Gebe kalamayanlar buraya.....

kız temi,zliği hiç bırakmadın mı sen hamilelikte zor değilmi
benim eşim başları ya kanama falan olmasın diye yaptırmıyor:)
Sen yapma bekle :) valla yapmam gerekenleri yaptim kalanı kocacağızımın ellerinden öper :) zaten birinci kat taksin hortumu yikasin cami balkonu :)))

Sen yapma bekle :) valla yapmam gerekenleri yaptim kalanı kocacağızımın ellerinden öper :) zaten birinci kat taksin hortumu yikasin cami balkonu :)))
ay ne güzelmiş maşallah :))
bende evi toplayıp toz alıyorum bide yemek başkada birşey yok :)
bugün eşim yemek ısmarlayım dedi bakalım yemekte yapmadım:))

ayy evet ablooş 1 haftada zor toparlamıştım yaa kutusu çekmecede gördükçe midem kalkıyo ıyyy

ay ne güzelmiş maşallah :))
bende evi toplayıp toz alıyorum bide yemek başkada birşey yok :)
bugün eşim yemek ısmarlayım dedi bakalım yemekte yapmadım:))
Onh bende yapmadim cumartesi pazar günüa dışarıda yiyiyoruz ya beyimiz kafasina göre birsey yapip yemek istiyor bu aksamlik ne yapsam diye düşünüyorum bulamıyorum

Onh bende yapmadim cumartesi pazar günüa dışarıda yiyiyoruz ya beyimiz kafasina göre birsey yapip yemek istiyor bu aksamlik ne yapsam diye düşünüyorum bulamıyorum
ayy bizde hafta sonları dışarda yiyoruz geziyoruz falan diye ama cumaları da özel bizim için benim eşim in en mutlu olduğu gün önü tatil diye. cumartesininde önü tatil ama pazar pazartesiyi hatırlatıyor en güzel cuma

O da iyiymis az önce kapi çaldı acana kadar gitti gelen sanirim üst komsuydu :-/ yemege neyim mi cagiracakti acaba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…