Gaziantep'de önerebileceğiniz hastane ve doktor ismi lütfen...

aysen02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
50
4
48
22 haftalık hamileyim Antalyada yaşıyorum ama tayinim antebe çıktı önümüzdeki aydan itibaren orda olmuş olacam inş. doktor konusunda çok endişeliyim lütfen yardımcı olun. tavsiyelerinizi bekliyorum...

Ben sanko tıp merkezine gidiyorum,internette sitesi de var bakabilirsin istersen,internet üzerinden randevu da alınabiliyor.Benim doktorum İbrahim bey ama diğer doktorları da iyidir diye düşünüyorum.

Ben sanko tıp merkezine gidiyorum,internette sitesi de var bakabilirsin istersen,internet üzerinden randevu da alınabiliyor.Benim doktorum İbrahim bey ama diğer doktorları da iyidir diye düşünüyorum.

baktım cerrahpaşa mezunuymuş ama daha çok genç. genç doktor olunca acaba tecrübesizmi diye düşünülüyo. fiyatları nasıl acaba. muayene ve doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı?

baktım cerrahpaşa mezunuymuş ama daha çok genç. genç doktor olunca acaba tecrübesizmi diye düşünülüyo. fiyatları nasıl acaba. muayene ve doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı?

Muayene 25lira ama doğumu hiç bilmiyorum.

İbrahim Bey'i yakından tanırım, kesinlikle gidip bir görüşmenizi öneririm. Çok iyi bir doktordur :34:

Back
X