Galiba aldatlyorum

maviduvar1

Ben beni bıraktığımda, sen beni bırakma ya' Rab...
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
14.384
24.218
herkese merhaba
9 yıllık evliyim. bir kızım var. eşim yaklaşık 1 sene önce işyerini değiştirdi. gittiği yerde yönetici pozisyonunda. orada yanında çalışan bir bayan var. benim onunla iyi anlaşacağımdan falan bahsediyordu. bir gün ben eşimin işyerine gittim. bu kız koşa koşa gheldi. beni, çok merek ettiğini falan söyledi. tanıştık. sonraları eşim şaka yollu (o kıza Xdiyelim) X bana çocuğun kabülüm gel evlenelim dedi. vs gibi şeyler söyledi. ama bunları arkadaş çevresi içinde söyledi. beni kıskandırmak hoşuna gidiyormuş meğer. facebook'u vardı. sonra adresi falan değiştirmiş. beni eklemedi. ben şifreyi kırıp girdim. o kızı eklemiş. hatta bir de fotolarına yorum yapmış. 2 ay önce kızsımla beraber şehir dışına çıktık. otobüs hareket eder etmez telefonla konuşmaya başladı. sordum arkadaş dedi.
eskiden bana karşı çok şevkatliydi. küs durmaya dayuanamazdı şimdi aylarca küs dursak umrunda olmuyor.
3 akşamdır bir bahane bulup dışarı çıkıyor. parfüm şişesini üstüne boşaltarak. dün iftardan önce kavga ettik. gece 9 gibi telefonuyla uğraştı uğraştı sonr ada ben dışarı çıkıyorum dedi. gitti. gece 03:30gibi mesaj geldi buna. uyanmadı ben de okudum. önemli birşey değildi. öylesine telfonu karıştırmaya başladım. dün evden çıktıktan yarım saat sonar o kızı aramış ve 31 dakika konuşmuşlar. kız da daha önceden onu aramış. cevapsız şekline. bir taraftan diyorum ki aldatsa en azından arama kaydını falan siler, kızın ismnini erkek ismi olarak kaydeder. aldatmıyorsa da gecenin bir vakti yanında çaılşan biriryle yarımsaat ne konuşur.
ne yapmalıyım kızlar. şimdi sormak istemiyorum aslında. evet ben seni aldatıyorum mu diyecek. hafat sonuy gene şehir dışına gidiyorum. ya bemim gitmelerim onlara fırsat doğuryorsa. kız benim evime yatağıma falan giriyorsa. off delirceğim.
 

beste2006

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
1.096
4
üzgünüm.. var birşeyler.. ama ne?
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 3235 gün geçti.

xoxzo_35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.092
2
valla ortada bi aldatma var gibi ama kesin birşey de diyemem. sana söyleyebilieceğim bu işi kesinlikle takip etmelisin. şehir dışına falan da çıkmamamnı öneririm. mümkün olabildiğince ortalığı boş bırakma derim.
 

Laale

Aşikârdır Zat-ı Hak
Pro Üye
13 Nisan 2007
25.971
66.497
42
herkese merhaba
9 yıllık evliyim. bir kızım var. eşim yaklaşık 1 sene önce işyerini değiştirdi. gittiği yerde yönetici pozisyonunda. orada yanında çalışan bir bayan var. benim onunla iyi anlaşacağımdan falan bahsediyordu. bir gün ben eşimin işyerine gittim. bu kız koşa koşa gheldi. beni, çok merek ettiğini falan söyledi. tanıştık. sonraları eşim şaka yollu (o kıza Xdiyelim) X bana çocuğun kabülüm gel evlenelim dedi. vs gibi şeyler söyledi. ama bunları arkadaş çevresi içinde söyledi. beni kıskandırmak hoşuna gidiyormuş meğer. facebook'u vardı. sonra adresi falan değiştirmiş. beni eklemedi. ben şifreyi kırıp girdim. o kızı eklemiş. hatta bir de fotolarına yorum yapmış. 2 ay önce kızsımla beraber şehir dışına çıktık. otobüs hareket eder etmez telefonla konuşmaya başladı. sordum arkadaş dedi.
eskiden bana karşı çok şevkatliydi. küs durmaya dayuanamazdı şimdi aylarca küs dursak umrunda olmuyor.
3 akşamdır bir bahane bulup dışarı çıkıyor. parfüm şişesini üstüne boşaltarak. dün iftardan önce kavga ettik. gece 9 gibi telefonuyla uğraştı uğraştı sonr ada ben dışarı çıkıyorum dedi. gitti. gece 03:30gibi mesaj geldi buna. uyanmadı ben de okudum. önemli birşey değildi. öylesine telfonu karıştırmaya başladım. dün evden çıktıktan yarım saat sonar o kızı aramış ve 31 dakika konuşmuşlar. kız da daha önceden onu aramış. cevapsız şekline. bir taraftan diyorum ki aldatsa en azından arama kaydını falan siler, kızın ismnini erkek ismi olarak kaydeder. aldatmıyorsa da gecenin bir vakti yanında çaılşan biriryle yarımsaat ne konuşur.
ne yapmalıyım kızlar. şimdi sormak istemiyorum aslında. evet ben seni aldatıyorum mu diyecek. hafat sonuy gene şehir dışına gidiyorum. ya bemim gitmelerim onlara fırsat doğuryorsa. kız benim evime yatağıma falan giriyorsa. off delirceğim.

