Fuat Avni’den şok sandık iddiası!

Duka Tesla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
2.238
5.904
Fuat Avni "oy hırsızlığı" yapacaklarını iddia ettiği sandık görevlilerinin listelerini paylaştı.

7 Haziran seçimlerine yönelik şok iddialarda bulunan internet fenomeni Fuat Avni yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

İSİM LİSTELERİNİ PAYLAŞTI!

Fuat Avni oy hırsızlığı yapacaklarını iddia ettiği sandık görevlilerinin isim listelerini paylaştı. 302 ismin yer aldığı listede; İstanbul’dan Hatay’a kadar isim isim sandık görevlileri yer alıyor.

BAŞKA LİSTELER DE VAR!

“Ak-Hırsızlar çetesinin mensuplarını isim isim biliyorum ve hepsini deşifre edeceğim. Bu defa kurtuluş yok. Vereceğim listede bir kısmı var. Geri kalanını da vazgeçmedikleri takdirde deşifre edeceğim.” diyen Fuat Avni paylaştığı 302 kişilik liste dışında da elinde isimlerin olduğunu savundu.

“DUYARSIZ KALMAYIN”

Listeyi paylaşan Fuat Avni “Ak-Hırsızların, listesini nerede ne yapacaklarını tek tek deşifre edeceğimi söylemiştim. Günü gelince yargılanacaklar.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum, lütfen hala algı yapıyor demeyin ve ülkenin en önemli demokrasi mücadelesine duyarsız kalmayın. Ne yaparsan yap, hangi hileye başvurursan vur, sonun yakındır. Korkma, titre.”

http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/fuat-avniden-sok-sandik-iddiasi-848681/

Bizim şehir yok listede de isim isim vermek sanki tehlikeli gibi..

Deşifre hem engelleyici olabilir hem dikkatleri arttırabilir bu açıdan kötü değil ama bu insanlara saldıran çıkar mı bilmiyorum. Bir yandan da düşünüyorum adamlar oyumuzu çalacak, geleceğimizi etkileyecek, isimlerini bilmek hakkımız değil mi diyorum.

Deşifre hem engelleyici olabilir hem dikkatleri arttırabilir bu açıdan kötü değil ama bu insanlara saldıran çıkar mı bilmiyorum. Bir yandan da düşünüyorum adamlar oyumuzu çalacak, geleceğimizi etkileyecek, isimlerini bilmek hakkımız değil mi diyorum.

Gerisini de vazgecmezseniz açıklayacagım yazmıs..

Eger gercek ise ki gercek olduguna eminim. Alin size bi suru hirsiz, hassiyetsiz, onursuz, serefsiz insan...
Izmiride verseymis iyi olurdu. Gerci ben oyumu kullandim ama hicc yani kimbilir ne dumenler doner memlekete gelinceye kadar...

Ben kendi sandık numaramı bulamadım acep bizim sandığı es mi geçtiler ? Hani benim sandığımın hilecisi ? Darılırım bu konuda ayrımcılığa uğrarsam :)

Haaa pardon hepsini yayınlamamış fuat avni vazgeçmezseniz diğerlerini de yazcam demiş benim sandık da onların içinde zaar

X