• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baksanıza banaaa bir arkds hamle demştm ya yazmştm profilde ona tek tek herşeyi sordm kızlar ovü test kullandığı aylarolmadı sonra skıldı bıraktı.. ve bana dediği şey adey bittiği hafta hamile kaldım inanamadm kız erken yunurtlamş aklnzda bulunsn demekki olefe olabliyor adete 5 gün kala koyu çizgi çkmş kzda kesnlkle adet biti olmaz deme dedi akıl verdi bana sizlede paylaşym dedm ve ayak kaldrmş kızlar 40 dk kalkmamş adetten 2 gün snra olduguna çok çok emindi

Acaba diyorum hep 14 le 16.gün endekslendik ondan mı şahsen bnde ovü bıraktm pes ettm bıktım ne blim bana çok enteresan geldi şahsen adet bitiş haftamda hamle kalamam diye ayağa zıplıyordum

Yazdklarmı geçiştirmeyin bu ay adeti biten yapnca kalkmasn ayağa ciddi diyorummmm OKUYUNNM YAZDKLARIMI YAAA
Aynen dediğiniz gibi ben de erken yumurtluyorum döngünün 10. Ya da 11. Günü çatlıyor, adet bitimi doktors gidince hemen gözüküyo ztn adet bittikten 4 5 gün sonra yumurtlamış çatlamış olabilşyor, döngünüz kısaysa erken yumurtlamanız olası

İnşallah hepimiz. Ya ben istiyorum ki ki şu forumda her hamile kalan gelsin bana haber versin gereçekten görüyorum herkesin hikayesini. Rabbim herkesin hasretini dindirsin. Her bekleyip de gebe kalana çok seviniyorum. Burdaki herkese de sırayla sevinmek nasip olsun. 🤲🏻
Amin inşallah bende ikinci çocuğu istiyorum senelerce evlat hasreti çeken arkadaşlarımıza da nasip etsin sizinde güzel haberinizi almak dileğiyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X