İhanet var mı yok mu bilemem ama eşinizin şaka anlayışı hiç hoş değil..:kızgın:
Ayrıca iş arkadaşları ile mesafe kurmasını bilse iyi olur..:eek:lmaz:
 

Cardialgia

Bal oğlum...
Pro Üye
5 Haziran 2009
8.597
2.396
davranışları garipmiş gerçekten...hem kız sizi neden merak ediyor o kadar ilginç!!! bence bir süre gözlem altında tutun ve mümkün olduğunca evden uzaklaşmayın...eğer çok abartılı olursa davranışları eşinizle konuşun rahatsızlıklarınızı dile getirirsiniz...bir kadın hisseder ne olduğunu...:uhm:
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 768 gün geçti.

zayamaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
58
1
kardeşim ne istiyolar evli erkeklerden anlamıyorum bekarların suyumu çıktı arkadaşım bekle şimdi tepki gösterme kadınlık hislerimiz yanılmıyo içine bi kurt düşmüş ama bekle elinde yüzüne çarpcak iyi bi kanıtın olsun yatağına girecek kadar iğrençleşmez heralde hem olsada nasıl anlaşılırki ay kafam durdu yine ahhhh
 

Yaxgxmurseli

Üşüyorum kapama gözlerini
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
1.918
5
Yani eğer çok şüpheleniyorsanız gidip özel dedektif tutun

Bunu şaka olsun diye söylemiyorum.En hissettirmeden

içinizi rahatlatacak yöntem gibi geldi.:1closedeyes:
 

Gxuxlsxuxm Sultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
6.223
40
Bir kere esinin sana X bana cocugun kabülümdür gel evlenelim diye saka yaptigni söylemesi hicte komik degil....böyle laflarin sakasi olmaz. Hemen o an vermeliydin agzinin payini....hem X in hemde esinin:eek:lmaz:

Aldatiyormu bilemem....ama süpheli davrandigi ortada...ayrica 9 yilik esini sen daha iyi tanirsin arkadasim...süphelendigne göre vardir bir bildigin...:nazar:

Simdi ya ona caktirmadan gözünün kenari ile izleyeceksin...cünkü mutlaka bir yerde patlak verecek...ama bu zaman icindede bu süphelerle kendini cok yipratirsin...

Yada...sen yine sehir disina ciktiktan sonra takacaksin bunun pesine birini!:nazar:

Umarim düsündügün gibi degildir:1no2:
 

frezya_34

kimse vazgeçilmez değildr
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
900
0
35
bence bi süre daha sessizliğinizi koruyun ve bu olayı takip edin :nazar:
bakınbakalım kocanızın hareketlerinde çok bariz değişimler oluyomu
mesela mesaj kutusu sürekli boşmu
arayan aranan numaralar siliniyormu yada herşeyin şifreini sizden saklıyormu
ve asla kesin bi kanıt elinize geçmeden de
beni aldatıyorsun muamelesi yapmayın erkek milletini biliyorsunuz :eek:lmaz:
alttan girer üstten çıkar kendini haklı çıkartırr
o yüzden kesin bişe elinize geçenekadar sabredin ve takibe devam edin derim kendi kanaatimce çünkü şüpheleriniz yerli yerinde şüpheler :sinifsinif:
 

VAZGECILMEZIM

DÜDÜKSÜZ TENCERE
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2007
4.238
608
Şehir dışına çıkmayın ama çıkmş gibi yapabilrsiniz . . .
Eşinizi ya siz takibe alın yada bi dedektifle görüşüp takibe aldırın. . .
Belliki ortalıkta dolaşan belirsizlikler war ve burnuma hiç hoş kokular gelmiyor. . ama umarımki yanılırım :1ninca:
 

nurnberg

Kızım yaşama sevincim
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
201
1
ortada bir şey var ama ne var??? belkide yeni yeni kaynaşıyolar. başlangıç yapıyolar. veya öylesıne arkadaşlar.CADIARZU kesin olan eşin masum değil... telefonunu fırsat buldukça karışır bence.. açığını yakalayıncada :eek:klava:
 

kedijik

CüMLe_-_MüHeNDiSi
Pro Üye
17 Şubat 2008
3.244
5
42
Evet bence de sehır dısına cıkacagınız madem bılınıyo sızde cıkıyomus gıbı yapın bu yoklugunuz suresınde de adım adım takıp edın.Varsa bırsey kare akre resımleyın.
 

jade88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
203
3
ben de böyle düşünüyorum..hiçbişi belli etmeden şehir dışına çıkıyorum diyeceksn ve çıkmayacaksn, o zaman herşeyi anlarsın..böle için içini yemektense bence bian önce ortaya çıkması cok daha ii olur hem senin hem de kızın için..