- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.341
ayyy ne güzel komşuymuş öyle hiç burda öyle yok yaaa ailemde yok yanımda puff ağlayasım geldiO da iyiymisaz önce kapi çaldı acana kadar gitti gelen sanirim üst komsuydu :-/ yemege neyim mi cagiracakti acaba :))
Yok kiz eski evdeki cagirirdi da burada bende kimseyi tanımıyorum galiba evi görmeye geldiydi ciksam mi napsam namazdan sonraayyy ne güzel komşuymuş öyle hiç burda öyle yok yaaa ailemde yok yanımda puff ağlayasım geldi
bir daha gelir tıkırdını duyunca canım yinede sne bilirsin bebişinle ziyaretede gidebilirsinYok kiz eski evdeki cagirirdi da burada bende kimseyi tanımıyorum galiba evi görmeye geldiydi ciksam mi napsam namazdan sonra
Sana pepeenin nadide eseri olan kalbim kırıldı yı armağn ediyorumuleynnnn her defasında bakıyorum bakıyorum bu sefer tamam unutmadım diyorum :) canım benim be unuttuğumdan değil he karıştığından oluyor
İnsan sevdiğini hic uzer miiii uzermiiiiSana pepeenin nadide eseri olan kalbim kırıldı yı armağn ediyorum
Üzmezzİnsan sevdiğini hic uzer miiii uzermiiii
Valla hic bi fikrim yok ki ttlmKozlar bugün 22.günüm va küçük damlacik kahverengi leke var yaama daha 1 hafta var ki.kasiklarimda sizida var adet olcam herhalde ama duphaston yarin gece bitecek bitmedi bile daha anlamadim ben simdi yaaaaaaaaaa.madem adet olucam o bari düzenli olsa ya fikri olan?
Kozlar bugün 22.günüm va küçük damlacik kahverengi leke var yaama daha 1 hafta var ki.kasiklarimda sizida var adet olcam herhalde ama duphaston yarin gece bitecek bitmedi bile daha anlamadim ben simdi yaaaaaaaaaa.madem adet olucam o bari düzenli olsa ya fikri olan?
15 mayis şuan adet olcam sokulucem hali varAllah allah bende bilemedim vala ablacım. Bat ne zaman senin
Massalllaah kiiiizzzTamam o zaman yukleyeyim uzun sürdü güzel çıktığım foto bulması
Hadi ya aranizda sorun mu var canim esinin ailesiyle?aynen öyle keşke benide onunkiler o kadar sevse
Massalllaah kiiiizzz
Yok yok iyii iyi ben goruyorum....Rabbbim omur guzelligi de versinn...Sana da maşallah kuzum ama fotograflar bazen çok güzel bazense iyi göstermeye biliyor. Pek güzel degilimdir uzaktandır fotolarim ayrıntı iyi gostermiyor
yok abla ya yarina kirmizi karti gorecegim galiba akintim kirmizilasiyo galiba@aysima00 ben seni çok özledim ki nerdesin nereye saklandın :)
@emikra sende tam sopalıksın bi hamiş kaldın bizi unuttun hani bize dua ediyormusun :)
BirTutamMutluluk20 kız gebe falansındır belki bellimi olur.hadi biri müjdeli bir bebek haberi versin :)
Yok yok iyii iyi ben goruyorum....Rabbbim omur guzelligi de versinn...
Canim ya sorum var?ben ebruya yazilcaktim ya simdi ilac kullanmaya falan baslicam tv de gordum tup bebekte transfer yapildiginda agir isler veya kimyasal barindiran ilerde calismayin diyodu gerci benim transfer degil ama tedavi goruyorum sonucta bu boyalardan etkilenirmiyim?bi fikrin varmi?Sana da maşallah kuzum ama fotograflar bazen çok güzel bazense iyi göstermeye biliyor. Pek güzel degilimdir uzaktandır fotolarim ayrıntı iyi gostermiyor
Amim cano cok sukur...biz esimizi birbirimizo cirkiiiiiin diye seviyoz o baslatti nazar degmesin diyeymisAmin canım.. Çok şükür elimiz ayagimiz tutuyor. Gözümüz görüyor kulağımız duyuyor. . Rabbim hayırlı imanlı ömür nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?