tugbaemin Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2014 199 68 98 27 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi tugbaemin #1 15 haftalığım ve bu aralar gazsız yiyecekler yememe ragmen sürekli geğirme hissi karnımda gaz oluşu beni çok rahatsız ediyor nette araştırdım hamılelik kaynaklıda olabılırmış. varmı benim durumumda olan ?
15 haftalığım ve bu aralar gazsız yiyecekler yememe ragmen sürekli geğirme hissi karnımda gaz oluşu beni çok rahatsız ediyor nette araştırdım hamılelik kaynaklıda olabılırmış. varmı benim durumumda olan ?
ZelGN { HOŞGELDİN CENNET KOKULUM } Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 3.505 2.032 63 30 27 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi tugbaemin #2 Beeennnn Gerçekten çok zor oluyor kıvranıyorum bazen sabaha kadar :) buna da şükür diyorum napalım genelde süt içince oluyor
Beeennnn Gerçekten çok zor oluyor kıvranıyorum bazen sabaha kadar :) buna da şükür diyorum napalım genelde süt içince oluyor
tugbaemin Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2014 199 68 98 27 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi tugbaemin #3 ZelGN .!.: Beeennnn Gerçekten çok zor oluyor kıvranıyorum bazen sabaha kadar :) buna da şükür diyorum napalım genelde süt içince oluyor Genişletmek için tıkla... süt gaz yapar ya içme ozaman. hızlı yemekde ben en çok ondan muzdaribim
ZelGN .!.: Beeennnn Gerçekten çok zor oluyor kıvranıyorum bazen sabaha kadar :) buna da şükür diyorum napalım genelde süt içince oluyor Genişletmek için tıkla... süt gaz yapar ya içme ozaman. hızlı yemekde ben en çok ondan muzdaribim
ZelGN { HOŞGELDİN CENNET KOKULUM } Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 3.505 2.032 63 30 27 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi tugbaemin #4 tugbaemin .!.: süt gaz yapar ya içme ozaman. hızlı yemekde ben en çok ondan muzdaribim Genişletmek için tıkla... Mide bulantısından doğru düzgün yiyemiyorum ki hızlı yiyim
tugbaemin .!.: süt gaz yapar ya içme ozaman. hızlı yemekde ben en çok ondan muzdaribim Genişletmek için tıkla... Mide bulantısından doğru düzgün yiyemiyorum ki hızlı yiyim