Garip Bir Şaka

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Pro Üye
Anneler Kulübü
23 Temmuz 2014
5.359
17.587

Öncelikle millet olarak garip şaka anlayışlarımız var ama hepsini unutun size daha önce görmediğiniz bir şakadan bahsedeceğim.Saat 10 dan sonraydı net bilmiyorum evden çıktık nişanlım beni aldı motorsikletle iş yerine gelecektik hafta sonu olduğu için geç gidiyoruz..Ve yaklaşık 20-25 dk'lık bir yol.
Her neyse bizim iş yerimize yaklaştığımızda bayağı seyir halinde olan bir yol düşünün ana yol yani bizde normal kendi şeritimizde ilerliyorduk.Motorsiklet kullandığımız için çok fazla hız yapmayız sevmeyizde hızı bu yüzden daha ağır akan taraftan gidiyorduk.Birden korna çalmaya başladı öküzün teki daat datt diye diye bizi abartmıyorum o kadar sıkıştırdı ki ne durabildik ne başka şerite geçebildik.Önümüzde araç hızlı olmasa yapışacaktık..O kadar korktuk ki anlatamam ve işin kötü tarafı 5 dk boyunca sürdü ve ışıklarda durunca salak gibi kafasını camdan çıkaran adamın komşu esnaf olduğunu anladık.Nişanlımda motoru durdurdu arabasının kapısını açtı onu hiç böyle görmemiştim zor tuttum.Bayağı bir küfür etti adam şaka yaptım dedi millet zor ayırdı..
O kadar tedirgin olduk ki Allah göstermesin herşey gelebilirdi başımıza..Ucuz atlattık ne diyeyim.

Not: Pişkin pişkin gülüyordu salak herif.

Anlattıklarımda eksiklik olabilir Anlaşılır olsun diye resim paylaşıyım nacizane çizmeye çalıştım ama idare edin :)

Eklentiler

• Adsız.png
    Adsız.png
    27,4 KB · Görüntüleme: 412
Olayda değilim sizin resimdeyim ben :KK48:
Olaya gelince erkekler sever öyle araçlarla birbirini sıkıştırmayı sonra hava atmayı, hatası trafikteyken yapması :KK37:

Şakaya bak.
Orada kendisi dışında bir sürü araç var.
Ne hakkı var milletin dengesini bozmaya.
Nişanlınız keşke kafayı çaksaydı.
Ucuz atlatmışsınız.

Resim çizmeniz biraz komik olmuş :)

Ama tam bir eşşek şakasıymış bu ne ya başınıza bişey gelseydi :KK20:

Uyuz oluyorum böyle insanlara bi defa bi tanıdığımda beni görünce arabayı üstüme sürmüştü çok aptalca şakalar :KK51:

:KK70: Kiz allah seni napmasin resim cizip koymussun oldum gulmekten.guzel fikirmis anlatamadigini dusunursen ciz koy:KK70: Sakaya gelince o artik saka degil kaka olmus canm yaa. Aptal herif. Iyi nisanlin dovmemis adami. Esime yapilsaydi kesin karakolluk olurduk valla:KK62:

Resimi izah edemediğim için çizdim..Tam olarak canlandıramadım kelimelerde..Bu şekilde açıklayıcı olur diye düşündüm..Kusura bakmayın :KK70:

Bu arada yaptığı şey gerçekten çok korkuttu kocaman bir araba son gaz gidiyor biz ki motorsikletteyiz yapacağımız hız belli sağa gitsek dükkanlar var sola gitsek araba var inanın haberlerde görürdünüz az kalmıştı düşmemize.

X