- 4 Kasım 2025
- 32
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi nurbanunurr
Arkadaşlar 11 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ama hep spnuç negatif rezerv azlığı var fsh da 10 civarı çıkıyor. Ben adet olacağım diye düşünüyordum bu ay çünkü regl öncesi semptomlarım var. Şu an sol kasık ağrım ve bel ağrım var ayaklarım buz gibi sabah erken saatlerde değil ama bazen mide bulantım oluyordu bir kaç gündür ama ben genelde mide bulantısı yaşayan biriyim migenim var bu haftada 2 kere atak geçirdim. Reglim genelde düzenlidir ve bir gün öncesinde koyu akıntılar gelirdi yarın regl olmam gerekiyor akıntım yok denecek kadar az. Geçen hafta test yaptım negatif çıktı bugün freely diye bir markanın testini aldım en başta çizgi çıkmadı 5 dk 10 dk arası bir baktım silik çizgi var. Bir kere daha testin markasını hatırlamıyorum ama silik çıkıp reglden önce negatifleşmişti. Öyle bir şey olur diye de korkuyorum. Bu markayı bilen var mı benim gibi bir durum yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı dayanamıyorum yarın kan testi vereceğim ama negatif çıkarsa yıkılırım nedense biraz ümitlendim.