Gebe kalamayanlar buraya.....

sorma evlerimizin dizisi kurtlar vadisi pek bakmıyoruz artık ya :) bende 1 patates 1 patlıcanı doğradım yemeğini yaptım kendim bile çok beğendim he.ellerime sağlık.yaptığım yemeği kendim eleştiriyorum birde :) bu olmamış kocacım diyorum. bazende bu olmuş işte ellerime sağlık diyorum :) öz eleştiri var yani :)

şimdi anlat bakalım hatun ne çatlatıyon adamı ne konuştunuz doktorla nelere karar verildi nasıl bir yol izleyeceksin
2nizde de sorun yok dedi esime vitamin verdi sigarayi birakacaksin dedi bizimki orali degil tabeee heeee modunda...bana da herseyin temiz dedi inofolic verdi sekerin yuksek yine de dedi glukofen verdi klomen tarzi bi ilac verdi bidr ama klomen degil...adet olacam zaten bi kac gune...ilaclarimizi alip beklicrz bakalim ablacimm

bnd kaç gündür bunalım takılıyorum ya bastım çıktım üst kata geldim yatmış kaldırdım bide fırça bastım sende yemek yapmamışın diye fln bu aralar böyleyim yaaa akşamda zaten bi kurtlar vadisi şeyi olur kumabda savaşı ...patlıcan sevmem ben yaaa yemek seçerimde biraz

Ayyy evet bende öyleyim vala. Sanki diyorum tuzunu kaçırmışım yok yok diyo kv e sanki biraz da acı olmuş diyom kızzım yok öyle bişey mükemmel olmuş diyo sonra bende yiyorum yiyorum ımmhh ımhhh diye diye yiyorum hakkaten güzel olmuş yaw diyorum

eşinin test sonucu nasıl yazsana buraya ...yaa o inofolic bana yaramamıştı daha öyle duruyo kutu bide 25 tl vermiştik

Yaaa ne dedi peki
Iyi diyo kuzum sizin cocugunuz olmicak diyemem biraz sabir ve dikkat dedi...yasam tarzinizi degistirin stres yok dedi...sigara mevzusuna baski yapti esime...ona da bana da ilac verdi bi de yumurta takibi olacak sanirim degisik bi ilac verdi klomen duzeyinde....

iyimis yabi ben firca atamiyorum su kocaya ya

eşinin test sonucu nasıl yazsana buraya ...yaa o inofolic bana yaramamıştı daha öyle duruyo kutu bide 25 tl vermiştik
Ayy cano ya ben daha sonra koysam resmi olurmu?morfolojisi hizi hareketi iyi ama saysiinda dusukluk var dedi...bu da sigara baglantili bunu ic sonra tekrar test dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…