• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Freely Test ile silik çizgi destek lütfen

nurbanunurr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2025
32
12
3
29
Arkadaşlar 11 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ama hep spnuç negatif rezerv azlığı var fsh da 10 civarı çıkıyor. Ben adet olacağım diye düşünüyordum bu ay çünkü regl öncesi semptomlarım var. Şu an sol kasık ağrım ve bel ağrım var ayaklarım buz gibi sabah erken saatlerde değil ama bazen mide bulantım oluyordu bir kaç gündür ama ben genelde mide bulantısı yaşayan biriyim migenim var bu haftada 2 kere atak geçirdim. Reglim genelde düzenlidir ve bir gün öncesinde koyu akıntılar gelirdi yarın regl olmam gerekiyor akıntım yok denecek kadar az. Geçen hafta test yaptım negatif çıktı bugün freely diye bir markanın testini aldım en başta çizgi çıkmadı 5 dk 10 dk arası bir baktım silik çizgi var. Bir kere daha testin markasını hatırlamıyorum ama silik çıkıp reglden önce negatifleşmişti. Öyle bir şey olur diye de korkuyorum. Bu markayı bilen var mı benim gibi bir durum yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı dayanamıyorum yarın kan testi vereceğim ama negatif çıkarsa yıkılırım nedense biraz ümitlendim.

Eklentiler

• 1000238048.webp
    1000238048.webp
    74,1 KB · Görüntüleme: 46
Silik çizgi görünüyor inşallah hamilesinizdir 🥰 bu markayı bilmiyorum yalancı pozitif çıkarıyor mu bilen arkadaşlar yazarlar

Silik çizgi görünüyor inşallah hamilesinizdir 🥰 bu markayı bilmiyorum yalancı pozitif çıkarıyor mu bilen arkadaşlar yazarlar
Çok teşekkür ederim bilmiyorum daha önce yalancı pozitif olmuştı 3 kere sanki bu testti gibi hatırlıyorum ama emin de olamadım :(

Cok yenı bır gebelık var gıbı netlesmiş cizgi ama canım test tekrarı yapman lazım
Bilmiyorum ki hiç canım normalde 27 28 günde bir adet olurum bugün yada yarın olmam gerekiyordu. 3 saattir sol belimde ve kasığımda ağrı vardı geçti gibi baya azaldı normalde akıntım olurdu adet öncesi akıntımda yok çok kötü arafta olmak

Bilmiyorum ki hiç canım normalde 27 28 günde bir adet olurum bugün yada yarın olmam gerekiyordu. 3 saattir sol belimde ve kasığımda ağrı vardı geçti gibi baya azaldı normalde akıntım olurdu adet öncesi akıntımda yok çok kötü arafta olmak
Sabah test yaparsan etıketlermısın benı merak ettım sonucunu inşallah gönlünce olur

Sizi üzmek istemem ama bu ay bu markanın testlerinde hep silik pozitif gördüm ama emin olamadığım için başka markalar da denedim ve diğer markalar hep negatif çıktı 😢 ardından da regl oldum. O yüzden bence başka bir marka ile tekrar test yapın

Back
X