• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar test sonucunu aldım ama bişey anlamadım bileniniz var mı t3 6,24 t4 15,24 progesteron 0,642 karışık karışık bişeyler of yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim kızlar

doktorlar demiyo ki şu sorunun var şundan hamile kalamıyosun diye ben ha bire tahmin yürütüyom acaba şuyum mu var acaba buyum mu varmirmirmirmir

kızlar test sonucunu aldım ama bişey anlamadım bileniniz var mı t3 6,24 t4 15,24 progesteron 0,642 karışık karışık bişeyler of yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim kızlar

Selam canım hayırlı olsun test sonuçların umarım sonuç çok iyidir... testin kenarında normal değerler yazmıyor mu onlarla karşılaştır bakalım...

canım benim dr.sölemedimi nasıl oldugunu yaaCADIARZU en iii dr.bilir bunu a.s

en son doktora gittiğimde ilaç verdi onları kullandım işe yaramadı yine gidicem doktora antalyaya gitcem 2 hafta sonra[/QUOTE
anladım tatlım bencede ihmal etme git varsada sorun erkenden tedavini olakannehir

bana diyolar ki niye acele ediyosun daha erken sanki oluyo da tabi diyenlerin tuzu kuru şimdi çaresine bakmazsam Allah korusun hiç olmıyverir sonra haksız mıyım canım ya daha erken dediklerinde sinir oluyorum:kızgın:

Back
X