Gebe kalamayanlar buraya.....

sagolasin abla
ben de erken yapmistim bahar temizligini martin ortalarisimdi bakiyorum camlar acaip kirlenmis

hadi hayırlısı olsun inşaallah canım

Ya ilacin bilgilerinde pko lulara iyi geldigi yaziyo galiba?ben ilac sevmem midem hassas glukofen yazdi bana agri olmuyomus seker icin
bnd bişey yok ki yinede kullan demişti hatırlıyonmu iki ay önce flndı işe bile gelmemiştim mide bulantısı baş dönmesi fln yapmıştı

Sen içmiyon demi bitanem aman diyim hee :) benmkine de dedi sigara olayını ama sağolsun daha çok abartı e tabi gurbetlik olunca sıkıntıdan içiyo. Gerçi bide onunkini kül tablası içiyo aslında çok sevindim canm maşallah umarım en kısa zamanda olur işte bu pko böyle bişey sadece zaman alıyo

sagolasin abla
ben de erken yapmistim bahar temizligini martin ortalarisimdi bakiyorum camlar acaip kirlenmis
normal kirli olsa camlar gözüm yicek girişicem ama yan tarafımda inşaat yapıldı hala dış montalaması yapılmadı bi bitsede bende başlasam nasıl harç olmuş bütün camlarım ya hemde salonum duvarları silmek istiyorum.Allah'tan koltuk örtüsü yaptırmıştım koltukları silmem yani.halı üstten öylesine bi silinmesi lazım ayyyy bide store perdelerim var benim offf ki offf.40 a yakın saksım var hepsi temizlenip ilgi istiyor napcam ben senin bu temizlik planı kurtarırmı beni he ne dersin tatlım

ay kızlar camlar silinecek diye kendmi zor tutuyorum acaba silsem bişrye olurmu yaa bebişe .

bir de diyorum bırak 1 ay daha dursun ramazana girerken yap ramazanda temiz olsun.bayramda da üstten toz alır cam silersin diyorum da diyorum

bnd bişey yok ki yinede kullan demişti hatırlıyonmu iki ay önce flndı işe bile gelmemiştim mide bulantısı baş dönmesi fln yapmıştı
Ne diyosun ya benim midem hassas naoicam o zaman bensendr pko yoktu?niye ondan verdi ki?kullan bence etkisi vardir yine de

ay kızlar camlar silinecek diye kendmi zor tutuyorum acaba silsem bişrye olurmu yaa bebişe .
silme gebertirim seni heee :) sana ne oluyo bebek daha önemli sor bak kızlara iş yapıp yorulanların hafifte olsa kanaması olanlar oldu.otur oturduğun yere emeklerin boşa gitmesin 1 ay sonra yap benim gibi arkadaş olursun bana

ahh canim yaa hic sorma bi de orali degil birakma konisunda azaltacam falan diye basliyo da bugun biraz daha iyi doktor etki etti galiba aramiyodu sabah...yoksa kalktigi gibi su icip biseyler atstiryo sonra sigara...ultrasona bakti pko az dedi?bi de yumurtam yokmus yanlis alarm:)))

canım benim ya nasıl düşünceli kadın Allah gönlüne göre versin teyzemin ellerinden öpüyorum can o cannnnn

Amin ablacım allah razı olsun. Bilmiyorum niye böyle acaba ben kendimi eksik hissetmiyim falan diye mi yapıyo bilemedim ki kadın hayattayken allahım bi torun vermeyi nasip etsin inşaallah en çok istediğim şeylerden biri bu

Iyi çok şükür canm. O zaman o ağrılar neydi öyle acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…