galiba ailesisi baskı yapıyor

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
esim ailemle akrabalarımla görüşmek istemiyor onlardan sogutmak için elinden geleni yapıyor oysa çok severdi ne olduysa 2 yıldır bayramlarda bile gitmek istemiyor defalarca kavga ettik iyilikle sordum yok dagdan tastan ses geliyor bizimkinde tık yok 2 gün önce kv (cadı)yle tartıstık umarım barısmazlar anladığım kadarıyla onlar istemiyor ama ne yapacagımı şaşırdım onun akrabalarına zorla gidiyorum kıyameti koparıyor artık ses etmiyorum bi kaç yıldır ama ne olduda böyle yapıyor anlamadım aralarını düzeltmek için bi dua yada oneri oysa onun akrabaları bize yapmadıklarını bırakmadı kendi de söylüyor ama...

Amaaan akraba ziyareti mi kaldı?
Biz işten güçten kocamın teyzesine bir defa bile gidemedik.
Gitmeyiverin.

İyi de,daha önce gittigine göre belki bir problem var ailenizle,birşey duydu yada birşeye kirildi belki.

Bunu güzelce oturup sakince,onu anlamaya çalışıp sormaktan başka bir yol bilmiyorum

Sen de gitme

Bağırsın çağırsın gitme

Îki yaratan uzak evinizde huzurlu olun

Herşeyi de karşı taraf ailelerinden bilmeyin ama

Ilk yıllarda görev görüp gitmiştir artık gerek yok diye düşünüyor da olabilir

Ama öncelikle iletişim probleminizi çözün konuşun

Eşim benim aileme gitmeyecek olsun. Ben onun ailesinin binasının önünden bile geçmem.
Sevsin sevmesin eşler birbirlerinin ailesine saygı duymak hürmet göstermek zorundadır bence.

İyi de,daha önce gittigine göre belki bir problem var ailenizle,birşey duydu yada birşeye kirildi belki.

Bunu güzelce oturup sakince,onu anlamaya çalışıp sormaktan başka bir yol bilmiyorum
sordum cevap yok canı öyle istiyormuş bi nedeni yokmuş sen istediğin kadar git diyor

Eşim benim aileme gitmeyecek olsun. Ben onun ailesinin binasının önünden bile geçmem.
Sevsin sevmesin eşler birbirlerinin ailesine saygı duymak hürmet göstermek zorundadır bence.
öyle olmuyor maalesef ailemi sevdiğini söyler hemde her ortamda ama ne teyzemlere ne dayılarıma ne kardeslerime halamlarıma amcama kısaca kimseye saygısı yok nerdeyse yolda görse yolunu degiştirecek bayramdan bayrama aydan aya gördüğü insandan niye nefret ederki insan ortada sorun yokken annesigil istemiyor bi kaç defa ima ettiler bende duydum

esim ailemle akrabalarımla görüşmek istemiyor onlardan sogutmak için elinden geleni yapıyor oysa çok severdi ne olduysa 2 yıldır bayramlarda bile gitmek istemiyor defalarca kavga ettik iyilikle sordum yok dagdan tastan ses geliyor bizimkinde tık yok 2 gün önce kv (cadı)yle tartıstık umarım barısmazlar anladığım kadarıyla onlar istemiyor ama ne yapacagımı şaşırdım onun akrabalarına zorla gidiyorum kıyameti koparıyor artık ses etmiyorum bi kaç yıldır ama ne olduda böyle yapıyor anlamadım aralarını düzeltmek için bi dua yada oneri oysa onun akrabaları bize yapmadıklarını bırakmadı kendi de söylüyor ama...
O zaman sende gitme tatlım kısasa kısas eğer eşin senin ailene değer vermiyorsa sende onun ailesine öyle ol bakalım kaldırabilecek mi en büyük duada rabbim ıslah etsin ve hidayete erdirsin diyorum ben bu şekilde dua ederim devam lı.

Sen de gitme

Bağırsın çağırsın gitme

Îki yaratan uzak evinizde huzurlu olun

Herşeyi de karşı taraf ailelerinden bilmeyin ama

Ilk yıllarda görev görüp gitmiştir artık gerek yok diye düşünüyor da olabilir

Ama öncelikle iletişim probleminizi çözün konuşun
yani köprüyü geçene kadar annesi defalarca bana ima etti vay oglum babanın karsında divan duruyormuşda vay şöyle olmuş da vay beni oğlumdan ettinde

O zaman sende gitme tatlım kısasa kısas eğer eşin senin ailene değer vermiyorsa sende onun ailesine öyle ol bakalım kaldırabilecek mi en büyük duada rabbim ıslah etsin ve hidayete erdirsin diyorum ben bu şekilde dua ederim devam lı.
yaptım sürükleyerek götürdü defalarca ayrılmayı denedim bi çare bulamadım

öyle olmuyor maalesef ailemi sevdiğini söyler hemde her ortamda ama ne teyzemlere ne dayılarıma ne kardeslerime halamlarıma amcama kısaca kimseye saygısı yok nerdeyse yolda görse yolunu degiştirecek bayramdan bayrama aydan aya gördüğü insandan niye nefret ederki insan ortada sorun yokken annesigil istemiyor bi kaç defa ima ettiler bende duydum
E o inat edince gitmiyo madem aynı şeyi sende yapabilirsin niye olmasın. İsteyince oluyo. Bende kısasa kısas deyip aynı şeyi yaptım çünkü:KK66:
Benim aileme saygı göstermiyosa bende onunkilere göstermem:KK66:

E o inat edince gitmiyo madem aynı şeyi sende yapabilirsin niye olmasın. İsteyince oluyo. Bende kısasa kısas deyip aynı şeyi yaptım çünkü:KK66:
Benim aileme saygı göstermiyosa bende onunkilere göstermem:KK66:
kocadan kocaya değişiyor benimkinde işe yaramadı

yaptım sürükleyerek götürdü defalarca ayrılmayı denedim bi çare bulamadım
Aaaa ne demek sürükleyerek götürdü bu nasıl Bi adam ya böyle normalde aranız nasıl peki kavga gürültü filan sık yaşıyormusunuz ?

Aaaa ne demek sürükleyerek götürdü bu nasıl Bi adam ya böyle normalde aranız nasıl peki kavga gürültü filan sık yaşıyormusunuz ?
aslında çok iyiyiz tabi annesi karışmadığı müddetçe sürekli sarılır öper güzel şeyler söyler ama annesi arayınca yada annesiyle görüşünce kesin sorun çıkıyor

Annesini köşeye çek o zaman, sorun ne diye ? Belli ki onlardan gaza geliyor

İyide siz eski açtığınız konunuzda aile ve akrabalarınızın size saygı duymadığından biraraya geldiğinizde sizi konuşturmadıklarından sizinle dalga geçtiklerinden bahsetmişsiniz. Eşinizde buna sinirleniyormuş yani sebebi ortada eşiniz haklı değilmi?

X