fsh ve amh değerleri

melekmelek0606

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
101
33
43
Merhaba;
Nereye konu açacağımı bilemiyorum.
Az önce dr geldim.
Sonuçlarım hiç iç açıcı değil
artık çok üzülüyorum.
Burada benim durumumda olupta mucize
yaşayanlar varmı?
Bir de bunun la ilgili ne yapabilirim.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hayırlı ramazanlar diliyorum

Forumda bununla ilgili basliklar var. Oradan aciklayici bilgiler edinebilirsin. Insallah saglikli bir bebegin olur. Umudunu kaybetme

Merhaba bayanlar,
Yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
33 yaşındayım
AMH 0,01
FSH 17.93
Tüp bebek şansım bile çok düşük, bir defa denendi fakat yarıda sonlandırıldı.
Yumurta gelişimini tamamlamadığı için
bu gibi durumda bebek sahibi olmak mucizemi?
Ayrıca çikolata kistim var 3 defa operasyon geçirdim.

meb melek bende de çikolata kisti var. sağda 5,2 cm solda 2,2 cm.doktorum ameliyat yani laporoskopi önerdi bende yumurta alınması veya rezerv azalması gibi risklerden dolayı ameliyat olmak istemiyorum.2 aşılamam oldu tutmadı.şimdi ameliyat olup mu tüp bebek denesem yoksa ameliyat olmadan tüp bebek denesem kararsızım.senin tüp bebek neden sonlandırıldı . bilgi verir misin?

meb melek bende de çikolata kisti var. sağda 5,2 cm solda 2,2 cm.doktorum ameliyat yani laporoskopi önerdi bende yumurta alınması veya rezerv azalması gibi risklerden dolayı ameliyat olmak istemiyorum.2 aşılamam oldu tutmadı.şimdi ameliyat olup mu tüp bebek denesem yoksa ameliyat olmadan tüp bebek denesem kararsızım.senin tüp bebek neden sonlandırıldı . bilgi verir misin?

Evrim20 Merhaba,
Benim iki kere laparaskopi en son olduğum açıktı.
Benim kistimde 5 cm geçtiği için olsada sıkıntı yaşarsın dedi.
İnan çok canım sıkılıyor artık
ne dedilerse yaptım şimdide rezervim düştü
bence hemem tüp bebek
yaşın kaç bu arada?

Geçen sene senden kotuydum ama çok şükür kendiliğinden hamile kaldım ve bebeğim 8 aylık adet olabiliyoemusunz

Adına çok sevindim inan
kendiliğimden adet olabiliyorum fakat
beni 3 ay iğneyle menepoza soktular
sonrasında tüp bebek uyğuladılar
bu süreçte biraz gecikmeler yaşadım
ama kendim regl olabiliyorum
bana artık bir mucize geliyor
bebek olayı=)

Bebeğim "melekmelek0606, post: 41443086, member: 682053"]Peki bebek oldumu?[/QUOTE]
Bebegim 8 aylık ben bitkisel kurler uyguladık olmasa benim olmazdı bu durumdan bakma olaya allaha dua hep inancını yitirme olumsuzluğa düşme inanmak önemli olan. Mesela ben erken menapoza girdiğime inanmadim bebeğim olacak biliyorum derdim. Ama malesef şimdi yine menapoza girdim. Yine kur uyguluyorum

Bebeğim "melekmelek0606, post: 41443086, member: 682053"]Peki bebek oldumu?
Bebegim 8 aylık ben bitkisel kurler uyguladık olmasa benim olmazdı bu durumdan bakma olaya allaha dua hep inancını yitirme olumsuzluğa düşme inanmak önemli olan. Mesela ben erken menapoza girdiğime inanmadim bebeğim olacak biliyorum derdim. Ama malesef şimdi yine menapoza girdim. Yine kur uyguluyorum[/QUOTE]

Hayye çok sevindim.
Allah bağışlasın uzun hayırlı ömürü olsun.
ben artık bu süreçlerde çok yoruldum
yaş kaçtı acaba

Benimde yaş 33
Fsh 12
Amh 1,98 adetlerimin saatini dahi bilirim o kadar düzenli yani eşimde problem yok 1 negatif tüp bebek denemem var değerlere çokta takılma önemli tabii ama hayati değil bence olmayınca değerler düşük olsada olmuyor yani umarım dileğin en kısa sürede gerçekleşir

Benimde yaş 33
Fsh 12
Amh 1,98 adetlerimin saatini dahi bilirim o kadar düzenli yani eşimde problem yok 1 negatif tüp bebek denemem var değerlere çokta takılma önemli tabii ama hayati değil bence olmayınca değerler düşük olsada olmuyor yani umarım dileğin en kısa sürede gerçekleşir

Teşekkürler Elif82

X