Gebe kalamayanlar buraya.....

Yok kiz eski evdeki cagirirdi da burada bende kimseyi tanımıyorum galiba evi görmeye geldiydi ciksam mi napsam namazdan sonra
bir daha gelir tıkırdını duyunca canım yinede sne bilirsin bebişinle ziyaretede gidebilirsin
ay bende namazımı kıldım geldim Allah kabul ederse herkese dua ettim

Kozlar bugün 22.günüm va küçük damlacik kahverengi leke var ya ama daha 1 hafta var ki.kasiklarimda sizida var adet olcam herhalde ama duphaston yarin gece bitecek bitmedi bile daha anlamadim ben simdi yaaaaaaaaaa.madem adet olucam o bari düzenli olsa ya fikri olan?

Valla hic bi fikrim yok ki ttlm

Allah allah bende bilemedim vala ablacım. Bat ne zaman senin

yok abla ya yarina kirmizi karti gorecegim galiba akintim kirmizilasiyo galiba

Sana da maşallah kuzum ama fotograflar bazen çok güzel bazense iyi göstermeye biliyor. Pek güzel degilimdir uzaktandır fotolarim ayrıntı iyi gostermiyor
Canim ya sorum var?ben ebruya yazilcaktim ya simdi ilac kullanmaya falan baslicam tv de gordum tup bebekte transfer yapildiginda agir isler veya kimyasal barindiran ilerde calismayin diyodu gerci benim transfer degil ama tedavi goruyorum sonucta bu boyalardan etkilenirmiyim?bi fikrin varmi?

Benim adetim bugünde gelmedi diyorum ki acaba benim vücut progestani mi alıştı ki ? Yum takibi görürken adetin 12. Günü başlayıp 22. Gününe kadar 10 gün yutuyordum 30. Günü de adetin geliyordu. İlaca alıştı da ondan mi olur ki gecikme

Amin canım.. Çok şükür elimiz ayagimiz tutuyor. Gözümüz görüyor kulağımız duyuyor. . Rabbim hayırlı imanlı ömür nasip etsin
Amim cano cok sukur...biz esimizi birbirimizo cirkiiiiiin diye seviyoz o baslatti nazar degmesin diyeymissende cirkinsin yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…