Gaz Verdiğini Sanan Arkadaş

alarax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
211
60
42
Kızlar selam, ne insanlarlalmuhattap oluyoruz şu dünyada? İnsanların taklidini eden, arkasından kaş göz eden, çok mutluyum deyip duran, senin bir sıkıntın olsa ve paylaşsan daha sonra bunu alay konusu eden insanları gördükçe midem bulanıyor.Bu insanların üstüne bütün hışmımla bir kussam ne güzel olurdu? :KK53: :KK49: Neyse gelelim benim mevzuya... Ev aldım, tatil ve yatırım amaçlı tripleks daire.Aile apartmaninda oturuyoruz yani k.v. ile
altlı üstlüyüz.Ev almamı kutlaya

Kızlar selam, ne insanlarlalmuhattap oluyoruz şu dünyada? İnsanların taklidini eden, arkasından kaş göz eden, çok mutluyum deyip duran, senin bir sıkıntın olsa ve paylaşsan daha sonra bunu alay konusu eden insanları gördükçe midem bulanıyor.Bu insanların üstüne bütün hışmımla bir kussam ne güzel olurdu? :KK53: :KK49: Neyse gelelim benim mevzuya... Ev aldım, tatil ve yatırım amaçlı tripleks daire.Aile apartmaninda oturuyoruz yani k.v. ile
altlı üstlüyüz.Ev almamı kutlamak istayip bir taraftan da laf sokması gelmiş bir insancık "Ev aldın ama o apartmandan eşini başka yere taşinma savaşına devam et. Ne güzel gaz veriyom de mi?" diyen kişiye ben de"Ben gayet mutluyum savaśa gerek yok" desem de kıkırdayan ve alaya alan o halini gördükçe midem bulandı.

kıskanç insanlardan uzak durmak lazım. iyi de davransan kotu de davransan anlamazlar haset kotu şey ...haset edene aksine merhamet etmek lazım ici içini yer çünkü. boşver :) sallama ...

o tur insanlar bakteri gibidir, mutlaka her yerde bi miktar bulunurlar, en dogrusu hayatimizdan temizlemek...

kıskanç insanlardan uzak durmak lazım. iyi de davransan kotu de davransan anlamazlar haset kotu şey ...haset edene aksine merhamet etmek lazım ici içini yer çünkü. boşver :) sallama ...
Kıskandığını belli etme bari değil mi? Allah ıslah eylesin bunları

Arkadaş ve insancık dediğiniz kişi kayınvalideniz mi?

Bence arkadasinla yakinligina gore degisir bu konusma. Kotu bisey de yok ki bunda. Kayinvalidesine yakin oturanlara hep denir saka yollu da olsa aman uzaklas ordan diye.
Sen de biraz yanlis anlamissin gibi...

Son düzenleme:
o tur inbeceriklikteri gibidir, mutlaka her yerde bi miktar bulunurlar, en dogrusu hayatimizdan temizlemek...
Zaten samimi değilim onunla.Bunlar toplumda işini bilen, becerikli bulunuyor.Çünkü ağizları laf yapıyor.Biz insanları kurmaktan korkanlar da saf olarak görülüyoruz

X