• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

garip aramalar...

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
113
merhaba kızlar
derdim şu ki arada telefonuma bilmediğim numaralardan arama geliyor.
ama bu bildiğimiz numaralar değil.hane sayısı daha fazla olan;
+39860.........
+88604.......
+93984........
gibi.
açmıyorum hiç,hatta telefonum samsung ve otomatik reddet seçeneği var.
bu numraları reddedilenler listesine alıyorum hemen.
2 ay da bi oluyordu ama hiç dikkate almamıştım.
fakat dünden beri bi 3 farklı numaradan arandım.huzursuz olmaya başladım :50:
hattımı değiştirmeyi bile düşünüyorum.numaramı nerden bulupta arıyor olabilirler?
sizede oldu mu daha önce böyle bişey?

Son düzenleme:
Bana da oluyor arada.
Ülkelerarası hatlar mı karışıyor nedir anlayamadım bir türlü.

dolandırıcılık yapanlar varmış.. bir forumda okumuştum.. beni ara diyor siz arıyorsunuz arandıkça kontor mu kazanıyo ne..

bir de erkeklerimizi kandırıyorlar:))e malum bizim türk erkekleri kanmaya pek müsaittir. slav ırkından olanlara karşı özellikle pek dayanamazlar.. ben türkiyeye gelicem bana kontor alır mısın, bilet paramı yollar mısın diyenler filan..

açmayın bu numaraları..

Düzenli olarak ben de aranıyorum bu tarz numaralardan. Açmıyorum. Umrumda değil bile.

Mesela vergi dairesi ya da noter gibi yerlere numaralarımızı veriyoruz ya; kötü niyetli kişilerin bu tarz operatör firmalarına, satıcılara vs para karşılığında numara sattıklarını duymuştum.

açmayın canım o numaralardan gelen tel ları ....bana da geliyor tamamen yurtdışından geliyor ...haberlerde konu olmuştu hatta adamın birini dolandırmışlar işte bana şu kadar para gönderirsen gelirim falan gibi yanlış hatırlamıyorsam ....birde bütün kontörler senden gidiyor

Evet arkadaşlar söyleyince geldi aklıma :)
Kesin o tarz şeylerdir.
Hiç oralı olmamak en güzeli.

çok sinir bozucu birşey :47:
insan ister istemez huzursuz oluyor.
bu numaralar yüzünden reddedilenler listem doldu taştı.
bunu bi şekilde şikayet falan edemiyor muyuz acaba?

gıt danış tabıkıde edersın ama bu ısrar neden anlamadım tamm bı noyu acmamısın dıyerınıde dıyerınıde yanı haklısın gelde rahatsız olma en yakın karakola felan basvur ugraşmak ıstemezsende hattı kır at

Benim bildiğim dışarıdaki kulubelerden aramalar o şekilde oluyor
Bi de aktif olarak yurtdışıyla görüşen numaralarda da oluyor diye biliyorum

çok rahatsız olursan değiştirirsin numaranı ama telefonunun reddetme özelliği varmış, reddedersin bi güzel :51:

Benim bildiğim dışarıdaki kulubelerden aramalar o şekilde oluyor
Bi de aktif olarak yurtdışıyla görüşen numaralarda da oluyor diye biliyorum

yurt dışında tanıdığım biri yokki görüşeyim :101:
kulübeden biri mi arıyor beni acaba :44:

ben internette aratmıştım o numaraları dolandırıcılık cıkmıştı...

Beni de arıyorlardı Bulgaristan'dan, İsrail'den vs.

Hatta o Filistin-İsrail savaşının alevli dönemleriydi, ben de Filistin bayrağı asmıştım. Dedim acaba İsrailliler gördüler de o yüzden mi arıyorlar :52:

Son düzenleme:
Benim bildiğim Skype den arıyorlar yani bilgisayardan, hatta ben bir kaç kez açmıştım adam işte felancayı aradım yanlış numara diyorum ama nasıl olur falan konuşmayı uzatıp başka yönlere çekecek ya işletme amaçlı ya da dolandırıcı amaçlı bende artık açmıyorum.

banada oluyor bazen haberlerde olis bi açıklama yapmıştı bu şekildeki aarmalara asla geri dönüş yapmayın diye 1 2 defadan fazla çalmıyor uzun uzun çalmıyor tekrar aransın dönülsün diye bence

muhtemelen öyle...
bugün arayan olmadı.
sözlüme anlattım 1 hafta bekleyelim eğer ararlarsa gene,hattını değiştirelim dedi.
bulan o numarayıda bulmaz mı...

Back
X