- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.321
kız temi,zliği hiç bırakmadın mı sen hamilelikte zor değilmiDamla sakızlı yap benim yerime de yeesimle actik yarim yamalak yedik iste o akşam :) bugün yürüyüş kaldı çok yağmur var bende temizlik yaptim nspim
Sen yapma bekle :) valla yapmam gerekenleri yaptim kalanı kocacağızımın ellerinden öper :) zaten birinci kat taksin hortumu yikasin cami balkonu :)))kız temi,zliği hiç bırakmadın mı sen hamilelikte zor değilmi
benim eşim başları ya kanama falan olmasın diye yaptırmıyor:)
Senin ne zamandı ablacım :))
bak benim aklıma ne düştü yine hani sen evini yerleştirince bize foto atacaktın kız kaç ay oldu :))))Damla sakızlı yap benim yerime de yeesimle actik yarim yamalak yedik iste o akşam :) bugün yürüyüş kaldı çok yağmur var bende temizlik yaptim nspim
ay ne güzelmiş maşallah :))Sen yapma bekle :) valla yapmam gerekenleri yaptim kalanı kocacağızımın ellerinden öper :) zaten birinci kat taksin hortumu yikasin cami balkonu :)))
ayy evlilik yıldönümüm o günDAHA ÇOK VAR BANA ALLAH ÖMÜR VERSİN 19 EKİM BENİM DOĞUMGÜNÜM :)
var zaten bizi birbirimize çeken bişey tarihlermiş :))))ayy evlilik yıldönümüm o gün
ay ay tabisideeeevar zaten bizi birbirimize çeken bişey tarihlermiş :))))
BENDE SENİ SEVİYORUM CANIM BENİMay ay tabisideeee
seviyorum seniiii
aynen öyle keşke benide onunkiler o kadar sevseAllah daim etsin sevgilerini inşallahama güzel bir şey benim hoşuma gidiyo
ayy evet ablooş 1 haftada zor toparlamıştım yaa kutusu çekmecede gördükçe midem kalkıyo ıyyy@aysima00 ben seni çok özledim ki nerdesin nereye saklandın :)
@emikra sende tam sopalıksın bi hamiş kaldın bizi unuttun hani bize dua ediyormusun :)
@azerinnn kız gebe falansındır belki bellimi olur.hadi biri müjdeli bir bebek haberi versin :)
@uslutuba biz senle biraraya gelirsek çok hatun döveriz gibi geldi bana :)
@mdk35 çitlembiğim ilk önce hsg biliyosun mutlaka.eşin bi dönsede başlasanız işin ucundan bi tutsanız artık dua ediyorum :)
@yaren92 o poşetleri sen unuttun ya ben burda sinir oldum iyi mi :) kendim unutmuşum gibi :) ama olsun kız gitsede muhtaç birine gitse helal edeydin bari :)
bebeem yürüyüş nasıl gidiyor güzel annem el açması gözleme yaptınmı kız yine aklıma düştü bak :)
@umutbitmz sen varya progestana dayanıklı tek hatun çıktın bu kulüpte tebrik ediyorum seni :) birde boğazların için illaki soğuk bişey içmenden değil güzelim hava pis basık bu sıralar dikkat et kendine havalar yapıyor böyle bence
zeynepsibel kızçemmm ben hatırlıyorum inofolicten dolayı olmuştun hatta kestiğin halde düzelme olmamıştı günlerce neyseki geçti bitti güzelim
@ebrar09 temizlik bitti misafirler geliyor saçlar boyanıyor regl oldun yeni umutlar başladı ohhh keyfine diyecek yok tabi :)
@hakkimdahayirlisi25 sende son durumlar nedir
@hale8305 be anacım sen geç saatlere kadar mı çalışıyosun napıyosun.ne işinde çalışıyosun sen güzelim
esoes1919 doktora kaç gün kaldı beya :) heyecan doruktamı kız :)
@tm26 sen şimdi geldin limon ıhlamur halletmişsin çok şükür
@pembebasliklikiz sen nasıl oldun midede son durumlar nedir tatlım
bu arada ben hıdrellez gecesi süt kaynatıp koydum malesef sabah mayalanmamıştı.bide eşim namaz kılarken ikizlerin fotoğrafını gül dibine koymuştum.eşim sabah namazında balkonu açınca görmüş gülmekten yerlere yatmış :))) sütünde mayalanmamış dedi :) olsun dedim sütlaç yaparız :)
hepimize hayırlı cumalar olsun rabbim mübarek cuma hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşaallah
