Fuat Avni'nin oy hırsızı listesindeki ismin, dehşete düşüren profili

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.915
63.667
Twitter'da AKP Hükümetinin atacağı adımları önceden haber veren Fuat Avni, genel seçimlerde AKP'nin sandık görevlilerinin 3 milyon 700 bin oy çalacağını söyledi. Fuat Avni hırsızlık yapacak sandık görevlilerinin listesini isim isim yayınladı. Bunlardan birini araştırdığımızda karşımıza çıkan profil insanı dehşete düşürecek cinstendi.

Fuat Avni'nin Sosyal Medya'da ifşa ettiği isimler büyük bir tartışmayı da gündeme getirirken, AKP'li yetkililerden henüz ortaya çıkan listeler ve konu ile iglili açıklama gelmedi.

İfşa edilen bu listelerde ismi bulunan bir sandık görevlisinin de Twiter hesabı sosyal medyada hızla paylaşılmaya başlandı.

Kendisini Karadeniz'de bir ilin "AK Parti sevenler Derneği Başkanı" olarak tanıtan kişinin profilinde Alevilere ağır hakaret içeren ırkçı mesajlar yer alıyor: Attığı tweette, "Sünni ırkında olmayan adamın (Alevi) Ak davamızda işi yoktur. Allah O'nun yeri ateştir Cehennem'dir buyurur" diyor.

Seçim günü sandık başında görev yapacağı iddia edilen kişi, paylaştığı tablo altına "7 Haziranda bu tablo için çalışacağız" notu düştü. Yayınladığı grafikte AKP'nin 550 milletvekili çıkarması için çalışacağını yazdı.

http://www.cumhuriyet.com.tr/m/habe...tesindeki_ismin__dehsete_dusuren_profili.html

Kendisini Karadeniz'de bir ilin "AK Parti sevenler Derneği Başkanı" olarak tanıtan kişinin profilinde Alevilere ağır hakaret içeren ırkçı mesajlar yer alıyor: Attığı tweette, "Sünni ırkında olmayan adamın (Alevi) Ak davamızda işi yoktur. Allah O'nun yeri ateştir Cehennem'dir buyurur" diyor.

Birebir bu şekilde düşünen ve de dile getiren akplilerin sayısı hiçte az değil... Alışık olduğumuz profilllerden biri bu. Dehşete düşemedim ben...

Klasik.

Bu haber en onemli haber aslinda.

Isim isim liste yayinlandi, ama hicbir ciddi tepki yok AKP kanadindan.

Bence de en önemli haber bu ama Akp'liler böyle başlıklarla pek ilgilenmezler. Ama başörtülü arkadaşların zamanında üniversiteye girememesi ile ilgili bir haber olsun 45 sayfa Akp'ye övgüler düzerler. Kendileri mağdur olmasın da oylar çalınmış, bizim hakkımız yenilmiş, biz mağdur olmuşuz falan hiç önemli değil.

Akp kanadı kulağının üstüne yatıyor böyle haberlerde. Uyandırmıyor kendi tabanını.

Bence gurur duyuyor ismi aciklananlar. Yandasligimiz belgelendi 2-3 yegeni daha ise sokariz diyorlardir.

AKP de o kadar normal karsiliyor ki, reddetmeye bile gerek duymuyor.

Tabanlari zaten bu isimler. Uyansalar da takdir ederler.

Bence gurur duyuyor ismi aciklananlar. Yandasligimiz belgelendi 2-3 yegeni daha ise sokariz diyorlardir.

AKP de o kadar normal karsiliyor ki, reddetmeye bile gerek duymuyor.

Tabanlari zaten bu isimler. Uyansalar da takdir ederler.

Gururlanır ve de takdir edilirler. Çünkü bunu partileri için yapılması gereken bir görev gibi görürler.

Tabi sanmıyorum oy veren seçmenlerin tümünün bu durumu takdir edeceğini...
Yani... Öyle umuyorum.

Bi yerde okumuştum, doğruluğuna kalpten inandığım bi söz "Göstere göstere bilediğin bıçak bir gün elini de kesecek" diye...

Açıklama yapılmalı. Oy çalmak , çalmayı düşünmek hakka tecavüzdür, hırsızlığın en büyüğüdür.

X