• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

canım benim görümcemde düşük yaptı dr dedi hormonların yükseliyo hamile iken düşürdüğü iiçin adaran 5 6 ay sonra kalabilirsin demiş ordan :)biliyorum

hımm canım inşallah valla çok sevindim bu arada kadımı ya hamile ha bide sendemi adanalısın neresinde oturuyon evlimisin kociş ne iş yapıyooo

iyi geceler kızlar bende yeni geldim eve, yakınlarda bir arkadaş var ona gittik akşam çaya... ya içimden bir ses bu ay içimizden en az birinin hamiş olacağını söylüyor, hayırlısı Allahtan... Gittiğimiz arkadaşın da 4 yaşında oğlu var kızlar sanırım en güzel zamanlar bebeklik zamanları gerçekten büyüdükçe dertleri de büyüyor.. Aman Allah eksikliklerini göstermesinde varsın dertleri büyüsün dimi ama...

iyi geceler kızlar bende yeni geldim eve, yakınlarda bir arkadaş var ona gittik akşam çaya... ya içimden bir ses bu ay içimizden en az birinin hamiş olacağını söylüyor, hayırlısı Allahtan... Gittiğimiz arkadaşın da 4 yaşında oğlu var kızlar sanırım en güzel zamanlar bebeklik zamanları gerçekten büyüdükçe dertleri de büyüyor.. Aman Allah eksikliklerini göstermesinde varsın dertleri büyüsün dimi ama...

geeeldimm canım...naber kız uzuzn zamandır nerdesşn sen....
bendede tık yok hala:emir_bebek:oofffffffff

geeeldimm canım...naber kız uzuzn zamandır nerdesşn sen....
bendede tık yok hala:emir_bebek:oofffffffff

Şekerim ben hep buralardayım ama seni online göremedim bir türlü buraya katıldığın iyi oldu çok svindim... Burada bizimle aynı dertten muzdarip dünya tatlısı arkadaşlar var birbirimize sürekli destek oluyoruzi moral veriyor ve dua ediyoruz, ben bu akşamlık çıkıyorum malım çalışma saaatleri, bizim diğer zillilerde sanırım çalışma yapıyorlardır...

Yarın muhakkak on line ol öptüm seni kpcaman kocaman...hihoyyyt

Back
X