Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar düşündüğüm doktorlar bunlar.düşünmeye devam ediyorum.bir de salih emre uregen var tabi. tavsiyelerinizi alalım:)![]()
onu zaten sırf senden dolayı düşünuyorum :)) yarın aksam 4 te görusmem var. haber vericem :))
onu zaten sırf senden dolayı düşünuyorum :)) yarın aksam 4 te görusmem var. haber vericem :))![]()
Tmm canim gebzeden sedanin arkadasiyim onun burnunu gorup geldim dersen daha iyi olur :))
Tamamdirrr canım soylerim:))
canim buarada fuat yuksel muayene ucreti almiodu dmi?? Gidicem ama sormayi unuttum:)Hadi bakalim yarin haber bekliyorum :))
canim buarada fuat yuksel muayene ucreti almiodu dmi?? Gidicem ama sormayi unuttum:)
çok güzel olmuş fiyat bilgiside verebilirmisin acaba
Canim gittin gorusmeye ama nasil kalabalik 1saat bekledim once zaten.resmimi cekti.burnunda et de varmis buarada.benim.asil sorunum kanatlarimda kıkırdak eksikligi var.burnum düzgun aslinda.o da oyle dedi biraz kanatlara mudahale biraz da daraltiriz.dedi.zaten kalkik burnum ona dokunmucam dedi.ama böyle sanki ben.daha fazla ilgi bekliodim.resimlerine baktım hic benim tarzda burun yapmamış. Adriana limanin burnunu gosterdim:)))) olur benzetiriz dedi am bilmiyorimm.hala kararsizim.ve bana dediki seninkisi ince iş.kemerli.burunlardan daha zormusssssHadi bakalim yarin haber bekliyorum :))
Canim gittin gorusmeye ama nasil kalabalik 1saat bekledim once zaten.resmimi cekti.burnunda et de varmis buarada.benim.asil sorunum kanatlarimda kıkırdak eksikligi var.burnum düzgun aslinda.o da oyle dedi biraz kanatlara mudahale biraz da daraltiriz.dedi.zaten kalkik burnum ona dokunmucam dedi.ama böyle sanki ben.daha fazla ilgi bekliodim.resimlerine baktım hic benim tarzda burun yapmamış. Adriana limanin burnunu gosterdim:)))) olur benzetiriz dedi am bilmiyorimm.hala kararsizim.ve bana dediki seninkisi ince iş.kemerli.burunlardan daha zormusssss![]()
Buarada seni de soyledim.evet o da yeni oldu dedi .bende dedim cok basarili olmus.gülüstük:))
Buarada bana da 4000 dedi fuat beycim:))
4000 cok iyiiiiii bnde ole yaptrdim ve gercektn degdi :))
Seda beni eklermisin.ozelden de bisey sorucam
Canim ekledimde ben telden giriyorum ozel mesajlari goremiyorum. Sana ulasabilcegm yer soyle :)) ordan sorarsinn..