Gaziantepte Estetik Cerrahi Dr Yakup Sarigüney

sommer

Hayat yeni basliyor
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
26
1
Merhaba Bayanlar benim iki arkadasim Gaziantepte Dr Yakup Sarigüney'e burun ameliyati oldu.Ikisininde burunlari güzel ve dogal duruyor.Bende insallah Kasim ayinda gidip meme büyütme estetigi olacagim kendisine.Bu arada iki dogumdan sonra karnimda biriken yaglarida liposuction yaptirmak istiyorum.Burada Gaziantep'te estetik tecrübesi olanlar var mi? Bilgi almak istiyorum

merhabalar yakup bey'e estetik ameliyatı olan var mı acaba

Yakup beye 7 ağustosta hem burun estetiği hem de meme küçültme yaptırdım. Ne kadar memnun kaldığımı anlatamam. Bugün 11. Günüm ve şimdiden sonuç çok iyi. Şu ana kadar hiç ağrım sızım olmadı. Yakup bey çok mütevazı ve dürüst bir doktor. Diğerleri gibi reklamla falan uğraşmıyor. Hastasına değer verdiği için fiyatlar da diğer doktorlara gore çok uygun. Ameliyat ve doktor hakkında sormak istediklerinize seve seve cevap verebilirim

Yakup beye 7 ağustosta hem burun estetiği hem de meme küçültme yaptırdım. Ne kadar memnun kaldığımı anlatamam. Bugün 11. Günüm ve şimdiden sonuç çok iyi. Şu ana kadar hiç ağrım sızım olmadı. Yakup bey çok mütevazı ve dürüst bir doktor. Diğerleri gibi reklamla falan uğraşmıyor. Hastasına değer verdiği için fiyatlar da diğer doktorlara gore çok uygun. Ameliyat ve doktor hakkında sormak istediklerinize seve seve cevap verebilirim
Merhaba bende para var da doktor bulamadım acaba şuan durumunuz nedir göğüsleriniz iyi mi

Merhaba bende para var da doktor bulamadım acaba şuan durumunuz nedir göğüsleriniz iyi mi
Ben de doktor araştırdım parayi sormadim hic ama şansıma doktorum cok iyi ameliyat ucreti de cok uygun çıktı. Simdi cok iyi durumdayim iyi ki yaptirmisim. Kesinlikle tavsiye ederim

Merhaba. Acaba burun estetiğinizi ne zaman yaptırdığınızı ve fiyatının ne kadar olduğunu söyleyebilir misiniz?

X