Saç Rengi ve Saç Boyama Garnier Sac Boyasi Hakkında Bildikleriniz ???

Arkadaşlar,garnier saç boyasını kullanan ve menun olanlar var mı?Garnier in meyve özlü oluşu ile diğer boyalardan daha mı farklı(saçı yıpratması açısından)

ben bir kere kulanmıştım
daha yumuşak yapmıştı gibi. ama tekrar kullanmadım,çünkü istediğim rengi tutturamamıştım.
ama ben normal boyanın içine de azıcık badem yağı ekliyorum ,aynı şey oluyor.
 
Arkadaşlar,garnier saç boyasını kullanan ve menun olanlar var mı?Garnier in meyve özlü oluşu ile diğer boyalardan daha mı farklı(saçı yıpratması açısından)

canım bence duşunme meyve ozlu fılan olduğunu. renk mat çıkıyor garnıerde oldukça .tek avantajı guzel kokuyor:) meyve özlu vs.. tum bunlar pazarlama tuzakları açıkcası. benım denemediğim marka kalmadı. garnıerde iyi değil
 
bende aldım garnierden ama alerji testi falan dıyordu.yaptım kulağımın arkasına ve hemen kaşıntı oldu bu normal mi pek bilmiyorum.arzum onanın renginden aldım tutarmı bilmiyorum.deneyip göreceğizz
 
alerji testi yaptırın diye hepsinde yazar bu normal bişey ayrıca selin arzum onan ın saç rengi o boyadan değil haberin olsun garnierde bence her boya gibi saçı yıpratıyor nasıl yıpratmasınki kimyasal bişey sonuçta her boya gibi.
 
biliyorum alerji testinni hepsınde yazdını ama bugun onu paylaştım burda ben bırdaha kesnlıkle kullanmam önermiyorum.
 
Benim saçlarım açık kumraldı loreal çikolata kahve aldım çok koyu çıktı ayrıca hem boyada hem yıkarken çok saçım döküldü.saçım hem koyu hem mat olunca bütün yıpranmayı göze alarak Garnier 9 numara sarı aldım.Birkaç gün sonra boyadım.Hem rengi açıldı hoş bir renk oldu hemde parlaklığı geri geldi üstelik yıpranmada göremedim.Çok memnun kaldım.Bundan sonra Garnier kullanmaya karar verdim.Tavsiye ederim hem parlak hem yumşacık saçlar için....(Valla saç boyası reklamı gibi oldu:smiley-cool: )
 
açık kestane bakırla iki kere boyadım saçımı. ben memnun kaldım valla.daha önce koleston ve loreal kullanmıştım.ikisine nazaran garnier daha geç aktı benim saçımdan.bir iki hafta içinde yine boyayacağım ancak bu sefer kızıl serisinden bişiler deneyeceğim
 
ben kendim için kullanmadım ama annem ve bir yakınımın saçlarını boyamıştım annemin saçında çok fazla beyaz vardı ve beyazları çok güzel kapatıyo ve saç parıl parlıo gerçekten reklamlardaki gibi içinde zeytinyağı olmasının faydası galiba annem çok memnun ve kapatıcılığı mükemmel diebilirim :)
 
Kesinlikle kokusu ve saçı yıpratması konusunda bir sorun yaşamadım. diğer boyalardaki keskin koyu yerine hafif mayhoş bir kokusu var. saçlarıma da ekstra beklemediğim bir zarar vermedi. ancaaaaaaaak!
kestane kızıl olarak herbashine 565 no'lu almış olduğum boya, saçımı iğrenç rezalet bir kömür siyah yaptı!
inanılır gibi değil aynaya bile bakmak istemiyorum! dava açabilsem açardım o derece sinirlendim. üstündeki fotoğrafla alakası yok ve saçımı ilk defa da boyamıyorum daha önce hep kızıldı aynı rengi aldığımı düşündüm ama malesef siyah oldu.

KESİNLİKLE GÜVENİLİR DEĞİL SAKIN GARNİER SAÇ BOYALARINI KULLANMAYIN!!!!!!!!!!!
 
b, kaç gün sonra garnier boyucam kızlar nolur güzel bişiler söleyin ya saçım çok açık bi bakır sarıya yakın üstüne bakır alevi die bişe çıktı garnierin daha nette resimleri bile yok onu boyucam tutarmı yani.boya sonuçta yıpratcak ama renk tutma bakımından garnier nasıldır?
 
kızlar bende yıpratmasın die garnier alev kızılından boyadım hemde 2 kutu ama benim saçlar kahve oldu kızıl olmadı bi daha boyamıcam palette sonbahar kızlını boyucam bende.
 
ben hic denemdim ama birkac arkadasım cok methediyolardı bu boyayı bana rengi en ii tutan garnier diyolardı :uhm:
 
ben de bi kere galeyanla kullandım ve bi daha da denemeyi düşünmem. kızıl aldım,aşk alevi ama kahverengi gibi oldu.
 
ewet bu boyanın renk sorunu var katılıorum ama iyi yönüde dökülme ve yıpranma yapmaması palettede renk çok güzel çıkıyor ama çok çabuk akıyo ayrıca saç diplende yanma yaptı bende
 
Arkadaşlar,garnier saç boyasını kullanan ve menun olanlar var mı?Garnier in meyve özlü oluşu ile diğer boyalardan daha mı farklı(saçı yıpratması açısından)

garnier saç tellerini yıpratmayan bitkisel bi boya çeşidi.ilk kez saçımı garnierle boyadm ben çk memnun kaldm kolay kolay da akmıyo tavsiye ediyorm..
 
X