Cok gecmiş olsun cnmsaağol cnm ıhlamur içtim limonlu su yaptım bide günde iki kere bugün iyiyim biraz daha çok şükür
Takılamadk da valla cnm babasi vefat eden arkadaşm cok kötüydü dün gece onla kaldım. Kocayı görmeye fırsatm olmadıtakılıyorlarmış yani yanlış anlama :)
@aysima00 ben seni çok özledim ki nerdesin nereye saklandın :)
@emikra sende tam sopalıksın bi hamiş kaldın bizi unuttun hani bize dua ediyormusun :)
@azerinnn kız gebe falansındır belki bellimi olur.hadi biri müjdeli bir bebek haberi versin :)
@uslutuba biz senle biraraya gelirsek çok hatun döveriz gibi geldi bana :)
@mdk35 çitlembiğim ilk önce hsg biliyosun mutlaka.eşin bi dönsede başlasanız işin ucundan bi tutsanız artık dua ediyorum :)
@yaren92 o poşetleri sen unuttun ya ben burda sinir oldum iyi mi :) kendim unutmuşum gibi :) ama olsun kız gitsede muhtaç birine gitse helal edeydin bari :)
bebeem yürüyüş nasıl gidiyor güzel annem el açması gözleme yaptınmı kız yine aklıma düştü bak :)
@umutbitmz sen varya progestana dayanıklı tek hatun çıktın bu kulüpte tebrik ediyorum seni :) birde boğazların için illaki soğuk bişey içmenden değil güzelim hava pis basık bu sıralar dikkat et kendine havalar yapıyor böyle bence
zeynepsibel kızçemmm ben hatırlıyorum inofolicten dolayı olmuştun hatta kestiğin halde düzelme olmamıştı günlerce neyseki geçti bitti güzelim
@ebrar09 temizlik bitti misafirler geliyor saçlar boyanıyor regl oldun yeni umutlar başladı ohhh keyfine diyecek yok tabi :)
@hakkimdahayirlisi25 sende son durumlar nedir
@hale8305 be anacım sen geç saatlere kadar mı çalışıyosun napıyosun.ne işinde çalışıyosun sen güzelim
esoes1919 doktora kaç gün kaldı beya :) heyecan doruktamı kız :)
@tm26 sen şimdi geldin limon ıhlamur halletmişsin çok şükür
@pembebasliklikiz sen nasıl oldun midede son durumlar nedir tatlım
bu arada ben hıdrellez gecesi süt kaynatıp koydum malesef sabah mayalanmamıştı.bide eşim namaz kılarken ikizlerin fotoğrafını gül dibine koymuştum.eşim sabah namazında balkonu açınca görmüş gülmekten yerlere yatmış :))) sütünde mayalanmamış dedi :) olsun dedim sütlaç yaparız :)
hepimize hayırlı cumalar olsun rabbim mübarek cuma hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşaallah
uleynnnn her defasında bakıyorum bakıyorum bu sefer tamam unutmadım diyorum :) canım benim be unuttuğumdan değil he karıştığından oluyor
Ay o hala aklımda da faceye bile adam gibi giremiyorum ki çekmiyor mübarek balkonda çekiyor ama hava düzelmedi bi :-/bak benim aklıma ne düştü yine hani sen evini yerleştirince bize foto atacaktın kız kaç ay oldu :))))
Onh bende yapmadim cumartesi pazar günüa dışarıda yiyiyoruz ya beyimiz kafasina göre birsey yapip yemek istiyor bu aksamlik ne yapsam diye düşünüyorum bulamıyorumay ne güzelmiş maşallah :))
bende evi toplayıp toz alıyorum bide yemek başkada birşey yok :)
bugün eşim yemek ısmarlayım dedi bakalım yemekte yapmadım:))
ayy bizde hafta sonları dışarda yiyoruz geziyoruz falan diye ama cumaları da özel bizim için benim eşim in en mutlu olduğu gün önü tatil diye. cumartesininde önü tatil ama pazar pazartesiyi hatırlatıyor en güzel cumaOnh bende yapmadim cumartesi pazar günüa dışarıda yiyiyoruz ya beyimiz kafasina göre birsey yapip yemek istiyor bu aksamlik ne yapsam diye düşünüyorum bulamıyorum
O da iyiymisayy bizde hafta sonları dışarda yiyoruz geziyoruz falan diye ama cumaları da özel bizim için benim eşim in en mutlu olduğu gün önü tatil diye. cumartesininde önü tatil ama pazar pazartesiyi hatırlatıyor en güzel cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?