Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Freely olduğu için güvenemedim varsa başka testtede çıkar başka testte yap inşallah vardırKızlar daha demin yaptım anında çıktııı saniyeler içindeee inanamıyorumm sulu akıntım vardıı kaç gündğr bugün regl günüm ve test yaptım çift çizgiiii akşm kan vermye gidiyimmii
Öylemi dersin başka testim var ama daha idrar ilerlerken çıktı yani zaten kan vereceğim akşam büyük ihtimalle inşallah canımFreely olduğu için güvenemedim varsa başka testtede çıkar başka testte yap inşallah vardır
Başka marka varsa yapsanaa kıaazzÖylemi dersin başka testim var ama daha idrar ilerlerken çıktı yani zaten kan vereceğim akşam büyük ihtimalle inşallah canım
Yapcağımda şunda gelmiyor lavabom gelinc eyapacağım hemen bide bu hassas olan tedtlerdenmiş strip çok heycanlandım ya umarım rabbim boş bırakmamıştırBaşka marka varsa yapsanaa kıaazz
İnşallah vardır kuzum inşallah 2 saat kadar çişini tutman daha iyi zatenYapcağımda şunda gelmiyor lavabom gelinc eyapacağım hemen bide bu hassas olan tedtlerdenmiş strip çok heycanlandım ya umarım rabbim boş bırakmamıştır
Bekleiyorum canım , çok saol yardımcımoldupun için , 1,5 yıldır bu nu bekliyorduk inşallah rabbim isteyen herkese nasip ederİnşallah vardır kuzum inşallah 2 saat kadar çişini tutman daha iyi zaten
Maşallah yada coknsevindim Allah bizede nasip etsin inşallah rabbimKızlar daha demin yaptım anında çıktııı saniyeler içindeee inanamıyorumm sulu akıntım vardıı kaç gündğr bugün regl günüm ve test yaptım çift çizgiiii akşm kan vermye gidiyimmii
AminnnbBekleiyorum canım , çok saol yardımcımoldupun için , 1,5 yıldır bu nu bekliyorduk inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder
İsteyen herkese versin allah ım gerçekten herkese çok dua ediyordum bugün banada nasip etti kan vermeye gidiyorum şimdiMaşallah yada coknsevindim Allah bizede nasip etsin inşallah rabbim
Maşallah inşallah bizde tez vakitte seviniriz kendim hamileymişim GB sevindim inşallah saglikla kucagina alirsin inşallahİsteyen herkese versin allah ım gerçekten herkese çok dua ediyordum bugün banada nasip etti kan vermeye gidiyorum şimdi
Çok teşekkür ederim canım bende aynı senin gibiyim böyle birinde göriyim kendim gibi seviniyorum rabbim inşallah hepimize nasip ederMaşallah inşallah bizde tez vakitte seviniriz kendim hamileymişim GB sevindim inşallah saglikla kucagina alirsin inşallah
AminnnnnnÇok teşekkür ederim canım bende aynı senin gibiyim böyle birinde göriyim kendim gibi seviniyorum rabbim inşallah hepimize nasip eder
Sonucun çıkar çıkmaz haber ver çok merak ettimmmm inşallah inşallahİsteyen herkese versin allah ım gerçekten herkese çok dua ediyordum bugün banada nasip etti kan vermeye gidiyorum şimdi
Şimdş özele gidiyorum canım sizede atvağım sonucumu inşallahSonucun çıkar çıkmaz haber ver çok merak ettimmmm inşallah inşallah
İnşallahŞimdş özele gidiyorum canım sizede atvağım sonucumu inşallah
Pek kurumaya benzemiyor hemen mi çıktıKızlar daha demin yaptım anında çıktııı saniyeler içindeee inanamıyorumm sulu akıntım vardıı kaç gündğr bugün regl günüm ve test yaptım çift çizgiiii akşm kan vermye gidiyimmii
Paylaşacağım şimdi kan verdim 1 saate çıkacak inşallah allah herkese bu duyguyu yaşatırİnşallah vardır ve sağlıkla ilerler biz de 1 yıldır istiyoruz senin yerine heyecanlandım sonuçlarını bizle de paylaş