gazi cübbesi olan fotoğrafçı var mıdır :( mezun oluyorum cübbem yok

elzemsin

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
24
2
36
mrb arkadaşlar ben şimdi mezun olcam inşallah ve iolp liyim.. bilen bilir.. 2 yıl gazide egitim gordum ve bize mezuniyet töreni fln yok :KK43: çok uzuluyorum bı fotografımda mı olmasın :KK43: var mı bildiginiz bi yer

Cuppeli fotograflar da ananelerin salonunda duruyor be guzelim. Bence bu kadar uzulme. Onemli olan o toren zaten. Birlikte son kez eglenip kepleri havaya atmak...
Onu yasamadiktan sonra fotografin bence pek bi anlami yok. Nedrn size toren duzenlemiyorlar?

ya aslında ben aöf bölümüyüm ama örgün gibi eğitim görüyoruz gazi ünide.. törende anadolu unıde eskısehırde oluyor ve ortalaması 3 bucuk ustu olanları cagırıyolar :KK43: ama ben anadolu unıde zaten hıc bulunmadım gazıde okudum. o yuzden gazı bıze toren hakkı vermıyor.. ama ben hatıra kalsın ıstıyorum bı fotografım olsun :KK43: dıs cekım.. bı cubbem kepım olsa bı gunlugune cekınıp verıcem oda yok :KK43: nerden bulcamkı

ya aslında ben aöf bölümüyüm ama örgün gibi eğitim görüyoruz gazi ünide.. törende anadolu unıde eskısehırde oluyor ve ortalaması 3 bucuk ustu olanları cagırıyolar :KK43: ama ben anadolu unıde zaten hıc bulunmadım gazıde okudum. o yuzden gazı bıze toren hakkı vermıyor.. ama ben hatıra kalsın ıstıyorum bı fotografım olsun :KK43: dıs cekım.. bı cubbem kepım olsa bı gunlugune cekınıp verıcem oda yok :KK43: nerden bulcamkı
O okulun veya bolumun cuppeleri okul ile anlasmali fotografcilarda veya cevredeki fotografcilarda olur bunu ogrenmek icin okulun forum sayfasindan bilgi alabilirsn. Ama ozendgn sadece cuppe ise bi guncektir fonunu git bi fotografciya cektir fotonu mutluol

umarım bulabilirim.. üni ye gitsem ucret karsılıgı ıstesem vermezler mı ki illa ogrencısı mı olmak lzmkı

Diktirebilirsin canım. Google dan gazinin cübbesinin fotoğrafını bul , terziye göster :KK49:

Vardır kampüsün oradaki fotoğrafçılarda

Yoksa bile bahçede bitinden rica et Çek foto ne olacak ki

Özenmişdiniz yapın ama foto vs de çok önemli değil

Mezuniyet törenine gitmedim hiç de pişman olmadım

Nasıl gazide tören yok ya?
Bizim bütün dersleri iptal ettiler mezuniyet var diye

Ayrıca okulun mezuniyet cübbesi lacivert heryerde bulursun

mrb arkadaşlar ben şimdi mezun olcam inşallah ve iolp liyim.. bilen bilir.. 2 yıl gazide egitim gordum ve bize mezuniyet töreni fln yok :KK43: çok uzuluyorum bı fotografımda mı olmasın :KK43: var mı bildiginiz bi yer

kolej durağına yakın bir yerde adını hatırlamıyorum ama ünlü bir fotografcı var, bir sürü okulun cübbesi bulunuyor orada. Gidip farklı üniversitelerin cübbeleriyle de fotograf çektirmiştik oradan biliyorum :KK70:

Okulun oralarda Emek 8de vakıf bankın yanında bir fotoğrafçıda vardı benim zamanımda. Bir bak belki hala vardır :KK66:

X