Galiba hamileyimmmmmm

yasmince

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
271
69
643
Evde test yaptım 2 cizgide çıktı ama esimle ben hala inanamadık pazartei gidip kan tahlili yaptiricam

Ne kadar güzel sizin için harika bir gün :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağınızı almayı nasip etsin.Hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Esim hala inanamıyor doktora gidince inanırım ancak diyor:) biz 2 yıllık evliyiz 3 ay oncesine kadar cocuk düşünmüyorduk , ama ben esime arasira saka yapıyordum hamileyim diye :49: :D adamcagiz şokta :D

sonuçu merakla beklıyoruz.:) ınsallah hayırlısı olr sızın ıçn darısı bızım basımıza..

İSteyen herkese nasip olur İns.bende Ogleden sonra gid bir tahlil yaptıracağım . Özellikle geceleri sol Kasigim ağrıyor:(

İSteyen herkese nasip olur İns.bende Ogleden sonra gid bir tahlil yaptıracağım . Özellikle geceleri sol Kasigim ağrıyor:(

yasmince ikimizinde siteye göre doğumu aynı :)) bende bugün doktora gittim ama çokk kalabalıktı yarın öğleden sonra sonucumu alıcam, temmuzun 31nde son adetimdi ağrılarım vardı 1eylülde idrar yaptım ve iki çizgi görünce şok oldum:))))) bende hala inanamıyorummmmmm

yasmince ikimizinde siteye göre doğumu aynı :)) bende bugün doktora gittim ama çokk kalabalıktı yarın öğleden sonra sonucumu alıcam, temmuzun 31nde son adetimdi ağrılarım vardı 1eylülde idrar yaptım ve iki çizgi görünce şok oldum:))))) bende hala inanamıyorummmmmm

Evet hersey aynı :) hayırlısı olsun ikimiz icinde . Tahlili sabah yapıyorlarmış ama dr.la konuştum evde 2 çizgiyi gördüyseniz kesindir dedi . Jinekologada 2 hafta sonra gitsende olur diye söyledi ama kararsızım :(

Evet hersey aynı :) hayırlısı olsun ikimiz icinde . Tahlili sabah yapıyorlarmış ama dr.la konuştum ev de 2 çizgiyi gördüyseniz kesindir dedi . Jinekologada 2 hafta sonra gitsende olur diye söyledi ama kararsızım :(

sen ailehekiminemi gittin? orda sabahları alınıyor kan,kadın doğum gittiğnde doktorun hemen yzar, devlethastanesnde yapıyorlar.bence sen kadındoğuma git ilaç verecek ihmal etme. ben bugün gittim doktora söyledim idrara da 2 çizgi var dedim oda rahim büyümüş dedi gebelikte oluyormuş ama kese gözükmüyor dedi emin olmak için kan istiyorlar. yani doktorun sana gebe diyebilmesi için kan testi şart:):)

Back
X