geldi umutlar bi dahaki aya artık 😊
Çok geçmiş olsun Hoşgeldin rabbim sifa versin❤
Haydi bismillah diye başlıyayım rabbim burdaki arkadaşlarıma ve bana çifter çifter versin inşallah :dua: ❤❤
Amiiinnn canm ❤

Hadi gelin dertlerimizi kederlerimizi anne olma çabamızı burda birbirimiz ile paylasalim bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz.

Anne olmak isteyenlerin toplanacagi bir topiktir bu kapımız bu ugurda herkese açıktır.
Rabbim bizlere hayirli salih evlatlar nasip etsin.
Bize uğur getirsin bu topik. 🍀
Dilerim ki rabbbbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,kimsenin gönlünden geçeni geri çevirmesin. Bu yolda bol du ve sabır yanımızda olsun🥰 Allah büyüktür 🤲

İnşallah canm issiz :KK200:

Tabiki hosgeldin😘

Rabbimjn imtihani elden bisey gelmez canm insallah hersey düzelecek inaniyorm asla kotu düşünme ❤

Hoşgeldin 😍

Çok geçmiş olsun Hoşgeldin rabbim sifa versin❤

Amiiinnn canm ❤
Hoşbulduk canım rabbim bizleri daha fazla bekletmeden hayırlısıyla kucaklarımızı evlatlarımıza doldursun

Dilerim ki rabbbbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,kimsenin gönlünden geçeni geri çevirmesin. Bu yolda bol du ve sabır yanımızda olsun🥰 Allah büyüktür 🤲
Amiin inşallah 🤲🏼😘
Beni niye öpmedin amanita
m0610.gif

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X