- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- Konu Sahibi Anti Depresan
Öncelikle millet olarak garip şaka anlayışlarımız var ama hepsini unutun size daha önce görmediğiniz bir şakadan bahsedeceğim.Saat 10 dan sonraydı net bilmiyorum evden çıktık nişanlım beni aldı motorsikletle iş yerine gelecektik hafta sonu olduğu için geç gidiyoruz..Ve yaklaşık 20-25 dk'lık bir yol.
Her neyse bizim iş yerimize yaklaştığımızda bayağı seyir halinde olan bir yol düşünün ana yol yani bizde normal kendi şeritimizde ilerliyorduk.Motorsiklet kullandığımız için çok fazla hız yapmayız sevmeyizde hızı bu yüzden daha ağır akan taraftan gidiyorduk.Birden korna çalmaya başladı öküzün teki daat datt diye diye bizi abartmıyorum o kadar sıkıştırdı ki ne durabildik ne başka şerite geçebildik.Önümüzde araç hızlı olmasa yapışacaktık..O kadar korktuk ki anlatamam ve işin kötü tarafı 5 dk boyunca sürdü ve ışıklarda durunca salak gibi kafasını camdan çıkaran adamın komşu esnaf olduğunu anladık.Nişanlımda motoru durdurdu arabasının kapısını açtı onu hiç böyle görmemiştim zor tuttum.Bayağı bir küfür etti adam şaka yaptım dedi millet zor ayırdı..
O kadar tedirgin olduk ki Allah göstermesin herşey gelebilirdi başımıza..Ucuz atlattık ne diyeyim.
Not: Pişkin pişkin gülüyordu salak herif.
Anlattıklarımda eksiklik olabilir Anlaşılır olsun diye resim paylaşıyım nacizane çizmeye çalıştım ama idare edin :)